2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba kızlar, dün kontrolümüz vardı. 3 kg olmuş oğlum biraz kilosu az bi bebekti, şimdi 3 kilo oldugunu duyunca içim rahatladı. Şükür şimdilik güzel gidiyoruz sanırım 40. haftayı göreceğiz. Haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim ve çatı muaynemi yapacak doktorum. Gelişi düz bir bebek şuanki veriler kolay bir doğum olacağını gösteriyor dedi. İnşallah öyle olur bakalım sancılar gelmeye başlayınca göreceğiz artık :) güzel cumartesiler

Kasılma anında nefesin daralıyor gıbı hıssedıyorsun ,aynı zamanda karnının belli bir yerı yada tamamı alnının sertkığı gıbı sert oluyor ,ve bır sure dağılmıyor ı sertlık ..ağrı sancı olmuyor ,o son haftalarda

Senin doğum ne zaman doktor birsey söyledi mi

Günaydın arkadaşlar ... Rüyamda hastaneye yatışım yapılmış ve bana pembe giydirmişlerdi sanki baş ucumda sürekli tansiyonumu ölçen bşr cihaz varmış ona baktım tansiyon 14 e çıkmış Eyvah dedim beni sezeryana alacaklar sonra bir anda 12 ye düştü öyle uyandım hayırolsun bakalım daha yeni 36. Haftalık olduk Dogum çok erken şimdilik

Ben ilk doğumunda komşum bana vazelin onerdi dikişler için acayip rahatlatıyor.batma yapmıyor yumuşak tutuyor....her tuvaletten sonra rivanol su ile pansuman yaptim enjektörle alıp puskurttum..tuvalet kağıdı ile kurulayıp arasından vazelin sürdüm..çok cabuk iyileşti...yoksa bende çektim o acıyı 1 hafta..

kızlar dün doktor açılma car mı diye baktı.2cm var dedi.baktığından beri ara ara çamaşırımda kan oluyo bu nişan sayılmaz değilmi.sancı veya başka belirti yok çünki.

Cnm ,karnın çok çatladımı ne durumdasın merak ettim
Ohooo karnım ta 3.ayda başlamıştı çatlamaya:))
Çok krem kullandım pahalı pahalı ama yine de çatladı. Anladım ki herşey boş. Göğüslerim ve kalçama sürmedim krem oralar çatlamadı hiç :)
Yani hiç alakası yok kremle..

kızlar dün doktor açılma car mı diye baktı.2cm var dedi.baktığından beri ara ara çamaşırımda kan oluyo bu nişan sayılmaz değilmi.sancı veya başka belirti yok çünki.
Kan miktarı çok mu?
Doktoruna bi sorsaydın canım. Ama nişan bildiğim kadarıyla ağrıyla geliyormuş

Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi

Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi
Kayınvalidem bana karnını gösterdi birsürü çatlak vardı dedi. Zamanla beyazlıyorlar çok az çizgi kalıyor dedi. Baktım sahiden silinmiş çizgiler.. Tamamen geçmesi imkansız canım ama siliniyor zamanla. Dikkat çekmeyecek kadar kalıyor. Üzülme bebekler iyi olsun da. Eşlerimizden başka kim görecek ki sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…