2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Yok canim benjm sormam o yuzden degil surekli aglayip bi seyler yiyip icememeye basladm yasadklrmdan dolayi butun ailesi toplanip ustume geldi sinir krizi gecirdim ve o gunden beri onemseyip hastaneye bile goturmedilr simdi aldir diyolr zaten randevu anca yarina aldm anenmle gidicem ama icim raht degl bi korkuyorm nedense ondn mide bulantilrm durmstu simdi var iyimj merk ediyorm

13 buçuk bende sürekli alıyorum bittikce sağlık ocağına yazdırincada 10 tl ama ben gidip yazdirmaya üseniyorum

13 buçuk bende sürekli alıyorum bittikce sağlık ocağına yazdırincada 10 tl ama ben gidip yazdirmaya üseniyorum

3 liralık fak içinde bende uğraşamam zaten çalışan bir anne adayıyım :) izin almak çok kolay olmuyor bitmeden eczaneden alayım teşekkür ederim

Gunaydinn kizlar yeni katildimm aranizaa progestan kullananlar sizde dusuk tehlikesi icinmi kullaniyosunuz bu arada Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsinn

Yaşadıkların gerçekten zor şeyler fakat sen bütün bunlara ragmen gönlünü ferah tut. inşallah bir sıkıntı yoktur ve yarın bizimle iyi haberleri paylasirsin. Eminim diğer anne adaylarının da zaman zaman bulantisi geçip sonra basliyordur. Kendine dikkat et elbette ama aşırı dinlersen kendini cok evham yaparsin.

Kızlar iyi günler aranızda ultrasonda kanama alanı görünüp sonrasında küçülen var mı? Sabah çok az silince kahverengi leke geldi doktora gidince küçük bi kanama alanı var dedi iğne verdi aranızda böyle birsey yaşayan oldu mu hiç?

Canim benim once kahverengi leke geldi igne vuruldum sonra ultrasonda kwse etrafinda kanama cikti tekrar igne vuruldum progestan hap kullaniyorum smdi dinlenmediym cuma gunu kontrolde cikcak bakalm gecmismi sen ne kullaniyosun

Canim benim once kahverengi leke geldi igne vuruldum sonra ultrasonda kwse etrafinda kanama cikti tekrar igne vuruldum progestan hap kullaniyorum smdi dinlenmediym cuma gunu kontrolde cikcak bakalm gecmismi sen ne kullaniyosun
Canim benimde kese etrafında kanama var dedi 9 gün progestan kullandım 3 tane ve hep yattım hiç kalkmadan kontrole gittim düşük tehliken geçmiş kanama durmuş dedi ama ilacı kullanmaya devam önlem amaçlı dedi
inşallah seninkide böyle olur

teşekkürler bilgiler için, ben de önceden düzenli kefir içerdim, bulantılarla birlikte içemez oldum. yeniden başlayayım en iyisi..

Merhaba bendede 8 haftalıkken kontrolumde doktorum kanama alanı var dedi iğne verdi 5 hafta 1er tane vuruluyorum bu perşembe kontrolüm var bakalım kanama alanı ne durumda olucak.doktordan gelince yazarım durumu. Ama doktorum bi risk taşımaz ama biz önlem alalım dedi igneyi öyle verdi.umarım sıkıntısız geçiririz hayırla bebislerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…