2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
göğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomus
Denedim canım ama bebis almıyor ucu sert geliyo sanırım istemiyo ama 2 gündür saha iyiyim yara kabuk bağlamış ti soyuldu garmastan kullanmaya devam ediyorum oda bende alisiyoruz sanırım şimdi biraz daha güzel emiyo daha az canım acıyo

Arkadaslar tek tek alıntı yapamadım herkese emzirme hakkında verdiği bilgilerden dolayi çok teşekkür ederim 2 gündür daha iyiyim acıyor yine ama zamanla düzeliyor çok şükür sürüm geliyor bebeğim emiyo benim canımın acimasi o kadarda önemli değilmiş baştan zorlandım ama sonra kendime kızdım o minicik haliyle emmeye gaz çıkarmaya kim bilir kendi kendine daha ne zorluklarla baş etmeye çalışırken ben bundan şikayet ederek çok büyük yanlış yaptığımı düşündüm anne oldum şükürler olsun bukadar aciya katlanamazaam nasıl iyi bir anne olurum daha kimbilir nasıl zorluklar bizleri bekliyo ömrüm feda yavruma nasıl özel birsey anne olmak rabbim in nasıl bir lütfu rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah bundan daha üstün bi duygu yok binlerce şükürler olsun darısı tüm bebeğini bekleyenlere dagum yapmış olan arkadaşlarada hayirli ugurlu olsun sağlıkla büyütün ....

Gunaydin herkeseee.. Kasintidan uyuyamadim. Gebelik kolestazi varmi diye tahlil vercem bugun. Eger cikarsa 37.haftada aliyorlarmis bebegi. insallah temiz cikar degerlerim dua bekliyorum kizlar. Sikintida olan herkese allahim yardim etsin.

canım çok geçmiş olsun. bebeğin kısa sürede toparlar umarım. Benim de doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem yanımda olacak. benim de korktugum bu işte. herşeye karısacaklar biliyorum. geçen eşimin kuzeni doğum yapmıştı gittik. cayır cayır sıcaklarda cocugu yün battaniye ye sarmışlardı. bir de kapı pencere kapalı. haşatım çıktı valla odada. çok değil mi bu sıcakta bu kadar sarmışınız dedim. kayınvalidem aaa olur mu öyle şey onlar bizim gibi değil ki üşür hasta olur dedi. bu sarıp sarmalama konusunda çok kavga ederiz biz öyle geliyor bana. hayırlısı bakalım.

bugün oğlumu görmeye gidicem. en son bir ay bir gün önce gördüm. o da yandan profil. hiç yüzünü tam göstermedi oğluşum. artık doktor bey daha sık çağırır diye düşünüyorum. yoksa bir daha doğuma giderim heralde herkes doğuruyor. çok hevesleniyorum ama.. gene de biraz daha içerde kal oğluşum daha erken.

keşke sarıp sarmala olsa tek sorun ben en büyük sıkıntıyı emzirirken yaşadım.
çocuk her ağladığında aç bu çocuk ondan doymuyor dedi.sütün az mı dedi,
herşeyi demişti.gece çocuk ağlar çat diye odaya girer noldu meme mi almıyor diye,
yok sütün mü gelmiyor.yani sütümü azaltmak için elinden geleni yaptı.
az ağlatmadı beni.keşke izin verselerde anne tek başına kalabilse kimse karışmasa,
o kadar rahat olacak ki herşey.benimkide emzirirken kundak yapmaya çalışmıştı.
artık kundak felan onun derdinde de değilim tek sütüme laf etmesin yeter.
strese girdikçe sütüm azalmıştı.Dilerim aynıları yaşanmaz tekrar.

Gunaydin herkeseee.. Kasintidan uyuyamadim. Gebelik kolestazi varmi diye tahlil vercem bugun. Eger cikarsa 37.haftada aliyorlarmis bebegi. insallah temiz cikar degerlerim dua bekliyorum kizlar. Sikintida olan herkese allahim yardim etsin.
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm..

bence kibar bi dille gönderin evine yaa. durdukça sinirlerinizi bozacak anlaşılan. ömrünüzde kaç kere doğum yapıp bu anları yaşayacaksınız ki.onu da zehir etmesine izin vermeyin bence. evet çocuk yetiştirmişler biliyolar bazı şeyleri ama siz de artık annesiniz ve iç güdüleriniz bebek bakımında sizi yanıltmaz artık. benim doğumumda da kayınbiraderim evdeydi düşünün ben örtülüyüm bi de bebeğimle odaya kapanmıştım bi hafta.lohusa kadının evinde koskoca adam bi hafta on gün kaldılar allahtan gittiler sonra. bu doğumuma çağırmadı eşim siz sonra gelirsiniz dedi.gerçi kayınvalidemin hakkımı yiyemem iyi bakmıştı bana.

Günaydın kızkar gögüs ucu için mustela kullanan varmı benim doktr onu tawsiye etti kendisinnde 8 aylık kızı var o mustela kullanmışta. Burdada garmastan diye bi krem duydum kafam karıştı

Bebek hemşire si önerdi lansinoh bende pek ise yaramadı ama garmastan çok iyi geldi
Benim göğüs uclarım doğurmadan acımaya başladı. Lansinoh sürüyorum rahatlatıyo biraz. Şimdiden böyleyse emzirirken nasıl olacak kimbilir. Allah yardımcımız olsun.

hakkaten evde erkek olması çok büyük sıkıntı.
ben sık emzirmeden dolayı kv m varken yatak odasından çıkamamıştım.
sizin daha kötü olmuş.

perihancım kendi annen yok mu canım o gelse belki ötekiler giderdi ya.
bundan sonra karışmaz belki dediğin gibi gözü korkmuş bak ama.
yavruna da acil şifalar inşallah

Canım bu duygulari ben diğer doğumlarda yaşadığım için bu hamileligimde hangi ay doğuracağımi kendi öz annemden bile gizledim,annem çok zor bi kadındir diğer doğumlarda burnumdan getirdi eşimle anlaşamıyor eve çıktığımizda vay kocan elimi öpmdi vay suratı banami asık lohusalik dönemim zehir oldu bunun için bu doğumu kasım ayı biliyor aslında 20 gün kaldı eşim kalcak yanımda evdede çocuklarla bakar bana doğuma gitmeden bütün yemeklerimi yapıp gidecem insallah stres istemiyorum

Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir... Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Dün kontrolüm vardı, oğlum yine yüzünü göstermedi, 3073 gr, 53 cm olmuş maaşallah, doktor 3,5 kg üzerinde doğar dedi... (bebek büyüklüğünün beslenme ile alakası yokmuş, annenizin rahim kapasitesi ile alakalıymış, yani annenizin bebekleri iri doğuyorsa sizde de öyle olurmuş)
Nst de büyük bi sancım çıktı, ama açılmam yokmuş, bu sancılarla açılma yoksa bebek beklenenden 1 hafta geç doğabilir dedi...
Ve baştan beri korktuğum şey başıma geldi, doktorum amerikaya seminere gidiyor, 1-14 eylül arası yokmuş
Çok moralim bozuldu, sinirden ağladım
Ayrıca çalışamaz raporumu da başlatamadım, dünden başlatmak istedim, doktor çarşamba başlayacak zaten git işe çalış dedi
İşleri bitirmek için geçen hafta mesai yapmıştım zaten, bu hafta hiç gitmek istemiyorum, ama 2 gün gitmek zorundayım
Ayrıca ayakta fazla kalma, temizlik yapma, kesen patlayabilir, istediğimiz bişey değil, bol bol dinlen dedi...
Bizden haberler böyle, bekleyenlere Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
canım eşin hastanede senle kalırken çocuklara kim bakacak peki evde?
özel odada mı kalacaksın?normalde refakatçi erkek kabul etmiyorlar.
bende aynı sıkıntıdayım ama sizin konunuzda farklıymış.zaten senin derdin başından aşkın.
bu tarz olaylarla uğraşmakta can sıkıcı.eşinle annen arasında kalıyorsun.
bebeğe mi bakacaksın yoksa onlara açıklamada mı bulunacaksın sıkıntılı işler bunlar.
halbuki annenin stresten uzak biraz tek başına kalması hatta eşlerin başbaşa bırakılması biraz
daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…