- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Denedim canım ama bebis almıyor ucu sert geliyo sanırım istemiyo ama 2 gündür saha iyiyim yara kabuk bağlamış ti soyuldu garmastan kullanmaya devam ediyorum oda bende alisiyoruz sanırım şimdi biraz daha güzel emiyo daha az canım acıyogöğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomus
Bebek hemşire si önerdi lansinoh bende pek ise yaramadı ama garmastan çok iyi geldiben lansinoh kullanmaya basladim bu hafta garmaston da hamilelikte kullaniliyor mu ki??
Kızlar iyi geceler hepinize.artık eskisi gibi giremyrm buraya.doğum Yapalı 6 gün oldu.bebeğim şuan hastanede maalesef.sarılık tan dolayı. Bilurubunu tam sınır değere ulaşmış.dunden beri yoğun fototerapi alıyor Allah ta dustu değerleri. 3250 doğan bebeğim 3 gün AC kaldığı için 2800 e düştü. Su an 3 olmuş coksukur. Ben size bazı önerilerde buluncm.sakin illa emsin diye diye bebeginizi ACbbırakmayın.cnku ememiyolar hemn.gerekirse sagip verin.biraz toparlayinca emecektr.aksi takdirde hem kansekeri dusuyo hem sarılık değeri yukseliyo, çocuklar gözlerini bile acamiyo.kaynanm izin vermedi sagdigimi vermeye.illa emsin dedi.sonra onun yüzünden ateşi 38.5 A çıktı.giydirip bide battaniye sariyodu.en son hastanelik etti cocugumu.bebegimin koluna iğne taktılar. Nefret edyrm yaa.defolup gitmiyo .herşeye herşeye müdahale. Sanki onun çocuğu .deli olucam.hicbiseye karstrmiyo.artık gözü korktu gerçi son olanlardan esim de iyice kizdi ama... Bebek hastaneden çıkınca yine karisck diye korkuyorm.neyapiyim bi akıl verin.bide gorumcem gelmiş güya yardıma. Yan gelip yatiyo.bnden iş bekliyorlar resmn.kızlar aile sorunlarını yazmk istemezdm ama çok doluyum.bana bi fikir verin..
keşke sarıp sarmala olsa tek sorun ben en büyük sıkıntıyı emzirirken yaşadım.canım çok geçmiş olsun. bebeğin kısa sürede toparlar umarım. Benim de doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem yanımda olacak. benim de korktugum bu işte. herşeye karısacaklar biliyorum. geçen eşimin kuzeni doğum yapmıştı gittik. cayır cayır sıcaklarda cocugu yün battaniye ye sarmışlardı. bir de kapı pencere kapalı. haşatım çıktı valla odada. çok değil mi bu sıcakta bu kadar sarmışınız dedim. kayınvalidem aaa olur mu öyle şey onlar bizim gibi değil ki üşür hasta olur dedi.bu sarıp sarmalama konusunda çok kavga ederiz biz öyle geliyor bana. hayırlısı bakalım.
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm..Gunaydin herkeseee.. Kasintidan uyuyamadim. Gebelik kolestazi varmi diye tahlil vercem bugun. Eger cikarsa 37.haftada aliyorlarmis bebegi. insallah temiz cikar degerlerim dua bekliyorum kizlar. Sikintida olan herkese allahim yardim etsin.
A
Allah razı olsun cnm benim :) detayları inş yazabildiğim kadar yazmaya çalışıcam cnm :)
bence kibar bi dille gönderin evine yaa. durdukça sinirlerinizi bozacak anlaşılan. ömrünüzde kaç kere doğum yapıp bu anları yaşayacaksınız ki.onu da zehir etmesine izin vermeyin bence. evet çocuk yetiştirmişler biliyolar bazı şeyleri ama siz de artık annesiniz ve iç güdüleriniz bebek bakımında sizi yanıltmaz artık. benim doğumumda da kayınbiraderim evdeydi düşünün ben örtülüyüm bi de bebeğimle odaya kapanmıştım bi hafta.lohusa kadının evinde koskoca adam bi hafta on gün kaldılar allahtan gittiler sonra. bu doğumuma çağırmadı eşim siz sonra gelirsiniz dedi.gerçi kayınvalidemin hakkımı yiyemem iyi bakmıştı bana.Kızlar iyi geceler hepinize.artık eskisi gibi giremyrm buraya.doğum Yapalı 6 gün oldu.bebeğim şuan hastanede maalesef.sarılık tan dolayı. Bilurubunu tam sınır değere ulaşmış.dunden beri yoğun fototerapi alıyor Allah ta dustu değerleri. 3250 doğan bebeğim 3 gün AC kaldığı için 2800 e düştü. Su an 3 olmuş coksukur. Ben size bazı önerilerde buluncm.sakin illa emsin diye diye bebeginizi ACbbırakmayın.cnku ememiyolar hemn.gerekirse sagip verin.biraz toparlayinca emecektr.aksi takdirde hem kansekeri dusuyo hem sarılık değeri yukseliyo, çocuklar gözlerini bile acamiyo.kaynanm izin vermedi sagdigimi vermeye.illa emsin dedi.sonra onun yüzünden ateşi 38.5 A çıktı.giydirip bide battaniye sariyodu.en son hastanelik etti cocugumu.bebegimin koluna iğne taktılar. Nefret edyrm yaa.defolup gitmiyo .herşeye herşeye müdahale. Sanki onun çocuğu .deli olucam.hicbiseye karstrmiyo.artık gözü korktu gerçi son olanlardan esim de iyice kizdi ama... Bebek hastaneden çıkınca yine karisck diye korkuyorm.neyapiyim bi akıl verin.bide gorumcem gelmiş güya yardıma. Yan gelip yatiyo.bnden iş bekliyorlar resmn.kızlar aile sorunlarını yazmk istemezdm ama çok doluyum.bana bi fikir verin..
Canım nasılsın doğum gerçekleşti mi ?
Kızlar sidelyadan haberiniz var mı ?? Çok aktif takip edemiyorum malesef...
Benim göğüs uclarım doğurmadan acımaya başladı. Lansinoh sürüyorum rahatlatıyo biraz. Şimdiden böyleyse emzirirken nasıl olacak kimbilir. Allah yardımcımız olsun.Bebek hemşire si önerdi lansinoh bende pek ise yaramadı ama garmastan çok iyi geldi
hakkaten evde erkek olması çok büyük sıkıntı.bence kibar bi dille gönderin evine yaa. durdukça sinirlerinizi bozacak anlaşılan. ömrünüzde kaç kere doğum yapıp bu anları yaşayacaksınız ki.onu da zehir etmesine izin vermeyin bence. evet çocuk yetiştirmişler biliyolar bazı şeyleri ama siz de artık annesiniz ve iç güdüleriniz bebek bakımında sizi yanıltmaz artık. benim doğumumda da kayınbiraderim evdeydi düşünün ben örtülüyüm bi de bebeğimle odaya kapanmıştım bi hafta.lohusa kadının evinde koskoca adam bi hafta on gün kaldılar allahtan gittiler sonra. bu doğumuma çağırmadı eşim siz sonra gelirsiniz dedi.gerçi kayınvalidemin hakkımı yiyemem iyi bakmıştı bana.
perihancım kendi annen yok mu canım o gelse belki ötekiler giderdi ya.Kızlar iyi geceler hepinize.artık eskisi gibi giremyrm buraya.doğum Yapalı 6 gün oldu.bebeğim şuan hastanede maalesef.sarılık tan dolayı. Bilurubunu tam sınır değere ulaşmış.dunden beri yoğun fototerapi alıyor Allah ta dustu değerleri. 3250 doğan bebeğim 3 gün AC kaldığı için 2800 e düştü. Su an 3 olmuş coksukur. Ben size bazı önerilerde buluncm.sakin illa emsin diye diye bebeginizi ACbbırakmayın.cnku ememiyolar hemn.gerekirse sagip verin.biraz toparlayinca emecektr.aksi takdirde hem kansekeri dusuyo hem sarılık değeri yukseliyo, çocuklar gözlerini bile acamiyo.kaynanm izin vermedi sagdigimi vermeye.illa emsin dedi.sonra onun yüzünden ateşi 38.5 A çıktı.giydirip bide battaniye sariyodu.en son hastanelik etti cocugumu.bebegimin koluna iğne taktılar. Nefret edyrm yaa.defolup gitmiyo .herşeye herşeye müdahale. Sanki onun çocuğu .deli olucam.hicbiseye karstrmiyo.artık gözü korktu gerçi son olanlardan esim de iyice kizdi ama... Bebek hastaneden çıkınca yine karisck diye korkuyorm.neyapiyim bi akıl verin.bide gorumcem gelmiş güya yardıma. Yan gelip yatiyo.bnden iş bekliyorlar resmn.kızlar aile sorunlarını yazmk istemezdm ama çok doluyum.bana bi fikir verin..
Iyi aklamlar arkadaşlar altın da çok yükselmiş bebişler dogmaya başladı şansımıza bizimde
keşke sarıp sarmala olsa tek sorun ben en büyük sıkıntıyı emzirirken yaşadım.
çocuk her ağladığında aç bu çocuk ondan doymuyor dedi.sütün az mı dedi,
herşeyi demişti.gece çocuk ağlar çat diye odaya girer noldu meme mi almıyor diye,
yok sütün mü gelmiyor.yani sütümü azaltmak için elinden geleni yaptı.
az ağlatmadı beni.keşke izin verselerde anne tek başına kalabilse kimse karışmasa,
o kadar rahat olacak ki herşey.benimkide emzirirken kundak yapmaya çalışmıştı.
artık kundak felan onun derdinde de değilim tek sütüme laf etmesin yeter.
strese girdikçe sütüm azalmıştı.Dilerim aynıları yaşanmaz tekrar.
Canım bu duygulari ben diğer doğumlarda yaşadığım için bu hamileligimde hangi ay doğuracağımi kendi öz annemden bile gizledim,annem çok zor bi kadındir diğer doğumlarda burnumdan getirdi eşimle anlaşamıyor eve çıktığımizda vay kocan elimi öpmdi vay suratı banami asık lohusalik dönemim zehir oldu bunun için bu doğumu kasım ayı biliyor aslında 20 gün kaldı eşim kalcak yanımda evdede çocuklarla bakar bana doğuma gitmeden bütün yemeklerimi yapıp gidecem insallah stres istemiyorumkeşke sarıp sarmala olsa tek sorun ben en büyük sıkıntıyı emzirirken yaşadım.
çocuk her ağladığında aç bu çocuk ondan doymuyor dedi.sütün az mı dedi,
herşeyi demişti.gece çocuk ağlar çat diye odaya girer noldu meme mi almıyor diye,
yok sütün mü gelmiyor.yani sütümü azaltmak için elinden geleni yaptı.
az ağlatmadı beni.keşke izin verselerde anne tek başına kalabilse kimse karışmasa,
o kadar rahat olacak ki herşey.benimkide emzirirken kundak yapmaya çalışmıştı.
artık kundak felan onun derdinde de değilim tek sütüme laf etmesin yeter.
strese girdikçe sütüm azalmıştı.Dilerim aynıları yaşanmaz tekrar.
canım eşin hastanede senle kalırken çocuklara kim bakacak peki evde?Canım bu duygulari ben diğer doğumlarda yaşadığım için bu hamileligimde hangi ay doğuracağımi kendi öz annemden bile gizledim,annem çok zor bi kadındir diğer doğumlarda burnumdan getirdi eşimle anlaşamıyor eve çıktığımizda vay kocan elimi öpmdi vay suratı banami asık lohusalik dönemim zehir oldu bunun için bu doğumu kasım ayı biliyor aslında 20 gün kaldı eşim kalcak yanımda evdede çocuklarla bakar bana doğuma gitmeden bütün yemeklerimi yapıp gidecem insallah stres istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?