bende ilk 5ay altınovaya gittim filiz hanıma hiçbir özelliği yok ayrıca sezeryan yanlısı hepsi ameliyathaneleri falan çok yetersiz bide birkaç arkadaşımın olumsuz deneyiminden özeli tercih etmedim bide eğitime gittim doğumevine çok beğendim inşaallah gönlüme göre hayırlısı olur hepimizinDüzce'de gidiyorum da is illa sezeryana kalirsa arkadaşim beyhekimde oldu memnun kaldi oraya gelirim olmadi diyordum Altınova falan isim yapmis iyi de çok memnun olan yok gibi
Yeni yatakhane ekleniyor muymus neymis yakin olsam giderdim mutlaka normal doguma iyiymis oranin doktorlari. Hem altinovada sami beyi cok overler kiz sezeryan olmus mahvetmisler bi de dünya parabende ilk 5ay altınovaya gittim filiz hanıma hiçbir özelliği yok ayrıca sezeryan yanlısı hepsi ameliyathaneleri falan çok yetersiz bide birkaç arkadaşımın olumsuz deneyiminden özeli tercih etmedim bide eğitime gittim doğumevine çok beğendim inşaallah gönlüme göre hayırlısı olur hepimizin
ayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryandaYeni yatakhane ekleniyor muymus neymis yakin olsam giderdim mutlaka normal doguma iyiymis oranin doktorlari. Hem altinovada sami beyi cok overler kiz sezeryan olmus mahvetmisler bi de dünya para
Allah yardımcın olsun canım yaa polismi eşin bol bol dua edelim inşaallah çok sıkıntılı vatanımızAranızda en büyük sıkıntılı insan benimdir eşime bilet aldık 15 ine gün sayarken bugün extra görev çıktı izin iptal gelmeMesine tabi üzüldüm göreve daha çok ne olucagını nereye gideceği belli degil artık oglum doğsun da Aklımı ona vereyim yoksa düşüne düşüne kendimi bitireceğimbu akşam sıcak duş alayım sabah kontrol var keşke Açıklık maçıklık birşey olsada dogum olsa tez vakitte
Neeegyy... Ay o ne kasap gibi keske sikayet etseyniayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryanda
Canim garmastan dene ben lansinoh almıştım okadar yara oldu ki kanadı kabuk bağladı ağlayarak emzirdim ilk 1 hafta hastanede garmastan diye bi ilaç önerdi hemşire çabuk iyileşti ve temizlemeye gerek yok ben çok faydasını gördüm suan bebeğim 20 günlük ilk 10 gün zorlandım şimdi krem bile kullanmıyorumLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Ayni gün doğum yapmış iz sağlıkla büyüt inşallahHayırlı günler hanımlar.
20 Ağustos da doğum yaptım.. bebeğimde bende iyiyiz çok şükür. Hikayemi diğer sayfamıza yazdım
Sizler nasılsınız..?
İşte ben de o yüzden istiyorum bulusmayı. Yoksa çocukla hiç bulusamıcaz:)yok canım ne buluşması aten uzun süre oturamıyor insan ayaklarını uzatmadan aman evde daha iyi dışarda wc ara falan ev gibisi yok az kalldı bu can sıkıntılarını arayacağız yoğunluktan
Vazelin sür canımLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Tahinin üzerindeki yağ canım hemşire mız demistiLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canim otur kalk arada bikac kez ama yorma kendiniKizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...
Canim besik yumusak geliyor olabilir. Ben sallanir besige dosek yaptim ince diye kendi dosegi. Yatamadi sonra normal battaniye koydum altini besledim simdi yatabiliyo. Birde penye battaniyeyi koynunda tut kokun sinsin yatagina yatinca kokunu aldigi icin biraktigini farkedip uyanmaz.Yahu deli olcam.. Çocuk émincé uyuyor gögsümde yatırıyorum ağlıyor hemen. Uyusa da 10 dk sonra uyanıyor.. Ne yemek yiyebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum
Bende cok sordum onu canim genel diye tutdurdu sen bayilirsin fln dedi bide yalvar yakar sondayi anesteziden sonra takin dedim korkuyorum
Hayir canım 4kg kaldı benim 12kg almıştım hamilelikte lohusa korsesi kullan benim dr.dikisler için almamı istedi göbek içinde iyi oluyor
Çekilme falan derken tam olarak neyi kastettiği acaba? Ben de salı gorusecegim ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?