2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
catdog ve arabistandan gelen arkadaşım nickini bulamadım.sizler naptınız
Miskamber özledik canım seni :) sen de iyisindir umarım evde biraz dinlenebilmişsindir ; ben kan tahlilime gire kontrol oluyorum trombositim düşük çıkmıştı çrşmba yine kan vericem düşmüşse trombosit verilcek düşmemişse 1 eylül sezeryan günüm o sabah yine kan vericem sonuçlara göre bakılacak canım ; sen de bizi haberdar et nasılsın kontrollerin ne durumda canım

Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..
Sor canım ama kendi doktorunu dinle bence. Gebeliğim Başlarında devamlı burnum kanıyordu benim doktor havalardandır normal diyordu. Artık canıma tak etti bir gün KBB doktoruna göründüm meğer burnumun iki tarafındaki damarda da büyük çatlaklar olmuş hamilelikte yükselen kan basıncından dolayı. Damarları Yaktı da durdu sonra burun kanamalarım.

Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..
Sor canım ama kendi doktorunu dinle bence. Gebeliğim Başlarında devamlı burnum kanıyordu benim doktor havalardandır normal diyordu. Artık canıma tak etti bir gün KBB doktoruna göründüm meğer burnumun iki tarafındaki damarda da büyük çatlaklar olmuş hamilelikte yükselen kan basıncından dolayı. Damarları Yaktı da durdu sonra burun kanamalarım.

Benim cati muayenemde yumruk falan apmadi doktor. Internettende okudum ben cati muayenesi nasil oluyor diye yumruk falan yazmiyordu. Zaten o yumrugun suan oraya gimesi garip olurdu oyle sacmalik mi olur sonucta acilma yok bisey yok daha. Benek dogarken en az 10 cm acilman olmus olacak.

Bende de kaşıntı vardı özellikle akşamları ayak altlarında avuç içlerinde bir başlıyordum kaşımaya sonra bileklerim bacaklarım derken normal değildi yani. Mutlaka doktora gidip kan vermen Lazım bende gebelik kolestazı çıktı eğer sende de varsa kan testi ile belli oluyor Karaciğer Değeri yüksek çıkıyor ve safra karışıyor kana. Bu durumda 37. Haftadan sonra anne ve bebek icin riskli oluyor. Benden sana öneri Sak'ın ihmal etme. Ursofalk diye bir ilaç Alman gerekiyor. Ben bu sayede normal değerlere döndüm.

Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?

canım ramazanda baş ağrısı için bi haber okumuştum limonla masaj yapın diyordu bi dene istersen ilaç almadan geçer inşallah...

merhaba kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun, sancı çekenlere de Allah kolaylı kversin bir avazda kurtarsın inşallah.. Ben azimle 40. haftayı görmeye doğru gidiyorum :) 38+5 bugün

Kaç haftalik hamile sin sanci nasıl bi sanciy di

Sonradan pişman olmak istemiyorsan başka bir doktora git. Kabul eden bir doktor illa bulursun. Çatı muayenesi gerçek sonucu göstermez. Doğum anında belli olur herşey.

perihana da doktoru catin dar demisti ama azimle normal dogum yapti :) bebegin iri bir bebek mi?
Doktorlar kabul ediyorlar da aylardir gittigin doktordan vazgecmek zor olabilir.
3150 gr dedi. 2 hafta beklese kaç kilo alabilir ki ? Aslında aylardır da gitmiyorum. 32. Haftada başladım il değişikliğinden dolayı. Çok kafam karıştı

Yumruğu içeri falan sokmadı, dışarıdan kemiklerime bastırdı.. Anlamadım ne yapmaya çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…