- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim kizlari yaptiklarini gorunce cok hevesleniyorum ama tik yok bende..takip ederim paylastiklarini bize de fikir olmus olur...Bende yapamıyorum canım yalnız değilsin bende instagramdan bakıyorum güzel bişeyler bulursan paylaşalım fikir olsun
canim insan hatira kalsin istiyor ama elden gelmeyince yapacak bir sey de yok biz de dedigin gibi aliriz insallah...Bende aynı cnm ,biz şanssızız valla ,üniydi sınavlardı derken hiç bişiy oğrenemedim :)bizde satın alırız napak
lohusa taclarini paylasirsak guzel olur coook tatli seyler var secenek olmus olur hepimize....@catdog canım kurdela şeklinde lohusa tacı bende istiyorum bulursan haber verirmisin
Sidelya bak aklıma geldi sen suyunun içine azda olsa limon sık o da odeme iyş geliyor ,hemde idrar sokturucu etkisi var ,dene bakalım belki iyi lügelir
ben annemin yanındaım suyumu bile aldırtmıyor sağolsun da sebebi yatmak degilmiş üşüttüm belli oldu atesım var hafif her yanım agrıyor ve ıshal var karın agrılı olmazsa yarın dr a gıdıcemCnm geçmiş olsun ..kuzu sen yemeği falan kendin yapmıyormusun yada ufak işler ..dr bna geçen randevuda ufak tefek işleri yapabilirsin demişti bnde az buçuk dolanıyorum yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan ..
Zaten o ara hareket ettiğimden çok agrım. Plmuyor ,dr um bna çok yattığındada kasılman olur dedi ,yani 30dk tyatıyosam 10dk oturuyorum 10dk auyaktayım ..
İnş bişey olmaz hayırlısı olsun inş
Arkadaşlar merhaba ben bugün tetanos aşımı oldum kolum hafif sızlıyo ama cok degil şükür ben size bir sey soracagim bugünlerde balık olarak ne yiyiyorsunuz malum haziran balık açısından en verimsiz ay şaştım kaldım ton balıgı da yemek istemiyorum paylaşırsanız sevinirim
benim de randevum 11:30 du o gün yapmadılar devlet hastanesinde.. ertesi gün 8 de gittim yaptırdım canım.. hatta hemşire keşke bu saati beklemeseydin erken gelseydin yaptırabilirdin demişti randevum geç olmasına rağmen.. istersen sende biraz erken git canım..Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
benim kargom dün geldiBende de paketinizin bulunduğu şubeyi haritada görmek için tıklayın yazıyor
Ama kurye dağıtıma çıktı yazıyor
Birazdan arayıp sorayım yaw nerede kargom diye
Canim benim yakinnarkadaim dis hekimi emzik konusunu sordum ona. Emzigin dammak yapisina zarar vermesi icin 2-3 yasina kadar emmesi gerekiyormus. Bir kac aylik kullanimda bir sorun olmaz dedi. Ama alistiktan sonra nasil ayiririz bilemiyorum.
canim normalde aktarilmiyormus...ben de halk egitimden yazin kurs acacagim haftada1 gun calisip 5 haftayi kurtarmaya calisacagim..
Es durumundann tsk personeli bana tabi olsaa daha 5 yil kalirdik :)Çok büyük ihtimalle ondan zaten canım çıkar evin tadını ohh erken kalkma mesela uzun uzun kahvaltı yap falan misssssss
Ne tayini canım ben de bu sene isticrm de hayitli olsun bu arada
size de hayırlı olsun arkadasim
Nasil anlat barii nerde otur ulur asker mi esin.lojmanlar vs bilgi verebilirmisin il hakkinddaBiz gecen sene geldik oradan hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?