2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay ne diyeceğimi bilemedim öncelikle maşallah diyeyim zaten sezeryan olacağı için ters dönmesini sıkıntı yapma derim benim veletlerjn ikisi de maka pozisyon. Gününü bekler se hangi gün alacakti

kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftada

Bende kullaniyorum kan sulandirici dogumumda acil oldu aksam kan sulandiricimi vurmustum 22.30 da gunduz 14.00 da doguma girdim sexaryana 24 saat bile olmadi sorun olmaz dediler olmadi, acil bile olsa sorun olmuyor yani benim olmadi spinal anestezi oldu

kızlar mide bulantım oldu bir anda :S tansiyonumu ölçtüm 148-76 çıktı. limon sıkıp içtim.düşmezse hastaneye gidicem.siz böyle bsy yasadınızmı 35.haftamdayım

Allah analı babalı buyutsun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin canım gözünüz aydin

Canim sanırım nette okumuştum streptokok b bakteri doğumda bebeğe gecebikiyormus sen ne şikayetiyle gittin ki doğuma aldılar hemen bi de enfeksiyon olduğunu nasıl anladilsr

Yok canım benim bütün vücut du el ayak bacak sırt vs.
Seninki normal karnın büyüdüğü için o zaman
Sadece gobekse sorun yoktur dediler bana çünkü .bazi anneler çok sorunsuz hamilelik yasadikar vallahi ne güzel gerçi benimde son aya kadar pek şikayetim yoktu ama son ay baya zorluyor

Ay yerseyimiz ayni kasinti beni mahvediyor.doktor krem verdi iki tane o biraz rahatlatti tavsiye ederm ama surmeyince yine felaket oluyor.benimde bebeğim gecen hafta dönmüş normal doğum pozisyonuna geçmiş.alttan muane yapmadi beni de net bi tarihte vermedi .benim bebek mansallah iki hafta önde gidiyor 3200 olmuştu 4 u geçebilir dedi doktor geçerse sezeryan olucam doktorun bana eylül 13 sen snra doğumu bekle dedi.bu ay sonunda tekrar cagirdi sanirim ozaman alttan muane yapar net bi tarih verir.6 yada 9 u gibi istiyordum ben ama sanirim erken oluyor.sana doktorun tahmini bi tarihtemi vermedi canim

Kizlar bnm ilaclarim bitti doğuma 20 gün kaldi tekrar alimmi sizce yoksa magvitali kullanmam yeterlimi ?

çok rahat değiriyorum demekki benim doğuma daha çok var

Kızlar artık ayakta bıle durmak aşağıya acı veriyor dogum sancıları cok keskındir kızlar yalancılardan ayırt etmek cok kolay ben ilk dogumumda hep derdim nasıl anlıcam yalancı sancımı gercekmi diye valla gerçeği bir geldimi yerinizde duramazsınız ve mutlaka saat tutun kac dakika da bır geldiğini

saat bir buçuktan beri ara ara gelen adet ağrısı gibi ağrılarım yine belimde ve karnımın alt kısmında ama artık o kadar normal geliyor ki bana bu ağrılar hiç garipsemiyorum 35. Haftanın sonu dan beri böyle. Birde ayaktayken ayağı topupa değdirme işini denedim de eğer elimle duvardan destek almazsam ayağımı kaldıramıyorum bile.

neyse bugun 4.30 da hastaneye gidicem bakalım bnm 1 cm lik açılma da bir,değişiklik var mı? Yani daha 15 gün var 40. Haftanın dolmasına ama ben artık sabredemiyorum biran önce,gelsin öpüp koklayayım,istiyorum kuzumu.

missladybird ayağı topuga degdirme olayini deneyecegim de kisaca anlatir misin canim nasil yapilcak,nette bulamadim boyle bir bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…