Belden oldum canim mahvetti beni basagrisi kac gunde gecmisti canim kuzenin?Epiduralmi oldun çok sıvı al ve kahve baş ağrısına iyi geliyor kuzenimden biliyorum ben genel olmuştum baş ağrısı olmamasitu
Miskamber özledik canım seni :) sen de iyisindir umarım evde biraz dinlenebilmişsindir ; ben kan tahlilime gire kontrol oluyorum trombositim düşük çıkmıştı çrşmba yine kan vericem düşmüşse trombosit verilcek düşmemişse 1 eylül sezeryan günüm o sabah yine kan vericem sonuçlara göre bakılacak canım ; sen de bizi haberdar et nasılsın kontrollerin ne durumda canımcatdog ve arabistandan gelen arkadaşım nickini bulamadım.sizler naptınız
Sagol canim bol su ve kahve iiyorum insallah tez zamanda gecer.Kahvenin telvesi iyi geliyormuş diye duydum canım istersen bir araştır Allah tez zamanda şifa versin..
Sor canım ama kendi doktorunu dinle bence. Gebeliğim Başlarında devamlı burnum kanıyordu benim doktor havalardandır normal diyordu. Artık canıma tak etti bir gün KBB doktoruna göründüm meğer burnumun iki tarafındaki damarda da büyük çatlaklar olmuş hamilelikte yükselen kan basıncından dolayı. Damarları Yaktı da durdu sonra burun kanamalarım.Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..
İnşallah canım benimSagol canim bol su ve kahve iiyorum insallah tez zamanda gecer.
Sor canım ama kendi doktorunu dinle bence. Gebeliğim Başlarında devamlı burnum kanıyordu benim doktor havalardandır normal diyordu. Artık canıma tak etti bir gün KBB doktoruna göründüm meğer burnumun iki tarafındaki damarda da büyük çatlaklar olmuş hamilelikte yükselen kan basıncından dolayı. Damarları Yaktı da durdu sonra burun kanamalarım.Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..
Fulya canım tebrikler çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inş :)Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Benim cati muayenemde yumruk falan apmadi doktor. Internettende okudum ben cati muayenesi nasil oluyor diye yumruk falan yazmiyordu. Zaten o yumrugun suan oraya gimesi garip olurdu oyle sacmalik mi olur sonucta acilma yok bisey yok daha. Benek dogarken en az 10 cm acilman olmus olacak.Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..
1 haftadan sonra azAlarak geçmişti Allah şifa versin senin daha çabuk geçer insallahBelden oldum canim mahvetti beni basagrisi kac gunde gecmisti canim kuzenin?
Bende de kaşıntı vardı özellikle akşamları ayak altlarında avuç içlerinde bir başlıyordum kaşımaya sonra bileklerim bacaklarım derken normal değildi yani. Mutlaka doktora gidip kan vermen Lazım bende gebelik kolestazı çıktı eğer sende de varsa kan testi ile belli oluyor Karaciğer Değeri yüksek çıkıyor ve safra karışıyor kana. Bu durumda 37. Haftadan sonra anne ve bebek icin riskli oluyor. Benden sana öneri Sak'ın ihmal etme. Ursofalk diye bir ilaç Alman gerekiyor. Ben bu sayede normal değerlere döndüm.Yok canım sen benim doktora bakma. Zaten benimki gibi bir kaşıntın olsa emin ol bir ton da yara oluyor. Ve kaşıntıdan uyuyamıyorsun bile. El de ayak da olması daha tehlikeliymiş asıl. Başka bir doktor arkadaşıma sordum telden.
misk iyiyiz sen nasılsın yoksun epeydir.@belmaakca @kattinaoskeortmen @cryofangel @fulya01 seda 78 C cubuk kraker @Corolinna34 ayyyy nickleri doğru yazamıyorum...çoğunu etiketleyemedim nasılsınız kızlarrrr
Aa neden bastırıyor ki hiç duymadım ıkınamadığı içinmi
iki parmağıyla bakıyor arkadaşım
Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
Cnm bugun trombosit degerime bakti doktorum 96 cikti bol bol ıspanak tuket dedi insllh yükselirFulya canım tebrikler çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inş :)
Kaç haftalik hamile sin sanci nasıl bi sanciy diSelam hanımlar cuma günü nişanım gelmişti malum hepte bi sancılarım vardı makata baskı yapıyodu artık bugün randewum vardı hastanedeyim dktr çatı muayenemi yaptı elini atar atmaz çok aşagıya inmiş dedi1cm lk bi açılma var dogumun çok yakın dedi bebiş dogum kanalında yani 37 en geç 38 de dogum olur dedi çatım normal doguma müsaitmiş bence haftaya dogurucam bebiş çok minik ama en fazla 2700 dogar dedi şimdiki kilosu 2400 bizde haberler böyle şimdi nst için sıra bekliyorum
Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..
3150 gr dedi. 2 hafta beklese kaç kilo alabilir ki ? Aslında aylardır da gitmiyorum. 32. Haftada başladım il değişikliğinden dolayı. Çok kafam karıştıperihana da doktoru catin dar demisti ama azimle normal dogum yapti :) bebegin iri bir bebek mi?
Doktorlar kabul ediyorlar da aylardir gittigin doktordan vazgecmek zor olabilir.
Yumruğu içeri falan sokmadı, dışarıdan kemiklerime bastırdı.. Anlamadım ne yapmaya çalıştıBenim cati muayenemde yumruk falan apmadi doktor. Internettende okudum ben cati muayenesi nasil oluyor diye yumruk falan yazmiyordu. Zaten o yumrugun suan oraya gimesi garip olurdu oyle sacmalik mi olur sonucta acilma yok bisey yok daha. Benek dogarken en az 10 cm acilman olmus olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?