2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar selam ben 12. haftamdayım ve folik asit hapım bitti. Doktorumu da değiştireceğim için ona sormak istemedim ama 12 den almayanlar var artık.ben de bıraksam mı dıyorum ya da doktora gidene kadar devam mı edeyim sizce?

Gunaydin kizlar erkes iyidir insallah.bebeginin hareketlerini hisseden varmi ben hissediyorum artik aksam com belli etti kendini yavrum :) cok harika bir his cok sukur Allah ima.
Kac hafdadasin cnm bndede bi segerme gibi bisi oldu sanki

Kızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi
Seninle günümüz aynı canım. Ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim. İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum. İkili test yaptırdım şükür birşey çıkmadı.

erikkkk demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))

kızlarr çok özür dilerim canınızın çekmesine sebep oluyorsam ama aslında ben bu nicki alırken eriği düşünerek almamıştım, gözlerim yeşil, eşim bana yeşil eriğim die hitap eder o yüzden almıştım, sonradan canınızın isteyebileceği aklıma geldi ve bi süre foruma bile girmemeye çalıştım, ama danışacak şeyler olunca mecburen profilimi açıyorum mayısı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ben de

cryofangelcim tavsiyelerin için cok teşekkür ederim, akşama yapıcam dediklerini, yarın da işyerime getirir burda yapıp içerim. Tekrar teşekkürler..

eskiden annelerimiz bizzat ailelerinin ineklerinin mis gibi yediği otlarla ürettikleri sütleri içiyordu, aynı sütten yapılan yoğurt ve peyniri yiyordu. hava kirliliği yoktu ve tertemiz güneşin altında saatlerce kaldıkları için güneşten d vitaminlerini alıyorlardı. sebzeler meyveler organikti. mevsim dışı sebze meyve yenmiyordu. tereyağı doğaldı. bal doğaldı. et tavuk organikti, denizler temizdi balıklar temiz sularda yetişiyordu.. şimdi bunların birçoğu artık köylerde bile yok. güneşe çıkıp güneşlenmiyoruz bile.. hele istanbulda oksijen salgılayacak ağaç bile kalmadı.. malesef gerçekler bunlar. o yüzden dışardan takviye şart diye düşünüyorum. senin vitamin eksikliğin olmayabilir, ama birçoğumuzda demir eksikliği çıktı.

Arkadaşlar elevit kullanan varmı ben sabah aldım çok kötü midem bulandı kustum midem çok kötü ağrıyor bebeğime bişe olacak diye çok korkuyorum

Kizlar bisey sorucam bebisim hareket etmeye baslamisti gecen hafta yani hissedebiliyordum sirt ustu uzandigimdada rahimi hissedebiliyordum ama 5 gundur ne bebisin hareketlerini hissedebiliyorum nede rahimi acaba normalmi internettede bir yigin sey okudum bebegin kalbi durmus olabilirmi acaba doktor randevumda cuma gunu napmaliyim acaba

Ben direkt 4lü test yaptırmayı düşünüyorum, sonuçta 3lü teste bir hormon daha ekleyince 4lü test oluyor , o daha güvenilir olduğu için onu düşündüm.
nerde yaptırmayı düşünüyorsun?

Ben ankara dayim canim aslında devlet yapiyorsa devlet de yaptiricam uygun olsun diye

Arkadaşlar cevap veren yok mu hiç rahim ağrısı çeken yok mu cevap bekliyorum

Hayırlı Günler Hanımlar MaşaAllah akşam baktığımdan beri sayfalar ne kadar çok ilerlemiş.. oku oku bitmedi..

günaydın güzel anneler. bugün çok çok güzel bir gün olsun. musmutlu geçirelim inşallah

Teşekkürler güzel dileklerin için..

bu grip ve öksürük beni öldürecek
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bende daha bir hafta önce atlattım o öksürüğü..Kaç gece aman kızım ve eşim uyanmasın diye ayrı odada yattım.. İnşaAllah seninkide çabuk geçer..

Kizlar bugun cok ktuym 4kere kustumm :"(hayyattan sogumus hissediyorm ..
Rabbim yardımcın olsun..

Seninle günümüz aynı canım. Ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim. İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum. İkili test yaptırdım şükür birşey çıkmadı.

Valla benim pek hevesim kalmadi kayinvalidemlerin yorumları beni sinir ediyor onlar a inat gitmeyesim var doktor a
her şey i merak ediyorlar.
Hayırlısı ben de bi hafta sonra ya randevu almayi düşünüyorum 16hafta olucam o zamnlarda hakkimzda hayrlisi

Canım şiddetli ağrın varsa hemen doktora git.ben 1 hafta direndim daha çok hasta oldum.boğazım tamamen iltihap olmuş.simdi antibiyotik kullanıyorum.ayrıca hamilelikte ateş iyi değil kendi doktorumda bunu söyledi ateşlenme dedi.kızlar bide aklınızda bulunsun başka branş doktorları hamileliğinizi bilerek ilaç yazsa bile kendi kadın doğumcunuza danışmadan almayı .bugün kbb cı bana bi ilaç yazdı kadın doğumcuma danıştım olmaz dedi.başka ilaç verdi.sonra iki ilacı da araştırdım ve kadın doğumcumun verdiği çok daha Güvenli .sizde bilin istedim .çok geçmiş olsun .ilerletmeden doktora görün bence

Az önce bir arkadaş yazmıştı dün gece kasık ağrısından dolayı hastanedeydim. dr. düşük ilacı verdi diye.. Kimdi ismini hatırlamıyorum şimdi.. Önceki sayfaları kontrol edersen bulursun belki.

canım benim özellikle yürüken ciddi ağrım oluyorr doktora sorduğumda 3.aydan sonra başlar bu ağrılar demişti bence korkma ama çok aşırı ağrılarsa görüş doktorunla

Ben ankara dayim canim aslında devlet yapiyorsa devlet de yaptiricam uygun olsun diye
Bende ankaradayim canim umitkoydekii zekai tahire gidiyorum doktorum 3lu yapicaz dedi sonrasindada ayrintili ultrosana gireyim diyorum orasi yapiyormu bilmiyorum yapmazsa ozelde ayrintiliya girmek istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…