İkili test neden yapılır? amaç nedir?Inşallah Allah hepimize herkese bebeklerini sağ salim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bulantilar dan kusmalardan pek tadını çikaramasam da geçecek inşallah :)
Kizlarrrr bunu kullanmamda bi sorn varmii ya bogazim cok kotu zaten kronik faranjitim vardi azdi(( acil bakin nolr bal limon zencefilli ???
Arkadaşlar merhaba,
Cinsiyet tahmini alabilir miyim? Eki Görüntüle 1429974 Eki Görüntüle 1429974 Eki Görüntüle 1429975
canım bir arkadaşım dha gebeliğinin 6. haftasında çok fena faranjit olmuştu ve sadece bu zencefilli pastil ile kendine geldi.. Doktoruna sormuştu hiçbir sakıncı yok demişti.. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ama tabi şeker gibi tüketme :) geçmiş olsun.. bir an evvel iyileşmen dileğimle..Kizlarr
Cnm çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)ayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın cnm varsa ultrason foto koyarmısın, nasıl anladı daha minicik:)
ayy canim benim ciktii ya oyle tabiki aa hamile diyecekleri kadar degilde beni taniyanlar cok zayif ve karnim iceri gocuk oldugu icin ciktigini aa cikmis diyen cok oldu ve karnim yanlarm faln cok geriliyo yavastam genisliyo artk :)Göbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
kiza benziyor canim :* hayirlsiEvrembus dün resim atmıştım ama görmedin galibabize de tahminde bulunur musun? Eki Görüntüle 1429925
Kiz mi canm :*Kızlar bizim civcivin resmi :)Eki Görüntüle 1429918 Eki Görüntüle 1429918
Ayy bu erkek sanirm :)bende bugun kontrole gittim herşey yolundaymış . miniciğimi gördüm mutlu oldumm
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi oldukça araştırdım yaptirmayan da çok yaptiranda. Zaten olasılıklar dan bahsediliyor kesin bişey yokmus. Benim de tanıdıkları arasında teşhis koyup sağlıklı bebekleri olanlar oldu tam tersi de oldu. Doğum yapana kadar bilemicez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ne diyelimbu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.Ben 2 li test falan yaptırmadım ama tiroid hormonlarıma bakıldı ve tiroid ilacı kullandım gebeliğim boyunca...
Yaniltmak istemem ama buzlukta olduğundan rengi değişmiş olabilir. Bize de ailem memleketten gonderir hep bende geçen gün kıyma dan suphelendim anneme sordum kokmuyorsa sorun yok demişti. rengi farklıydı ama bozuk değildiKizlar sizce kiymam bozulmusmu rengi garip ama kokmuyoo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?