- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Ay ne diyeceğimi bilemedim öncelikle maşallah diyeyim zaten sezeryan olacağı için ters dönmesini sıkıntı yapma derim benim veletlerjn ikisi de maka pozisyon. Gününü bekler se hangi gün alacaktikuzumveben canım burdayım. henüz doğurmadım. bugün bebeğimin ters döndüğünü öğrendim. makat geliş pozisyonunda. Dr açılman varsa bugün alıcam deyince biraz dumura uğradım. ama Allahtan açılma yokmuş. ama bugünden çıkardığım ders hazır değilmişim
Kuzu nasılsın prenses nasılAllah amalı babalı büyütsün canım benim. Sağlıklı olmanıza. Çok sevindim ..
kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftada
Allah analı babalı buyutsun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin canım gözünüz aydinsevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Canim sanırım nette okumuştum streptokok b bakteri doğumda bebeğe gecebikiyormus sen ne şikayetiyle gittin ki doğuma aldılar hemen bi de enfeksiyon olduğunu nasıl anladilsrSen doktoruna sor canım yine de benim doğum hikayem de bütün aksilikler beni buldu inşallah sende öyle olmaz.
Benim kızım enfeksiyon u benden kapmış test almışlar di aynı mikrop çıktı .
Belki de doğum anında kapmistir.
Sen aksatma yine de
Geçmiş olsun
Iyidir kuzucum. Miniğim. Henüz çıkmadı küvezden bekliyoruz her gün süt getirip götürüyorum , onu da görüyorum doktordan bilgi alıyorum . İnşallah en kısa sürede kavuşuruz miniğimle ...Kuzu nasılsın prenses nasıl
Kızlar benm dr odem oluşmaması ıcın tuzu kestı resmen ben cok az tuz lu yıyorum ve odemım cok az allaha sukur tuzu azaltın tuz kullanıyorsanız.
Sadece gobekse sorun yoktur dediler bana çünkü .bazi anneler çok sorunsuz hamilelik yasadikar vallahi ne güzel gerçi benimde son aya kadar pek şikayetim yoktu ama son ay baya zorluyorYok canım benim bütün vücut du el ayak bacak sırt vs.
Seninki normal karnın büyüdüğü için o zaman
Evet magnezyum kullaniyorumBende de aynından var, yalancı kasılmalar olabilir dedi doktorum, magnezyum kullanıyor musun?
Ay yerseyimiz ayni kasinti beni mahvediyor.doktor krem verdi iki tane o biraz rahatlatti tavsiye ederm ama surmeyince yine felaket oluyor.benimde bebeğim gecen hafta dönmüş normal doğum pozisyonuna geçmiş.alttan muane yapmadi beni de net bi tarihte vermedi .benim bebek mansallah iki hafta önde gidiyor 3200 olmuştu 4 u geçebilir dedi doktor geçerse sezeryan olucam doktorun bana eylül 13 sen snra doğumu bekle dedi.bu ay sonunda tekrar cagirdi sanirim ozaman alttan muane yapar net bi tarih verir.6 yada 9 u gibi istiyordum ben ama sanirim erken oluyor.sana doktorun tahmini bi tarihtemi vermedi canimolsun cnm tabıkı sor bende cok merak edıyorum bu soruları konusmak fikir almak iyi geliyor benm kızımnda hareketlerı azaldı ara ara hıckırıklar oluyor ve sonuyor omuz ve poposunn seklnı değitiriyor. dr en son 1 hafta once kafasının aşagıda oldugunu(dondugunu ve bunun iyi birsey olduğunu) soylemıstı. doğum tarıhı vermıyor suanda normal gorundugu ıcın normal olursa bırsey dıyemm dıyor ama henuz allatn hıc muane etmedı sezeryan olursa kurbandan once alabılırız 38de demişti. 2660 kılosu gobeğimde deli gibi kaşınıyor ve birsuru catlagım var.sana ne dedı dogum ıcın cnm allattan muane oldunmu boyu kılosu nasıl bebişin?
yok canım yarın da geleceğim aslında 35 bugün bitti ama haftayı bitirip öyle izne çıkayım dedim :) sen nasılsın?Güzel tabir
Bugün son günündü değil mi ?
daha doğurmıcam heralde sabahki ağrılar geçti :) doğurursam haber veririmhuriye seninle çok yakınız hadi doğurursan bana haber ver
çok rahat değiriyorum demekki benim doğuma daha çok varşimdi arkadaşlar sırtımıı düz olarak duvara dayıyoruz yani vücudumuzu ayakta olarak duvara yapıştırıyoruz sonra sağ ayak topuğumuzu sol ayak parmaklarımıza değdirebiliyormuyuz mesele bu değdiriyosan doğuma daha var degdiremiyosan ki doğumu yaklaşanların ayağı dahi kalkmıyor 2 güne doğuruyosun hadi hayırlı olsun
Benim eşim de yanımda yok malesef doğuma da yetisebilecek mi Allah bilir
Canim Allah yardimcimiz olsun Benim esimde yok yanimda son 15gun kala izin alip gelecek ondan once baslarsa dogum Ben ne yapayim ya?
Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben
İnşallah canım az kaldı az daha sabretIyidir kuzucum. Miniğim. Henüz çıkmadı küvezden bekliyoruz her gün süt getirip götürüyorum , onu da görüyorum doktordan bilgi alıyorum . İnşallah en kısa sürede kavuşuruz miniğimle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?