Sağol cnm inş hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alalım yavrularımızı.Iyi geceler eylül anneleri bende eylül annesi olucam inşallah hepimiz sağlıklı birer gebelik geçirme dileğiyle
Gecmis olsun tekrar gittinmi dr a son durum nedirKızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
Evet hep sabirsizlaniyoruz:) haftaya gittigimde 13 haftalik oluyorum ins. Cinsiyet tahminide soyler.. 2li test yaptirmadim.. detayli usg 6.aymiydi oluyodu?
Muaynemiz aynı gün Hayırlısı olur inşallah hepimiz için benimde ikili testim var ve cinsiyeti farketmez tabi ama inşallah belli olur
Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...
Arkadaşlar fena halde saçım dökülüyor bu konu da bi bilgisi olan var mı netten araştırtım ama güçleniyor diyenler var.
buldum,bulantıma az da olsa çare buldummidemin bulabacağını anlar anlamaz iki dilim ayva yiyorum ,midemi bastırıyor ve bugün hiç öğürüp kusmadım.midesi bulanan arkadaşlar tavsiye ederim
Canim arkadaslar yuksek tansiyondan olabileceginden bahsettiler.. Gebeliktede yuksek tansiyon cok tehlikeli oyuzden cok tuz kullanmayalim.. Arada tansiyonumuzu olctursek iyi olur..
İnternetten siparis verebilirsiniz kizlar caniniZ ne cekerse ama lutfen yiyecek ismi soylemeyelim hakka giriyorsunuz hele boyle bulunmayan seyleri
Hayırlı geceler herkese ..inş iyisinizdir ..bulantım tiksinmem son rade ulaştı hiç bişiy yiyemiyorm bebek gelışıyormudur acaba. ...?
Bu arada bnm kanamalarım geçti şükürler olsun kızlar ..içinizde 2li3lü test yaptırmayacak olan varmı benim gibi
ıhlamur ve meyve çayları dedi. şunu içemezsin diye bi sınır koymadı ama herkes adaçayı içme diyor. bende içmiyorum. nane limon mide bulantıma iyi geliyor bide
Kızlar 3 gün sonra dr kontrolüm ve 2li test randevum vardı. Cinsiyetini de söyleyebilirim demişti doktorum. Heyecanla beklerken bu sabah yine biraz kanamam oldu , bu 3. oluyor. Ilk gebeliğimde de kanamalarım oluyordu. Hatta bir keresinde 15 dk süren düşük yapar gibi bir kanamam olmuştu 8. haftada. Parça bile düşürdüm ama mucizevi bir şekilde bebeğimi kaybetmediğimizi öğrendik hastanede. Off çok kötü günlerdi.... O zaman cinsiyeti kesin kız demişlerdi. Kızlar bu tür durumlarda daha güçlü olup tutunuyormuş. Erkek olsa düşerdi büyük ihtimalle demişti dr. Öyle de oldu, kızım 2 yaşında şimdi..
Bebeğimi etkileyen bir yerde değilmiş Allahtan bu seferki kanama. Progestan ve 2 gün istirahat verdi doktorum tekrar. Yatıyorum yine, mide bulantılarım da cabası!!
Cinsiyeti de %100 değil ama kız gibi dedi. En azından bu vesileyle onu öğrenmiş oldum
Bende öyleyim patlayacak bir bomba gibi,sabah dümdüz kalktıktan sonra yavaş yavaş şişmeye başlayan bir karınArtik idrarimi yaptigimda kasiklarimda baski hissediyorum siskinlik oluyor sanirim bu rahimin hizli sekilde buyumesinden benm gibi yasiyan varmi
Benimde aynı iki gündür yatakta sağa sola dönerken bile acıyolarKızlar bugün göğüslerin çok acıyo.iki haftadır iyiydi bugün sanki biraz daha büyükler ve çok aciyolar.sizce normal mi.
Kızlar herkese iyi akşamlar. Benim bugün 12+1 oldugöğüslerim acayip kaşınıyor ve ucunun etrafında da kırmızı kırmızı küçük kabarcıklar var. Sanırım kaşımaktan :| kaşımaya başlayınca sürdürsem uzun uzun kaşırım:) var mı benim gibi olan? Büyüyorlar mı acaba:)
Kizlar bisey sorcam size ... ben doktorun hesabina gore bugun 10+1 gunluk hamileyim ama nette gebelik haftasi olarak (10+0 & 10+6) gunler arasindaki 11. Haftaya baksin diyor ben simdi 10 haftalik mi 11 haftalik mi hamileyim anlamadim
merhaba hanımlar.
ben arada yazdıklarınızı takip ediyordum 9+2yim.. 7.hafta başlayan aşırı mide bulantım vardı.birşeyler yiyemiyordum yesem bile cok cok az cünkü hemen midem bulanıyordu ve cıkartıyordum. ve sürekli halsizdim yatıyordum..son iki gündür midem bulantım azalmıstı cıkartmadım hiç dün foruma girip bakayaım demiştim bi arkadasın bebeginin kalbinin durdugunu okudumallah sabırlar versin inş arkadasım sanada..sonrada bu konuyu biraz merak edip arastırdım bebegin kalbi durunca hamilelik belirtileride sanırım ortadan kalkıyormus öyle yazılmıs genelde.. ve bende korku başladı dünden beri aglıyorum ya birşey olduysa diye normal kontrolume 10 gün var daha.ama haftaya gidecegim bu panikle nasıl vakit gecirecegimide bilmiyorum.. aksamdan beri de belim ve karnım agrıyor adet olacakmısım gibi..gerci sabah kalktıgımda midem bulandı cıkardım ama afedersnz midem boş olunca balgam gibi cıktı acaba ben kendi kendimemi bulansın diye hissettim onu da bilmiyorum
artık iyice panik olmaya başladım bana da dua edin arkadaslar ne olur birşey olmasın kimsenin bebişine rabbim saglıklı sıhhatli hepimizin kucagına versin..
Ben ilk bebegimde 18. haftada hissettim ikincide 15 ve su anda ucuncunun deneyimi ayrica artik vucudun daha hassas olmasindan dolayi net bir sekilde hissediyorum. Butun gun icinde 2 veya 3 defa boyle minicik bir tekme hissi :) Hem 8cm gecmis bir bebek kendini belli edicek kadar dokunabilir dedi doktorum.
Kızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
Harbiden ya kimin aklına gelmiş kuru fasulye :):)pirinç tutsakta aynı etkiyi yaparım acaba ..sorular sorular :)çok geçmiş olsun canım sevindim geçtiğine, sağlıklı olsunlar da varsın bulantılar olsun ben de aynı durumdayım, geçen hafta 2-3 gün geçer gibi oldu sonra daha beter geri geldi, kuru fasulye demişti bi arkadaş, hep unutuyorum eve gidince 3 tane yutacağım.. 2-3 tane kuru olarak yutunca çok iyi geliyormuş. millet nerden buluyor bunları nasıl denemişler keşfetmişler şaşırıyorum:)
2li test bana yapacaklar mı henüz bilmiyorum, açıkcası bakılcak tek şey down sendromu riskiyse ben de istemiyorum ama bakalım bi ultrason yapacaklar kan tahlili de isteyecekler mi bilmiyorum martın 2 sinde gideceğim..
Çift rahimli olabilirmısın ..Dr bna diğer Rahmi'n adet goruyor olabilir demişti ..bnmde bebek sagda ama karşılamalar soldaYa çok saçma bir durum yaşıyorum. Bebek sağ tarafta. O tarafta birsey yok ne ağrı ne sancı. Sol tarafta birebir adet bulguları var ve kanama da devam ediyor. Ben birsey anlamadım Açıkçası...
Aynı durumu B'nde yaşadım parça falanda gelmişti ,Dr a gitmek bni daha çok yoruyordu dinlen bence ,yat sol tarafına ,çok ayakta kalma geçer inş ..ama 2 yada 3gün sonra yeniden sana en yakın hastaneye git kalp atışlarını gor cnm ,endişe etmeKızlar bugün regl kanaması gibi bir kanama ile acile gittiK. iğne yaptılar serum takTilar ultrasonla bebeğe baktılar. Bebek normaldi kese bozulmamış etrafında kanama yok. Kalbi de atıyor. Eve geldikten sonra kanamam devam ediyor. Demin de wc de pihti düştü. Bebek normal ama anlamıyorum bu nedir ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?