:))) yani illa oluyor zaten ama biz de şımarıyoruz yani bu da bir gerçekŞahsen benim midemde bulanmıyorken faydalanıyorum bu durumdan ...bak mesela ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ,markete gittik ..kırmızı elmalar var ..boyle sulu sulu normalde yüzüne bakmam eşim şaşırmıştı ,biyere giderken almıştık bikaç kilo elimiz boş gitmeyek diye ,daha parasını ödemeden elimdeydi haldur huldur :)eşim şaşırmıştı
Ben 3. Bebegimde israr ettim doktorumada 11+3 duk soyledi cinsiyeti ama bak cok erken daha kesin belli olmaz dedi 9. Hafta imkansiz yani
Ben de türk kahvesi istiyorum hep.. oooffYa bnmde şöle bol kahveli sütlü ..
Ben 3. Bebegimde israr ettim doktorumada 11+3 duk soyledi cinsiyeti ama bak cok erken daha kesin belli olmaz dedi 9. Hafta imkansiz yani
Kesinlikle katılıyorum, insanlar şartlıyorlar kendilerini ben yapamam diye. Oysaki bir mucize yaşıyoruz biz. Yoktan bir can var oldu içimizde. Ve bu mucizeyi devam ettirerek onu doğurmak, o bağı kurmak mükemmel bir düzene aracılık etmek, bence inanılmaz bir fırsat, bir şans biz anneler için. İnşallah aksilik olmaz da normal doğum yaparım.Hepimiz birbirimîzden çok şey öğrenicez cnm ama ben gerçekten doğumla ilgili kötü hikayelerden olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum sonuçta bundan 1000 sene önce de Dr falan olmadan insanlar kendi kendine doğuraniliyormuş, abartmaya gerek yok yani
Gerçekten uyku çok zorluyor beni de, resmen günlük yaşantımın önüne geçiyor yani.Bende açık içmeye çalışıyorum 1-2 bardak çay ama şuan uyumak için herşeyi veririm çok uykum var hamileyken çalışmak çok zormuş ya
zeki çocumm kafa karıştırma annenle bi istatistik yapcaz :)peki benim gibi hem bulantısı olup hem de beli ağrıyanlar ne yapsın :)))
Birde butun gün bilgisayar başında çalışmak acaba bebişlerimize zarar verirmi radyasyon açısındanof bu endişeler beni maffedio
Ayyy sirke hiç çekici gelmedi şu anda banaevet normalde de canımız bişeyler çekiyor ama ben normalde çorbanın içinde sirkeyi boca edip içmiyorum:)))) yani bence mutlaka bir tat değişikliği oluyor..
bence de, benim de 12.hftada kzı diye tahmin etti ama 16da erkek olduğunu söyledi..sonra bi de ruhen hazırlanma olayı var, eskiden kadınlar 9ay bekliyormuş, onlar napsın:)) en güzeli sabırla beklemek.. heyecan oluyor hem:)
Ben aşermeye başladım sanırım ama ne aşerdiğimi söylemeyeyim şimdilik bulmak kolay değilCiddenmi ya :)bi ara değiştirim senin için cnm :)inş çabuk geçer bulantın
Ben şimdi baktım da, önceki gebeliğim için tutmuyor.Çin takvimi ilk bebeklerinde tutan varmı? Bana eşimin arkadaşları bile kızınız olcak diyor Çin takviminde de kız çıkıyor çok. Merak ediyorum.
İnşallah tutar benimkiBen şimdi baktım da, önceki gebeliğim için tutmuyor.
kızlar mide yanmama birinin önerisiyle geçici bir tedavi buldum: soğuk süt. bikaç yudum soğuk süt bir süreliğine iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?