Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Canım ,çok üzüldüm Rabbim tez elden doldursun kucağını inş ..Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Evet canım 12 de gıttınde bebege benzıyo cok buyumuş geliyo insana erkekse görebilirsin bile ben oglumda 11+5 gunluktu ögrendımkizlar bakin melegimin 9hftadaki hali hala cok kucuk ya 12de nasl cinsiyet goruyolrki bebege benzyomu fotografiaslinda hepimiz her gittgmzde koysak ben cok seviyorm bakmayi hatta album yapiyorm fotograflarindan
çok zor bı durum önceki hamileliğinde yasamıştım kendıne gelmek zor oluyor ama herseyın bası saglık cok iyi anlıyorum senı allah sana esine ömür versin yıne olur bebegınızKızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
BNEDE AYNEN, Bİ ARAŞTIRALIMDA..bende ankaradayım canım bende olsa giderim bayan hoca olsa tabi yoksa tercih etmem
Cnm bitki şeklinde ıhlamur al kaynat onun bi zararı yok, nane limon da olur, yoksa nasıl iyi olucaz ki bişey De yiyemiuorum doğru düzgün, hsonu toparlarsın inşallahCiddi mii Allahım korusunn. Canım benm sana da çok geçmiş olsun..Nane limon içebiliyormuyuz? Ben bitki çayı hiç sürmedim daha ağzıma,sakıncası olur diye?
Evden nasıl çıkmıcam işe geliyorum sabahın köründe( daha kötüye giderse rapor alıcam artık napıyım, teşekkürler canım
Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
Kizlar bisey soracam sizinde arada karniniza giren sancilar varmi cok korkuyorum doktora gitmeyi dusunuyorum.
inşallah canım, aminnnnnnCnm bitki şeklinde ıhlamur al kaynat onun bi zararı yok, nane limon da olur, yoksa nasıl iyi olucaz ki bişey De yiyemiuorum doğru düzgün, hsonu toparlarsın inşallah
geçen hafta perşembe ultrasonda 8+2 gözüktü.Dün lekelenme için gitmiştim 9+1 gözüktü.Yani tam bir hafta sonra 9+2 olması gerekirsen 9+1di.Lekelenmeye odaklandığım için soramadım doktora.Normaldir heralde dimi
cevabın için saol canım ya sorma evet herşeyi takıyoruz normal mi değil mi diye anca burda birbirimize sorarak rahatlıyoruz vallagayet normal canım. bende 7+3 de gitmiştim doktor 7+1 dedi.. 7+3 diye hesapladım ben dedim, o da o kadar fark olabilir sorun değil merak etme dedi.. yani bir kaç gün farklı çıkması sorun olmuyormuş, zaten arayı kapatıyorlar inşallah, herşeyi kafamıza takıyoruz :)
bende de var canım.adet ağrısı gibi oluyor.bu hafta daha yoğun var.Kizlar bisey soracam sizinde arada karniniza giren sancilar varmi cok korkuyorum doktora gitmeyi dusunuyorum.
canım meraba. Benim de 3 gün geriden geliyo dedi doktor. 6+6ydı son kontrolde 6+3 görünüyo ama normal kalp atışıda normaldi. Aynı senin gibi evham yaptım gece gündüz araştırdım ama kendimize zarar veriyoruz bence. O aradaki farklar sonradan kapanıyormuş. Ultrason görüntün varsa koyabilir misinAyy cok tsk.ederim canimm içimi rahatlattin :) ilkini dusuk oldugundanmidir nedir hep kaygiliyim pirpirikliyimm Allah iyi etsin...
canım geçmiş olsun allah kolaylık versin, inşallah herşey gönlüne göre olur açıklama yaptımı doktorun sorun neymiş ?Kızlar merhaba.. size güzel haber vermek isterdim ama malesef biz yolun sonuna geldik meleğimle. Kaybediyorum onu malesef. Kalbi atmıyo gelişmemiş. Allah büyüktür vardır elbet bi hayır benim içim bunda da. Allahım size sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah ben de en yakın zamanda tekrar güzel haberlerle dönerim aranıza. Ama kendimi toparlamam lazım hem psikolojik hem fiziksel olarak. Allaha emanet olun hepiniz...
hayır miden iyiyse sakınca yok. 1 fincan türk kahvesi 1-2 açık çay içebilirsin. ilk gebeliğimde içerdim ama bu gebeliğimde bulantım had safhada imkanı yok içemiyorum...kızlar günde 1 fincan türk kahvesi içmede sakınca varmı..
haftaya sorcam da şimdi içerken bi sorayım size dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?