2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsun tekrar gittinmi dr a son durum nedir

Evet hep sabirsizlaniyoruz:) haftaya gittigimde 13 haftalik oluyorum ins. Cinsiyet tahminide soyler.. 2li test yaptirmadim.. detayli usg 6.aymiydi oluyodu?

evet 20 yad a 25 miydi tam hatırlayamıyorum öyle bişey, yarım saat kadar sürüyor

Muaynemiz aynı gün Hayırlısı olur inşallah hepimiz için benimde ikili testim var ve cinsiyeti farketmez tabi ama inşallah belli olur

inşallah canım ama ben kendimi 16.haftaya göre şartlandırdım, daha erken ne söylerse söylesin acaba diye kalacak aklımda, etrafımda birsürü arkadaşımın ve benim ilk hamilelikte yanıldı doktorlar.. 12 baya erken çünkü..

canım çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..

Arkadaşlar fena halde saçım dökülüyor bu konu da bi bilgisi olan var mı netten araştırtım ama güçleniyor diyenler var.

vitamine başladınız mı? artık başlama zamanının geldiğinin göstergesi, hamilelikte saçlar çok güzel parlıyor canlanıyor sonraki aylarda.. yağlanması bile azalmıştı benim, bi de rengi koyulaşmıştı..

buldum,bulantıma az da olsa çare buldum midemin bulabacağını anlar anlamaz iki dilim ayva yiyorum ,midemi bastırıyor ve bugün hiç öğürüp kusmadım.midesi bulanan arkadaşlar tavsiye ederim

ayvayı ben de ilk hamileliğimde severek yerdim ayva yiyenin bebişi güzel olur gamzeli olur derler, oğlumun 2 yanağında da gamze var hatta birinde 2 tane var öyle şeker duruyor ki:)) ve yakın akrabaların hiçbirinde gamze yok yani:) seninkinde de olacakmı bakalım:) ben de bulursam deneyeyim inşallah vardır buralarda da..

Canim arkadaslar yuksek tansiyondan olabileceginden bahsettiler.. Gebeliktede yuksek tansiyon cok tehlikeli oyuzden cok tuz kullanmayalim.. Arada tansiyonumuzu olctursek iyi olur..

rafine tuzun hiçbir faydası yok evet, kristalize tuzu öğüterek az miktarda kullanmak gerek, bir çok mineral var içinde..

çok geçmiş olsun canım sevindim geçtiğine, sağlıklı olsunlar da varsın bulantılar olsun ben de aynı durumdayım, geçen hafta 2-3 gün geçer gibi oldu sonra daha beter geri geldi, kuru fasulye demişti bi arkadaş, hep unutuyorum eve gidince 3 tane yutacağım.. 2-3 tane kuru olarak yutunca çok iyi geliyormuş. millet nerden buluyor bunları nasıl denemişler keşfetmişler şaşırıyorum:)
2li test bana yapacaklar mı henüz bilmiyorum, açıkcası bakılcak tek şey down sendromu riskiyse ben de istemiyorum ama bakalım bi ultrason yapacaklar kan tahlili de isteyecekler mi bilmiyorum martın 2 sinde gideceğim..

ıhlamur ve meyve çayları dedi. şunu içemezsin diye bi sınır koymadı ama herkes adaçayı içme diyor. bende içmiyorum. nane limon mide bulantıma iyi geliyor bide

Kızlar sakın nane tüketmeyin okuyun!!! Banada annem derdi sakın düşük tehliken olur diye...

Nanenin Bitkisi Hakkında çarpıcı bilgiler

Rahimi incelttiği için hamilelerin dikkatle kullanması gerekiyor. Hamileleiğin ilk dönemlerinde, aşırı Nane kullanmak düşük riskini artırıyor. Bulantıya istinaden, nanenin, çay gibi kaynatılarak sıklıkla tüketilmesi durumunda gebeliğin ilerlemesinde olumsuz etkileri oluyor.Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) yapılan bir araştırma Isparta ve çevresinde kaynatılarak içilen nanenin gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Çok geçmiş olsun inşallah bende kız haberi aşırım

Artik idrarimi yaptigimda kasiklarimda baski hissediyorum siskinlik oluyor sanirim bu rahimin hizli sekilde buyumesinden benm gibi yasiyan varmi
Bende öyleyim patlayacak bir bomba gibi,sabah dümdüz kalktıktan sonra yavaş yavaş şişmeye başlayan bir karın

Kızlar bugün göğüslerin çok acıyo.iki haftadır iyiydi bugün sanki biraz daha büyükler ve çok aciyolar.sizce normal mi.
Benimde aynı iki gündür yatakta sağa sola dönerken bile acıyolar

Benimde öyle hem acıyolar hem kaşınmaya başladılar cnm,nırmalde benim göğüslerim küçük ilk hamileliğimse krem sürdüm ama emzirirken sürememiştim süt dolduğu için alt kısımları çatlamıştı tavsiyem doğumdan sonrada kilo almaya karşı kremi bir süre kullanın

Kizlar bisey sorcam size ... ben doktorun hesabina gore bugun 10+1 gunluk hamileyim ama nette gebelik haftasi olarak (10+0 & 10+6) gunler arasindaki 11. Haftaya baksin diyor ben simdi 10 haftalik mi 11 haftalik mi hamileyim anlamadim

10+1, 10+2 olunca 11.haftaya girmiş oluyorsun yani 11.haftanın içindeyim diyebilirsin:) ben de karıştırıyorum :)

canım hamileliğin devam ettiğinin bir göstergesi değil ki bulantı, kendinizi böyle şeylere şartlandırmayın, boşuna endişe çekiyorsunuz.. ben evimdeyken herşeyden tiksiniyorum başkasının evine gidince bulantılarım geçiveriyor, türkiyeye gittim sanki hamile değilim yedim içtim acıktım zerre bulantım yoktu, döndüm geldim daha yolda başladı bulantılar.. belki de psikolojik.. geçen hafta da 2-3 gün geçti oh rahatladım dedim, 2 gündür öyle bir geri geldi ki keşke gelmeseydi de rahat etseydim.
hamilelikte birşey ters giderse kanama da başlar, mutlaka bir belirti gösterir, ama bulantı tiksinme vs bunları dikkate almayın lütfen..boşuna endişe çekiyorsunuz..

bayılıyorum o hisse, karnım benim de bu sefer daha erken çıktı, herşey oluyor ama üst düğmeler resmen 3-4 cm açıkta kalıyor.

canım geçmiş olsun sonra kesildi mi kanama?

Harbiden ya kimin aklına gelmiş kuru fasulye :):)pirinç tutsakta aynı etkiyi yaparım acaba ..sorular sorular :)
Şakası biryanada cidden denemek lazım ..soyle keyıfle bışıy yemeyi özledim ..
Ben o testlerı yaptırmayı düşünmüyorum korkumdan birazda ,Allah korusun ,Dr lar sanki herkesin bebeğine bi kulp buluyorlar ,

Ya çok saçma bir durum yaşıyorum. Bebek sağ tarafta. O tarafta birsey yok ne ağrı ne sancı. Sol tarafta birebir adet bulguları var ve kanama da devam ediyor. Ben birsey anlamadım Açıkçası...
Çift rahimli olabilirmısın ..Dr bna diğer Rahmi'n adet goruyor olabilir demişti ..bnmde bebek sagda ama karşılamalar solda

Aynı durumu B'nde yaşadım parça falanda gelmişti ,Dr a gitmek bni daha çok yoruyordu dinlen bence ,yat sol tarafına ,çok ayakta kalma geçer inş ..ama 2 yada 3gün sonra yeniden sana en yakın hastaneye git kalp atışlarını gor cnm ,endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…