hmmm acıbadem de kendi doktorum baktıSor bakalim cumartesi e dicek canim. Ama hersey guzel demis sonucta bi sorun yoktur yani. Kendi doktorunmu bakti peki?
Allah kolaylık versin canım size yaa gerçekten bu kusmalar bitse de rahatlasanız artık.. iyi tarafından bakınca da 3 kilo vermek güzel olsa gerek son aylarda alacağımız kiloları düşününce :) tabi önce sağlık Allah yardımcın olsun canım..[/QUOT merhaba bende 10. haftadayım bende 3 kilo verdim hiç birşey yiyemiyorum ama mutluyum bebegim sağlıklı olsunda cekeriz napalım
Bütün gebeler birbirinden farklı. Hic bulantı yasamayip cok sağlıklı bebek dünyaya getirenler cok. Bulantı olmasi da normal hormonlar değişiyor. Tabi aşırı bukantidan hastanelik olanlar, aşırı kilo kaybedenler de var böyle bir bulantı sağlıklı olmasa gerek.... en onemlisi bizlerin gönlümuzu ferah tutmamiz...
Bulantım yok bebeğe birsey mi oldu, aman cok bulantım oldu tehlike mi var diye düşünüp durursak huzursuzluk yansır meleklere...
Sevgili anneler sizi pozitif düşünceye davet ediyorum.
bebegini
13 buçuk bende sürekli alıyorum bittikce sağlık ocağına yazdırincada 10 tl ama ben gidip yazdirmaya üseniyorumgünaydın güzel anne adayları benim eski doktorum progestan yazmıştı devlet ödüyor mu biliyor musunuz? doktor randevum haftaya salı elimde 3 tane kaldı ilacı eşim aldı 10-15 lira civarında ödeme yapmış ama ilacın ödemesi mi yoksa daha önceki muayene ücretimi bilmiyoruz bileniniz var mı?
13 buçuk bende sürekli alıyorum bittikce sağlık ocağına yazdırincada 10 tl ama ben gidip yazdirmaya üseniyorum
Yok canim benjm sormam o yuzden degil surekli aglayip bi seyler yiyip icememeye basladm yasadklrmdan dolayi butun ailesi toplanip ustume geldi sinir krizi gecirdim ve o gunden beri onemseyip hastaneye bile goturmedilr simdi aldir diyolr zatenrandevu anca yarina aldm anenmle gidicem ama icim raht degl bi korkuyorm nedense ondn mide bulantilrm durmstu simdi var iyimj merk ediyorm
bende çok kötüyüm 3 fasulyeyi yutucakmiyiz suyla tam anlayamadım konuyuAç olman gerekmez bulantin olunca al, benim sabah değil de bazen akşam oluyor o zaman alıyorum. Bariz azalıyor.
Tebrikler :) hosgeldin
maşallah hoşgeldin cnm hayırlısı olsun
Evet aynen öyle, ilaç icer gibi 3 tane yutuyoruz. On dakikaya kalmadan rahatlarsin insallahbende çok kötüyüm 3 fasulyeyi yutucakmiyiz suyla tam anlayamadım konuyu
Canim benim once kahverengi leke geldi igne vuruldum sonra ultrasonda kwse etrafinda kanama cikti tekrar igne vuruldum progestan hap kullaniyorum smdi dinlenmediym cuma gunu kontrolde cikcak bakalm gecmismi sen ne kullaniyosunKızlar iyi günler aranızda ultrasonda kanama alanı görünüp sonrasında küçülen var mı? Sabah çok az silince kahverengi leke geldi doktora gidince küçük bi kanama alanı var dedi iğne verdi aranızda böyle birsey yaşayan oldu mu hiç?
Inşallah :) hepimizin tek dilegiSağolun :)) Sizlerinde 8 haftalıkmış bebişleri umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza:))
Inşallah :) hepimizin dilegi onlara sağlıkla kavusmak..Sağolun :)) Sizlerinde 8 haftalıkmış bebişleri umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza:))
Hadi bakalim inşallahEvet aynen öyle, ilaç icer gibi 3 tane yutuyoruz. On dakikaya kalmadan rahatlarsin insallah
Canim benimde kese etrafında kanama var dedi 9 gün progestan kullandım 3 tane ve hep yattım hiç kalkmadan kontrole gittim düşük tehliken geçmiş kanama durmuş dedi ama ilacı kullanmaya devam önlem amaçlı dediCanim benim once kahverengi leke geldi igne vuruldum sonra ultrasonda kwse etrafinda kanama cikti tekrar igne vuruldum progestan hap kullaniyorum smdi dinlenmediym cuma gunu kontrolde cikcak bakalm gecmismi sen ne kullaniyosun
Estağfurullah. .. sadece böyle faydalı bilgileri paylasmak lazım. .. hepimizizin ortak derdi bulantı, ben çare buldum niye saklayayim degil mi? :)Hadi bakalim inşallah
sende bizim site hekimimiz ol
Ben bu konuyu sormuştum doktoruma. Progesteron hormonunun etkisiyle kaslar gevşiyormuş ve barsak hareketleri de yavaşlıyormuş. Onun için şişmesi, hazımsızlık şikayetlerinin hissedilmesi mümkünmüş. Bunun için bol su, lifli gidalarla beslenmek ve activia önerdi doktorum. Mümkün olduğunca kabız olmamaya çalışmak gerekmiş çünkü gebeliğin ilerleyen dönemlerinde daha da şişeceğimiz için basur olma olasılığı yüksekmiş bu durumda.
Merhaba bendede 8 haftalıkken kontrolumde doktorum kanama alanı var dedi iğne verdi 5 hafta 1er tane vuruluyorum bu perşembe kontrolüm var bakalım kanama alanı ne durumda olucak.doktordan gelince yazarım durumu. Ama doktorum bi risk taşımaz ama biz önlem alalım dedi igneyi öyle verdi.umarım sıkıntısız geçiririz hayırla bebislerimizi kucağımıza alırızKızlar iyi günler aranızda ultrasonda kanama alanı görünüp sonrasında küçülen var mı? Sabah çok az silince kahverengi leke geldi doktora gidince küçük bi kanama alanı var dedi iğne verdi aranızda böyle birsey yaşayan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?