Hoşgeldin canım..Bende geldim..eylul annesi olucam Allah izin verirse
Günaydın Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bugün 15. Haftam 1.30 da randevum var inşallah cinsiyetini söyler .:)
Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
Günaydın canım hadi İnşallah öğrenirsin :)
İnsan artık cinsiyeti öğrenip yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyor değil mi :)
Ben de haftaya çarşamba gidicem kesin belli olur dedi bakalım :)
s.arabistandayım siz?Hangi ulkedesiniz bende yurtdisindayim
gözün aydın hadi ama foto unutman kötü olmuş insan aklına geldikçe bakıyor benim çok hoşuma gidiyor :)
Canim ciddi bi sorun mu aranizdaki bilmiyorum. Ama bizde sık sık kavga ediyoruz. Gecen boyle yaparsan bu işin sonu bosanma dedi. İyice agzima geleni saydim. hemen bosa tehtit etme diye. Tek derdimiz fazla aileci akrabaci hep gelsinler gitsinler istiyor. Bu konuda da asla desteklemiyor beni. Ama gecti tabi simdi. Sorun ortada durdukca yine acilacak bu mevzu. Ama olayin sicakligi gecince sende bosanma kararinin o kadar kolay olmayacagini anlarsin esinde insallah. Rabbim evliliklerimizi de evlatlarimizi da korusun inşallah.
Gunydn cnm hastanedym 2 li test icin geldim. Gaye21 .21 gorunce d.bakir sandimÇok teşekkürler insan cildiricak gibi oluyor okadar cici kıyafeti bir arada görünce.. eskısehirdeyim ben. sen?
Hihihi biz de beklicez kesin olsun diye. :) gel valla caım doktorum süper bi kadın. Erdem hast. gidiyorum :)benım doktorum 16.haftayı bekle dedı ya off:/ sizin doktor neresı yakınsa gelıyım:):)
Gunaydn cnm evet tatihler cok yakincanım seninle sar tarihimiz çok yakın.. neler yapıyorsun? mide bulantıların baş ağrın var mı? bir de 2li teste gittin mi? :)
Gunaydn cnm evt tsrihlerimz cok yakincanım seninle sar tarihimiz çok yakın.. neler yapıyorsun? mide bulantıların baş ağrın var mı? bir de 2li teste gittin mi? :)
aminCanım benim bugün 13+5 . Geçen pazartesi 12+3 de ikili tarama için gittim. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Herşeyi normal dedi. Bugün de kan sonuçlarımız çıkmış, aradılar, çok şükürhiç bir sorun çıkmamış. Sonuçların kaç çıktığını henüz bilmiyorum, ama sorun olmadığını duymak rahatlattı. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
bende dediğim gibi hastane ortamındayım ve biçok şey görüyorum gözüm korkuyordu ama doktorum rahatlattı sağolsun için rahat olsun sağlıkla bebişlere kavusucaz ınsallahSagol
Sagol canim, inan icimi rahatlattin. Dedigin gibi hep bi endise acaba diye... Benim ilk gebeligim, etrafimda o kadar cok dusuk yapan arkadasim oldu ki ben de psikopata bagladim resmen.
Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
Günaydın canım hadi İnşallah öğrenirsin :)
İnsan artık cinsiyeti öğrenip yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyor değil mi :)
Ben de haftaya çarşamba gidicem kesin belli olur dedi bakalım :)
benimde 5 gün sonra randevum var cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah görürüz artıkGünaydın Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bugün 15. Haftam 1.30 da randevum var inşallah cinsiyetini söyler .:)
Canım hangi ülkedesin.ben de yurdışındayım ve ben de daha göremedim bebeğimiTesekkur ederim.benim daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.turkiyede ne guzel gordukleri anda soyluyolar.insan merak ediyor..bakalim eylul 2015 annelerinin en cok hangi cinsiyette olucak bebisleri
günaydın..evet çok rahatsız ediyor artık beni hele iş yerinde mahvediyor beni geçsin artık bulantı ve yanmalar...Selamlar herkese. Eylül anneleri bılantılarınız devam ediyor mu hala? Hayattan soğudum, bulantı ve midemdeki yangın yüzünden hayatıma devam edemiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?