- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Benim 36. Haftadan sonra kestik adalat progestan kalsiyum ve magnezyumu hatta Bide haftada bir pruloton iğne yapılıyordu onuda aynı hafta kestik. Benimde hastaneye yattığımda rahim ağzında açılma yoktu 1 cm kadar inmişti rahim ağızı ama çok şiddetli kasılmalarım vardı.Gerçekten çok iyi geldi cevaplarınız. Kendimizi dinlemeyi birakmamiz gerekiyor sanırım. Başka uğraşlar bulmak lazım ama insanın bedeni elverdiği kadar. Ellerim sebze ayiklamaya bile izin vermiyor hemen uyuşuyor. Adadenizada84 sen de benim gibi gece fena moda gecenlerdensin demekki:)
Magicdarkwish peki sen ilacı bırakalı më kadar oldu. Biz 1 cm aciklikta tutmayı başardık. Benim 5. Günüm ve her gün kasılmalar belirginlesiyor. Ha şimdi ha yarın derken de 40 i görucez galiba:)
Kesinlikle anlıyorum sizi. Her gece hava kararmasiyla beraber ağrılar kasılmalar yoklamaya başlıyor. Dün gece 3e kadar uyuyamadim. Bugün de sersemlikle geçti. Erken doğum beklerken ilacı bırakmama rağmen gelmeyince psikolojik bozuldu sanırım. ..
bende sizlerle aynı durumdayım.hıc bsy yapasım gelmıyor.yatıyorum kalkıyorum.stres yapıyorm.yemek yapasım da yıyesımde gelmiyor artık
Peki sizlerin düzenli kasilmalari ya da agrilari var mı. Ben 34.haftadan beri adalat kullanıyordum. Ilaci bırakalı 5. Gün bugün. Ve her gece hava kararına gün gün şiddeti artan ağrıların oluyo. Ellerim çok kötü. Parmaklarım ağrıyor uyuşukluk var. Yemek bile yapmak istemiyorum. Öyle bi hissediyorum ki bütün gün kahvaltı çay ve sigara içeyim başka da bir şey yapmayalim. Erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evdeyim. Markete bile gitmedim. Sadece aksamlari 2 3 günde bir arabayla dolaşıyoruz. Çok bunaldim
Düzenli olarak olmasada kasılmalarım ağrılarım oluyor.özellıkle gece yatarken ve sabah yada gece lavaboya kalkarkende adım atarkende cok zorlanıyorum.gün içerisindede oluyor ama gece daha fazla oluyor.Parmaklardakı agrı ve uyusukluk cok felaket bsy zaten.esım ellerımı sıkmaya bıktı nerdeyse :S Buarada iştahsımda kesıldı bsy yıyesım gelmıyorı ..soğuk soguk meyva yemek daha ıyı gelıyor.
Slm cnm ya bu bebişler bizi korkuttu korkuttu şimdide gelmeyip kafa buluyorlar. Ben 2. Ayımdan beri düştü düşecek derken 38. Haftayı gördük. 5. Ayımdan beri adalat kullandım hastanede yattım erken doğum riski ile bebişime Ciğer geliştirici iğneler yapıldı nidilat yüklemesi yapıldı vs...
Şimdide doğum Kanalına girdi ve 2 haftadır doğmuyor. Bende çok stres oldum ve gerginim artık o Yüzden ruh halini çok iyi Anlıyorum.
Artık bu kadar dayandık biraz daha sabredeceğiz benimde her gece kasılmalarım oluyor ama düzenli değil
Umarim sağlıkla alalım minişleri kucagimiza. Sizin benden daha da macerası olmuş. Dirayetiniz için tebrik ederimBenim 36. Haftadan sonra kestik adalat progestan kalsiyum ve magnezyumu hatta Bide haftada bir pruloton iğne yapılıyordu onuda aynı hafta kestik. Benimde hastaneye yattığımda rahim ağzında açılma yoktu 1 cm kadar inmişti rahim ağızı ama çok şiddetli kasılmalarım vardı.
Kasılmalar bende her gece oluyor ve baya belirgin ama düzensiz. Bugün kontroldede kasılmalarım düşüktü 45-55 arası çıktı bebekte doğum yoluna girmiş ama o kadar. Bakalım hakkımızda ve bebeklerimiz için Hayırlısı olsun.
benimde sizinle aynı kızlar bendede kasılmalar var beldede hafif ağrı akıntı ar bide ama herşey normal bugün ntsdeydim enfazla 50cıktı sancım hayırlısı olsun inşaallahMuhtemel dogum tarihimiz aynı :))) bende tık yok daha bakalım ne zaman gelicek bebeişlerimiz
Bel agrısı hafiften bendede var çok nadiren sol kasığım agrıyor hemen geçiyor Bunlarda normal geliyor banabenimde sizinle aynı kızlar bendede kasılmalar var beldede hafif ağrı akıntı ar bide ama herşey normal bugün ntsdeydim enfazla 50cıktı sancım hayırlısı olsun inşaallah
tabi canım normal bugün hastanede birsürü hamile kadınla konuştum bazıları abartıyomu evhammı yapıyor bilmem ama olacak bunlar artık kolaymı insan çıkıcak içindenBel agrısı hafiften bendede var çok nadiren sol kasığım agrıyor hemen geçiyor Bunlarda normal geliyor bana
Merhaba. Aslında nst karninizin kasilma sirasinda gerginliğin ölçerek sancinin olup olmadığını anlıyor. Sancinin tek seferlik 100 e çıkması değil önemli olan. Gerçek sanci da o bir dağ gibi yavaş yavaş yükselip tepe noktaya ulaşıp oradan tekrar aşağıya düşer. Umarım aciklayabildimEki Görüntüle 1620392 Benim nst de Sancı 100 e çıkmış hiçbirşey anlamıyorum yaa azıcık derin nefes alıyorum yükselişe geçiyor :))))
Eki Görüntüle 1620392 Benim nst de Sancı 100 e çıkmış hiçbirşey anlamıyorum yaa azıcık derin nefes alıyorum yükselişe geçiyor :))))
hepımiz aynı durumdayız.bacaklarımı uzatp yatıcam karnım gerılıyo kasıklarıma baskı yapıyor.bir de bu aksam bahsedılen gıbı adet sancısı gıbı agrı oluyor.psıkolojılktır umarım..yoksa 36.haftadayz dahaay kızlar ne yalan söyliyim yalnız değilmişim çok sevindim
yanıyorum, sıkıntı basıyo,arada sancı oluyo geceler zaten bi tuhafeşim tutturmuş sen ya haftaya ya bu hafta doğurursun, geçen hafta annem diyodu sen iki haftaya kalmaz doğurursun diye hatun hacca gitti ordan arıyo doğurdunmu kızım diye bunaldım bunaldım daraldııımmm bu hafta olmasın diye dua ediyorum bende işte napim
Kizlar simdi farkettim daha once hic dikkat etmemistim benim dogum tarihi sat a gore 10 eylul ama usg de 21 eylul yaziyor. Gecerli olan hangisi? Ben hangisini baz alicam simdi21 degil deyin lutfen
Süper olmuş iyi günlerde kullan canım
Ne demek canım mutlu oldum bendeSağol canım senin sayende :) tekrar tekrar teşekkürler
Anladım canım doktorum normal dedi Devamında birşey çıkmadı zaten ama 100 görünce yatarken ne oluyor felan dedim bilgisizlik kötü bu konuda :)))Merhaba. Aslında nst karninizin kasilma sirasinda gerginliğin ölçerek sancinin olup olmadığını anlıyor. Sancinin tek seferlik 100 e çıkması değil önemli olan. Gerçek sanci da o bir dağ gibi yavaş yavaş yükselip tepe noktaya ulaşıp oradan tekrar aşağıya düşer. Umarım aciklayabildim
Cnm ben gecen cuma gittim tam 38 haftaliktim ama doktor cati muayenesi yapmadi benim gittigim doktor dogum zamanina kadar cati muayenesi yapmiyormusCanlar ne soracağım ... devlete gidiyorum perşembe 37+0 olup zorunlu raporu alıcam da o gün beni alttan muayene ederler mi ki ? Doktorum bişeyler demişti ama unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?