Aradim canm simdi dr hastanede nobetciymis cok şükür gidiyoruz cok heycanliyim
Hayırlısıyla canım. Umarım çok rahat bir şekilde alırsın kuzunu kucağına.Dualarımız seninle.İyi haberlerini bekliyoruzAradim canm simdi dr hastanede nobetciymis cok şükür gidiyoruz cok heycanliyim
Cnm ,karnın çok çatladımı ne durumdasın merak ettimKarnım geriliyor ve ortadan ayrılacakmış gibi. Ama ağrı yok
Normal doğumu çok istiyorum ya
Kasılma anında nefesin daralıyor gıbı hıssedıyorsun ,aynı zamanda karnının belli bir yerı yada tamamı alnının sertkığı gıbı sert oluyor ,ve bır sure dağılmıyor ı sertlık ..ağrı sancı olmuyor ,o son haftalardaMerhabalar,
Herkese güzel, sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben de 2015 Kasım anneleri grubuna üyeyim. İnşallah bebeğimiz Kasım ayı gibi doğacak. Sizler bize göre hayli tecrübelisiniz. Artık mutlu sona yaklaşmışsınız. Kasılmaları olan arkadaşlar, bu kasılmalar insana kendini nasıl hissettiriyor? Dayanılmayacak kadar sancılı mı? Ve siz kasılma anında ne yapıyorsunuz? Şimdiden çok teşekkürler. Tekrar sağlıklı doğumlar...
Senin doğum ne zaman doktor birsey söyledi miKasılma anında nefesin daralıyor gıbı hıssedıyorsun ,aynı zamanda karnının belli bir yerı yada tamamı alnının sertkığı gıbı sert oluyor ,ve bır sure dağılmıyor ı sertlık ..ağrı sancı olmuyor ,o son haftalarda
Ben ilk doğumunda komşum bana vazelin onerdi dikişler için acayip rahatlatıyor.batma yapmıyor yumuşak tutuyor....her tuvaletten sonra rivanol su ile pansuman yaptim enjektörle alıp puskurttum..tuvalet kağıdı ile kurulayıp arasından vazelin sürdüm..çok cabuk iyileşti...yoksa bende çektim o acıyı 1 hafta..Canımben doğum yapalı 11 gün oldu
Bende dikişler den ne oturà biliyor ne yatabiliyordum. Medikal oturma minderi aldım ortası delik otururken dikişler im boşluğà getiriyorum oturuyorum.
Kabizlik yaşamamaya dikkat et dikişler ini zorlama ben eczane den osmalak diye şurub aldım süte karismiyor muş biraz zorlandigimi hissedince içiyorum.
Ben dikişler im den dolayı idrarimi bile zor yapmıştım dikişler im bayagi geniş alana yayılmış benim de ve hala hissediyorum acısını normal doğum yaptim 11.gün oldu
Allah kolaylık versinKizlar nişan im geldi dua edin bana duş aldm çıkacaz birazdan sancim filan yok henuz suyumdan gelmedi
Ayyyy canımm Allah yardımcın olsunnnnnnKizlar nişan im geldi dua edin bana duş aldm çıkacaz birazdan sancim filan yok henuz suyumdan gelmedi
Ohooo karnım ta 3.ayda başlamıştı çatlamaya:))Cnm ,karnın çok çatladımı ne durumdasın merak ettim
Kan miktarı çok mu?kızlar dün doktor açılma car mı diye baktı.2cm var dedi.baktığından beri ara ara çamaşırımda kan oluyo bu nişan sayılmaz değilmi.sancı veya başka belirti yok çünki.
Ohooo karnım ta 3.ayda başlamıştı çatlamaya:))
Çok krem kullandım pahalı pahalı ama yine de çatladı. Anladım ki herşey boş. Göğüslerim ve kalçama sürmedim krem oralar çatlamadı hiç :)
Yani hiç alakası yok kremle..
Kayınvalidem bana karnını gösterdi birsürü çatlak vardı dedi. Zamanla beyazlıyorlar çok az çizgi kalıyor dedi. Baktım sahiden silinmiş çizgiler.. Tamamen geçmesi imkansız canım ama siliniyor zamanla. Dikkat çekmeyecek kadar kalıyor. Üzülme bebekler iyi olsun da. Eşlerimizden başka kim görecek ki sanki :)Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi
miktar çok fazla değil.doktordan bi saat sonra filan oldu.devam ederse ararım artık.teşekkür ederim cnm.Kan miktarı çok mu?
Doktoruna bi sorsaydın canım. Ama nişan bildiğim kadarıyla ağrıyla geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?