5 tane okurum insaallah canim. Rabbim tez zamanda sifa versinArkadaslar emziren annelerin dualari kabul oluyormus annem ameliyat oldu sonuc icin 41 yasin topluyorum icinden gelerek okumak isteyen olursa sevinirim okumak isteyen mesaja cevap verirse tesekkur ederim simdiden
Insallah duzelir canim yapayim yarin yalniz cok sulaniyo da damla damla yas akiyo sizin de oyle miydiBenim kizimin sol gozu uc dort once capaklaniyordu. Anne sutu sıktım gunde 5 6 kez gozune. Malum antibiyotik ozelligi var anne sutunun. Sonra gozune masaj yaptim gecti. Gecen baska bi nedenden oturu cocuk doktoruna gitmistim. Capaklaninca masaj yapın demisti.
Allah razı olsun cok tesekkur ederim5 tane okurum insaallah canim. Rabbim tez zamanda sifa versin
Umarım en kısa zamnda hepimizinkki düzene girer Ben doğumdan beri sadece makarna yaptım yemek yapamıyorum acaba 2,5 aylık bebek uyanıkken nasıl eğlenebilir beşikte yatmak istemiyor. Ana kucağına koyuyorm durmuyo. Hep bi kalkma çabası var. Kucağıma alınca da ayakta gezdirince susuyo. Hatta hç istemediğim bi şekilde tv ye bakıyo. Muhtemelen bütün gün benden sıkılıp başka şeyler keşfetme derdinde ama kucağımda
Eve gidince bakim canım ilk doğduğunda bir gözü capaklaniyordu dr.o zaman vermiştiHangi damla bu oglumun da sag gozu capaklaniyo
.Dr. bize kesinlikle süt falan sagma dedi bilmiyorum artık canım fucithalmic göz damlası vermişti ilk doğduğunda olmuştu birkaç gün surunce geçmişti geçen bidaha oldu tekrar surdum geçti çok şükür canımInsallah duzelir canim yapayim yarin yalniz cok sulaniyo da damla damla yas akiyo sizin de oyle miydi
Canım emzirirken bol bol su iç.şunu ye bunu ye süt olsun hep yalan.üç litre su içtin mi zaten iştahtan da eser kalmıyor
agız burun kaş aynı canım yaBenim kzm o teyzesibebkler cok benziyor birbirlerine genel olarak
Evet canim ayni sekildeydi. Endise etme 2 3 gune geciyor. Islak mendil falan surmuyosundur da zaten aklinda olsun. Bol bol anne sutu damlat gozune.gozyasi kanallarinin oldugu noktaya damlat ozellikle. Yani burnuna dogru olan tarafa. Gozyasi kanalinin tikanmasi nedeniyle oluyormuş. Endiselenme sakin sekerInsallah duzelir canim yapayim yarin yalniz cok sulaniyo da damla damla yas akiyo sizin de oyle miydi
Cok merak ettim cnmagız burun kaş aynı canım ya
Kızlar nasılsınız herkesi çok özledim herkes iyidir umarım . Biz 3. Ay 22 günlük olduk Herşey güzel gidiyor sizler nasılsınız ?
hastane yapmıştı başvuruyu, doğum yardımı gibi tek seferlik bir yardım.Doğum yardımını duymuştum ama süt parasını ilk defa duyuyorum. Başvuru nereye yapılıyor? Bir kereliğine mi bu meblağ?
herkese merhabalar,
forum çok hızlı akıyor. o nedenle bütün mesajları takip edemedim. umarım doktora gitmeyi bekleyenler güzel haberler almışlardır. ben de dün çok şükür kalp atışlarını duydum. herşeyin yolunda olduğunu, bebeğimin gelişiminin SAT ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. bu arada Ankara TıpTan Doç. Dr. Esra Çetinkaya'ya gideceğimi söylemiştim. kendisi ile ilk görüşmemiz oldu. ben memnun kaldım. anlayamadığım tek bir şey oldu. Esra Hocanın odasi ile Batuhan Hocanın odaları karşılıklı. kontrole gelen gebelerden 15 tanesi Batuhan Hocayı bekliyorsa sadece 2-3 tanesi Esra Hocayı bekliyordu. Batuhan Hocaya neden böyle bir yığılma vardı anlayamadım. Ben Esra hocadan ilk izlenim olarak memnun kaldım. umarım devamında da düşüncelerim değişmez.
Sen emziriyormuşsun ben emzirmediğim halde kilo veremiyorum ama hala umudum var süt olur diye yiyorumarkadaşlar iyi akşamlar kilolarınız gittimi ne alemdesiniz 65 kilo ile hamile kaldım 84 kilo doguma gittim dogum yaptıgım da 76 cıktım bugün tartıldım 77 moral,m bozuluyor artık ne yapsam emziriyorum da iştahımda var artı dogumdan sonra bacaklarım çatladı ben çok kötü oldum
Aha ayni benim kızım kızımı anlatıyorsun şandım bi an o da 2,5 aylık ve sürekli ağlama peşinde Kucakta da durmuyor ayakta gezdireceksin ve tv ye acayip bakıyor zor engelliyorum tv yi kapayıncaya bütün gün evde ben sıkılıyorum inşş hemen ağlamaları kesilip Mutlu bebekler olurlarUmarım en kısa zamnda hepimizinkki düzene girer Ben doğumdan beri sadece makarna yaptım yemek yapamıyorum acaba 2,5 aylık bebek uyanıkken nasıl eğlenebilir beşikte yatmak istemiyor. Ana kucağına koyuyorm durmuyo. Hep bi kalkma çabası var. Kucağıma alınca da ayakta gezdirince susuyo. Hatta hç istemediğim bi şekilde tv ye bakıyo. Muhtemelen bütün gün benden sıkılıp başka şeyler keşfetme derdinde ama kucağımda
Benim oğlumun da cok ilgisini çekiyor tv bazen izliyor ne yalan söyleyeyimAha ayni benim kızım kızımı anlatıyorsun şandım bi an o da 2,5 aylık ve sürekli ağlama peşinde Kucakta da durmuyor ayakta gezdireceksin ve tv ye acayip bakıyor zor engelliyorum tv yi kapayıncaya bütün gün evde ben sıkılıyorum inşş hemen ağlamaları kesilip Mutlu bebekler olurlar
Benimki de öyle. Sağlık ocağındaki hemşire şimdi hepsinin böyle olduğunu söyledi. Geçermiş. Bira arkadaşımınki de öyle ama 8 aylık, hâlâ geçmemiş.Aha ayni benim kızım kızımı anlatıyorsun şandım bi an o da 2,5 aylık ve sürekli ağlama peşinde Kucakta da durmuyor ayakta gezdireceksin ve tv ye acayip bakıyor zor engelliyorum tv yi kapayıncaya bütün gün evde ben sıkılıyorum inşş hemen ağlamaları kesilip Mutlu bebekler olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?