2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
. merçoktandır t: 42211042 .!.:
Gercekten cok komik geldi.cok tatlisin ya insan neler dusunuyor demi benimde yarin kontrolum var ve agdacim sehir disinda ne yapacagimi dusunuyorum.baska bir yere gidemem kaldim oyle ...

Cnm coktandir gitmedm agdaya ozellkle.doguma temiz gidiyim diye.sanki dogum cokkolay gececk gibi.o konuda rahatm hic korkmyrm dogumdan.iki ikinacam cikicak gibi geliyo.Allah ins kolaylikla dogurmayi nasip eder

Kizlar çok sancim var.akşamdan beri.kasiklarima ve belime vuruyo.karnında taş kesiliyor anlayamdm doğum sancısı mi acaba. Bide bebek durmadan hickiriyo ,uzun zamndr olmadığı kadar hareketli endişelenmeye basladm
Cnm yorgunluktandır. Aynen ben de gecen cektm baya sancı, üşütmüş bile olabilirsin. Düzensizse sorun yok. Yani bi giriyo bi çıkıyo ve çıkınca sanki hiiç bişey yokmuş gibi rahat oluyosun düzenlide.. Ama yalancı sancı belki yarım saat sürüyo aralıksız

Yarin kontrolum var cok stresli ve heyecanliyim.mutfak lavabo ve salon arasinda gidip geliyorum sanirim uyuyamiyacagim bu gun.ooffff saatler gecmek bilmiyor sucuk gibiyim.zaten panik atagim var.ne yapacagim bilmiyorum
Cnm derin derin nefes al ve uyumaya çalış.. Bebişi de stres yapabilirsin

Cnm coktandir gitmedm agdaya ozellkle.doguma temiz gidiyim diye.sanki dogum cokkolay gececk gibi.o konuda rahatm hic korkmyrm dogumdan.iki ikinacam cikicak gibi geliyo.Allah ins kolaylikla dogurmayi nasip eder
İnsallah dogum kolay olur.tum annelere allah kolaylik versin banada versin.ilkkez korktum bu gun.

gunaydin kizlar artik hastane cantami hazirlayim diyorum da bulunmasi gerekenler adli bi yazi varsa etiketler misiniz beni.

maşallah bende dün gittim doktora 34+4'de 2731 grdı.. ben çok iri diye korkuyordum ama, siz bizi geçmişsiniz:)) benim doktorum vakitlice gelse iyi olur, yoksa doğum zorlaşır dedi. senin doktorunun görüşü nedir kilo alımı için?

Bende ayni durumdayim mansallah iki hafta önde gidiyor nst sanci filan cikmadi ama bakalim inş heran dogurmayiz :),

Kizlar birşey sorcam acilma olmadan bebeği istediğimiz bi zamanda aldirma sansimiz yokmu illa doktorun dediği tarihmi olacak ? Bir yada iki hafta önceden aldirmak istesem doktor kabul etmezmi yada bunun bi sakincasi varmidir acaba .bide bana doktorun normal doğum için 25 eylül dedi sezeryan istersen 20 eylül dedi .sezeryan normal doğumdan iki hafta önce filan yapilmiyormu yani bana 10-11 eylül demesi gerekmiyormi sezeryan tarihi için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…