- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Kızlar benim gibi olan var mı
2 güne kadar gobegim yaniyordu göbeğim açık yatiyordum.Ama 2 gündür bildiğin buz gibi
gecmis olsun canim bel agrisi da zordur...onceden avm ye girip saatlerce dolasirdim ama simdi avm ye gittigim yok butun kokular midemi bulandiriyor...Benim kasik agrisindan yuruyusum değişti gecen bi avm gitmistik esim diyor şimdiden yürüyüş değişti penguen moduna bağladım
hakkimzda hayrlisi.
birde ben skolyoz hastasiyim hamilelik de omurga ya baski arttığı icin egrilik artıyor diyolar benim agrilarim da bel agrilarim
gecmis olsun canim bel agrisi da zordur...onceden avm ye girip saatlerce dolasirdim ama simdi avm ye gittigim yok butun kokular midemi bulandiriyor...
bende 10 haftayı yeni bitirdim bulantılarım azaldı şükür inşallah sizinkide kalmaz.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah10. ve de 11. haftadaki arkadaşlar bulantılarınız azaldı mı biraz.ben çook kötü durumdayım,resmen gün sayıyorum ;( bazen ağlamayasım bile geliyor.ikinci hamileliğim ama ilkinde o kadar rahattımki şimdi bu çok fena....10. haftalarda azalır deniyor ama sizin bulantılarınız belirgin bir azalma oldu mu.
Bende ayni senin gibiyim cnmKızlar ya ben inanılmaz halsizim, yataktan kalkiyorum kahvalti yapip tekrar yatiyorum. Baska hicbirseyim yok. Ne bulanti ne baska bisey. Uyku ve halsizlik... Benim gibi olan var mi?
İnşallah gecer bu halimiz. Hafta ici calisip eve gelir gelmez yatiyorum. Haftasonu yataktan hic cikamiyorum.Bende ayni senin gibiyim cnm
Normal cnm bende ilk gebeliğimde çalışıyordum eve gelir gelmez uyuyordum geçiyor ama sonra normale dönüyorsun en rahat dönemde 6 cı aya kadar. Uyu bol bol tadını çıkar boşver.İnşallah gecer bu halimiz. Hafta ici calisip eve gelir gelmez yatiyorum. Haftasonu yataktan hic cikamiyorum.
Senin durumun daha zormus canm ben cok sukur calismiyrm dinlenmeye vaktim var Allah hepimizn yardimcisi olsnİnşallah gecer bu halimiz. Hafta ici calisip eve gelir gelmez yatiyorum. Haftasonu yataktan hic cikamiyorum.
B
bende 10 haftayı yeni bitirdim bulantılarım azaldı şükür inşallah sizinkide kalmaz.Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de randevum 10 gün sonra... O zamana kadar dikkat edeceğim evde de işte de.Vallah dr dinlen fazla bişey yapma deyince çok dikkat ediyorum bende abarttımmı bilmiyorum ama diğer kontrol e kadar dikkat kesinlikle sende öyle yap bi can getiricez dünyaya ne bilim kontrollü olmakta fayda vardır.
Cnm bnmki sabah düştü galiba ,bişiy düştü vc ye ,birikmiş pıhtımıydı bebekmiydı bılmıyorumBende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş
Bende bir ilçedeyım ve seni anlıyorum .cumrtsi pazar okadar sıkıntıki ,mübarek hepten kanamalarım hafta sonuna geliyorMuayene de etti 4 gün önce gittiğimde bebekle ilgisi yok kanamanın dedi, rahim ağzında milyonlarca kılcal damar varmış onlar bazen tahriş, enfeksiyon vs. Olup kanama yapabiliyormuş Sabırla 10 gün sonraki randevumu bekliyorum artık. Acile de güvenmiyorum ben Yaşadığım ilçede oyüZden bebeğime zarar verecek bir ilaç verirler falan nolur nolmaZ.doktorum sorun yok dediyse yoktur inşallah Rabbimin iZniyle
İlaç kullanıyorsun dimi sen de progestan ??Be
Bende bir ilçedeyım ve seni anlıyorum .cumrtsi pazar okadar sıkıntıki ,mübarek hepten kanamalarım hafta sonuna geliyor
Düşük çok ağrılı oluyormuş canım düşmemiştir Allah'ın izni ile inşallah ama niye oluyor bi anlasamBe
Bende bir ilçedeyım ve seni anlıyorum .cumrtsi pazar okadar sıkıntıki ,mübarek hepten kanamalarım hafta sonuna geliyor
Evet hatta dün 4tane attım ,aralıklarla..babamızın demedi..sabah lavaboya gittim yTınca biriken bibardak kadar kan boşaldı ..düşük yapıyorum galiba ,İlaç kullanıyorsun dimi sen de progestan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?