. merçoktandır t: 42211042 .!.:Gercekten cok komik geldi.cok tatlisin ya insan neler dusunuyor demibenimde yarin kontrolum var ve agdacim sehir disinda ne yapacagimi dusunuyorum.baska bir yere gidemem kaldim oyle ...
Nerde oturuyosun? İstanbuldaysan iki yakada da birkaç yer önerebilirim :)
Cnm yorgunluktandır. Aynen ben de gecen cektm baya sancı, üşütmüş bile olabilirsin. Düzensizse sorun yok. Yani bi giriyo bi çıkıyo ve çıkınca sanki hiiç bişey yokmuş gibi rahat oluyosun düzenlide.. Ama yalancı sancı belki yarım saat sürüyo aralıksızKizlar çok sancim var.akşamdan beri.kasiklarima ve belime vuruyo.karnında taş kesiliyor anlayamdm doğum sancısı mi acaba. Bide bebek durmadan hickiriyo ,uzun zamndr olmadığı kadar hareketli endişelenmeye basladm
Cnm derin derin nefes al ve uyumaya çalış.. Bebişi de stres yapabilirsinYarin kontrolum var cok stresli ve heyecanliyim.mutfak lavabo ve salon arasinda gidip geliyorum sanirim uyuyamiyacagim bu gun.ooffff saatler gecmek bilmiyor sucuk gibiyim.zaten panik atagim var.ne yapacagim bilmiyorum
İnsallah dogum kolay olur.tum annelere allah kolaylik versin banada versin.ilkkez korktum bu gun.Cnm coktandir gitmedm agdaya ozellkle.doguma temiz gidiyim diye.sanki dogum cokkolay gececk gibi.o konuda rahatm hic korkmyrm dogumdan.iki ikinacam cikicak gibi geliyo.Allah ins kolaylikla dogurmayi nasip eder
Uyudum ama aniden uyandim.ruyam kabus gibiydi.sicrayarak uyandim.simdi tekrar yatmaya calisicam.ayyy bir kac saat uyuyayim yaaaaaCnm derin derin nefes al ve uyumaya çalış.. Bebişi de stres yapabilirsin
İnşallah uyuyabilmişsindir.. Ben sızmışım geri..Uyudum ama aniden uyandim.ruyam kabus gibiydi.sicrayarak uyandim.simdi tekrar yatmaya calisicam.ayyy bir kac saat uyuyayim yaaaaa
maşallah bende dün gittim doktora 34+4'de 2731 grdı.. ben çok iri diye korkuyordum ama, siz bizi geçmişsiniz:)) benim doktorum vakitlice gelse iyi olur, yoksa doğum zorlaşır dedi. senin doktorunun görüşü nedir kilo alımı için?Günaydın Kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum 3094 gr olmuş normalden 10 gün ileri görünüyor 37 haftalık ultrasona göre korkmaya başladım ben hala çalışıyorum iş yerinde doğurmasam barii...
Bende ayni durumdayim mansallah iki hafta önde gidiyor nst sanci filan cikmadi ama bakalim inş heran dogurmayiz :),Günaydın Kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum 3094 gr olmuş normalden 10 gün ileri görünüyor 37 haftalık ultrasona göre korkmaya başladım ben hala çalışıyorum iş yerinde doğurmasam barii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?