- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
maşallah bebişine sağlıkla al kucağına annesi bende ölecem meraktan h.sonu bi gelse..
Allah razı olsun canım benim :) İnş sende hayırlı haberlerle dönersin kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebişine sağlıkla al kucağına annesi bende ölecem meraktan h.sonu bi gelse..
çoook g.olsun cnm dikkat et kendine bebişin iyi olmasına çok sevindim.. orta kulakta vücudun dengesini sağlayan bir sıvı varmış baş dönmen onla alakalı diye düşünüyorum ihmal etme git ilaçla geçiyor mutlaka hamilelere uygun bir tedavisi vardır.. tekrar g. olsun..Kizlar srlam dun sabah acile gittim.cuma gunu de yazmistim siddetli bas donmesi ve kusma vardi.serumlar baglandi,testler yapildi.idrar yolu iltihaplanmasi varmis genellikle hamilelerde olur dediler.ama benim bas donmelerimle bir alakasi yok.kadin dogumcuma da gittim.cok sukur bebegimin keyfi yerinde.kulagimda da zonklma var deyince dr bas donmesini buna bagladi.kbb ye gidicem biraz iyi hissedebilirsem.su an yataktan kalkmayi birakin gozlerimi bile acamiyorum.hersey donuyor.sanirim vertigo gibi bisey oldu.lutfen havalara aldanmayin ozellikle basinizi ruzgardan koruyun ve islak sacla sakin disari cikmayin evdeyseniz de kurutun.bunlarida bir gozum acik digeri kapaliyken yazabildim.cevaplarida okuyabilirim ins![]()
Evet kadin dogum doktorum da determine die bi ilac verdi.hatta antibiyotik falan da yazdi.zararli olsa vermezdi heralde dun aksamdan beri kullaniyorum.çoook g.olsun cnm dikkat et kendine bebişin iyi olmasına çok sevindim.. orta kulakta vücudun dengesini sağlayan bir sıvı varmış baş dönmen onla alakalı diye düşünüyorum ihmal etme git ilaçla geçiyor mutlaka hamilelere uygun bir tedavisi vardır.. tekrar g. olsun..
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ....Kizlar srlam dun sabah acile gittim.cuma gunu de yazmistim siddetli bas donmesi ve kusma vardi.serumlar baglandi,testler yapildi.idrar yolu iltihaplanmasi varmis genellikle hamilelerde olur dediler.ama benim bas donmelerimle bir alakasi yok.kadin dogumcuma da gittim.cok sukur bebegimin keyfi yerinde.kulagimda da zonklma var deyince dr bas donmesini buna bagladi.kbb ye gidicem biraz iyi hissedebilirsem.su an yataktan kalkmayi birakin gozlerimi bile acamiyorum.hersey donuyor.sanirim vertigo gibi bisey oldu.lutfen havalara aldanmayin ozellikle basinizi ruzgardan koruyun ve islak sacla sakin disari cikmayin evdeyseniz de kurutun.bunlarida bir gozum acik digeri kapaliyken yazabildim.cevaplarida okuyabilirim ins![]()
İyi aksamlar hanımlar .....![]()
Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birşey sorucam tam olarak Detaylı ya ne kadarlıkken gittinben de çok duygusalım vallahi cnm. görünce zaten çok fena oldum. amin cnm cümlemizin. çok memnun kaldım cnm. herşeyden önce çok bilgili. herşeyine baktı. inş sende hayırlı haberlerle dönersin cnm. güzel dileklerin için çookkkkk tşk ederim canım arkadaşım. seninde güzel haberlerini bekliyorum
Ben ordan biri alırken gördüm, güzeldi canım.kızlar süpersiniz indirim yazısını görünce gitmeye üşendim netten baktım bu battaniyeyi canlı gören var mı 19.90 güzel görünüyor sipariş vereyim ona göre netten
Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birşey sorucam tam olarak Detaylı ya ne kadarlıkken gittin
Ay canım çok güzel net çıkmış maaşallahEvettttt çıktımmm ayrıntılıdan. Kızım çok sağlıklı çok şükür. 430 gr çıktı. çok mutluyum. Bu da minik kızımın resmi. Annesi onu öper koklarrrrrrrr
Geçmiş olsun canım bende saglık Ocağına gittigimde ögrendim idrar yolu enfeksiyonu oldugumu her sabah midem bulanırdı başım agırıdı ateşim vardı meger bogazımda enfeksıyon kapmıs ikisi bir ben kötüleşmişim bana bol su içip pamuklu iç çamaşırı ütüleyip kullan dedi ilaç verdi 5 günlük yarın gidicem inşallah enfeksıyon gecmıstır bulantım ve baş agrım geçti inşallah ta olmazKizlar srlam dun sabah acile gittim.cuma gunu de yazmistim siddetli bas donmesi ve kusma vardi.serumlar baglandi,testler yapildi.idrar yolu iltihaplanmasi varmis genellikle hamilelerde olur dediler.ama benim bas donmelerimle bir alakasi yok.kadin dogumcuma da gittim.cok sukur bebegimin keyfi yerinde.kulagimda da zonklma var deyince dr bas donmesini buna bagladi.kbb ye gidicem biraz iyi hissedebilirsem.su an yataktan kalkmayi birakin gozlerimi bile acamiyorum.hersey donuyor.sanirim vertigo gibi bisey oldu.lutfen havalara aldanmayin ozellikle basinizi ruzgardan koruyun ve islak sacla sakin disari cikmayin evdeyseniz de kurutun.bunlarida bir gozum acik digeri kapaliyken yazabildim.cevaplarida okuyabilirim ins![]()
teşekkür ettim canım kardeşime söyledim iş çıkışı magazasına gidecek varsa alıcak yoksa netten sipariş vericem :))Ben ordan biri alırken gördüm, güzeldi canım.
Cokkk gecmiss olsun canimm dinlen bolcaKizlar srlam dun sabah acile gittim.cuma gunu de yazmistim siddetli bas donmesi ve kusma vardi.serumlar baglandi,testler yapildi.idrar yolu iltihaplanmasi varmis genellikle hamilelerde olur dediler.ama benim bas donmelerimle bir alakasi yok.kadin dogumcuma da gittim.cok sukur bebegimin keyfi yerinde.kulagimda da zonklma var deyince dr bas donmesini buna bagladi.kbb ye gidicem biraz iyi hissedebilirsem.su an yataktan kalkmayi birakin gozlerimi bile acamiyorum.hersey donuyor.sanirim vertigo gibi bisey oldu.lutfen havalara aldanmayin ozellikle basinizi ruzgardan koruyun ve islak sacla sakin disari cikmayin evdeyseniz de kurutun.bunlarida bir gozum acik digeri kapaliyken yazabildim.cevaplarida okuyabilirim ins![]()
Ooooo sen baya baya talan etmişsinDayanamadim kostum son 1 satte english home veeee karsinizdaaaa benim aldiklarim ilk resim ikinciside eltim yok ama eltim gibi sewdigim esimin amcasinin oglunun esi almiss![]()
Orda genelde son Kullanım tarihi yazar maalesef canım