Canım hastane ve açık renklileri hallettim gerisi duruyor artık zamanla hallederiz acelesi yol digerlerininilk başlarken zevkli tabi ama sonradan zor geliyor
2 haftadır karnımda acıyan bir bölge vardı. Feci şekilde çatlamış orası. Hapşırdıkça ,öksürdükçe çok acıyor.
Yırtık alt katmanda mi acaba ?
Günaydın ben varım ellerim bana ait değil sanki her ikiside gece boyunca uyuşuyor ve sabah balon gibi uyanıyorum bir şeyi tutmakta zorlanıyorum birse parmaklarımda hissizlik var doktorum karpal tunel dedi ödem sinirleri sıkıştırıp parmaklara giden sinirlere baskı yapıyormuş doğumu beklicez şimdi müdahele edemeyiz dedi en ufak şeyleri bile tutmakta zorlanıyorum şuan dört gözle doğumu bekliyorumGünaydın kızlar herkese. Giremedim birsuredir kimler doğurdu? 31 ağustosa kadar çalışacaktım ama dayanamadım yarın izne ayrılıyorum.ellerim çok şişiyor sabah kalktigimda balon gibi. Böyle olan var mı?
Sanırım o tekmeleri doğumdan sonra özleyeceğimgunaydin hanimlar beni yine bebis tekmeleriyle uyandirdi :) normalde top patlasa uyanmam :)
Bende depend almıştım ne olur ne olmaz diye ped de koydum çantama orkid infinity diye pamuklu bi modeli var ondan pede aleejim var normalde bu iyi gelmişti tavsiye ederim. Desene dependler elimizde patladı :)) nasılsınız bu arada bebeğin nasıl ne zaman çıkacaksınız hastanedenKızlar depend hasta bezinin merak edenler é söyle bir şey söyleyim ben doğum dan sonra 1 tane taktım pek dolmadı ama temiz olsun diye değiştirdim ikinciyı taktım sonra da kotex uzun ped takıyorum çünkü havalar sıcak nemli olmasın mikrop kapmasin diye sürekli değiştiriyor m .
Aldığım dependler kaldı onları anneme veririm adet ken çok kanaması oluyor.
Depend külot gibi olduğu için havası z kalıp bu sicaklarda dikişler vs iltihab olmasın diye sürekli ped değiştiriyor m.
Kanamam az hatta ama sırt üstü yatınca arkaya geçmesin diye uzun ped takıyorum.
Canım karnı 2 haftaya yakın geriden geliyordu
Ama bugün suyu da az çıktı 1 hafta önce normaldi bugün karar verdi doktorum
Genel anestezi ile olacak
Hiç ameliyat vs olmadım korkuyorum
Bende depend almıştım ne olur ne olmaz diye ped de koydum çantama orkid infinity diye pamuklu bi modeli var ondan pede aleejim var normalde bu iyi gelmişti tavsiye ederim. Desene dependler elimizde patladı :)) nasılsınız bu arada bebeğin nasıl ne zaman çıkacaksınız hastaneden
Evet senin çok az kalmış. Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah :) Bebeğin durumu nasıl? Sağlık durumu, boyu, kilosu falan? Benim Karnım kocaman oldu iyice :) zorlanmaya başladım.
gunaydın kızlarrr...
ya bişey soracağım. Benim bugüne kadar tansiyonum hep düşüktü. 10 a 7 bin üstüne çıkmazdı. Az önce olçtum. 14 e 9. Bir sıkıntı olur mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?