- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
amin hepimiz için ,herşey hep güzel olsun..teşekkürler :)
güzel hamilelikler dilerim
Kac hafdadasin cnm bndede bi segerme gibi bisi oldu sankiGunaydin kizlar erkes iyidir insallah.bebeginin hareketlerini hisseden varmi ben hissediyorum artik aksam com belli etti kendini yavrum :) cok harika bir his cok sukur Allah ima.
Seninle günümüz aynı canım. Ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim. İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum. İkili test yaptırdım şükür birşey çıkmadı.Kızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi
yeşil erikcim :) çok geçmiş olsun.. nickini okuyunca bile canım deli gbi can erik çekiyoo.. mayıs gelse de mersinden fln biyerlerden bulsam taze mevsiminde erik yesem diye gün sayıyorum resmen :)
Buarada boğaz ağrısı ve öksürüğe zencefil çok iyi geliyor.. zencefilli pastiller var onlardan al ve taze zencefili de 1 gr ı geçmicek kdr gün içinde sıcak suda bekletip limonlayıp ılık ılık iç canım.. tabi c vitaminini de unutma bol bol kivi portakal nar mandalina yemeye çalış.. umarım en kısa zamanda iyileşirsin..
erikkkk demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))
26 martta gidicem bende canim 3lu test icinKızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi
hem ayrıca merak ettiğim bişey var... neden hamileleri ilaç küpüne çeviriyorlar... eskiden annelerimiz hiç ilaç kullanmamış ve gayette sağlıklı doğmuşuz... şimdiki bebekler daha doğar doğmaz hasta... mesela benim vitamin eksikliğim yok çok şükür ve doktorum ilerde bebek büyüyünce eksiklik olabilir dedi... ilaç yerine doğal beslensek ve gıdalardan o vitaminleri alsak
Ben direkt 4lü test yaptırmayı düşünüyorum, sonuçta 3lü teste bir hormon daha ekleyince 4lü test oluyor , o daha güvenilir olduğu için onu düşündüm.
nerde yaptırmayı düşünüyorsun?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) 12.haftada rahim ağrıları sızlamaları yaşayan var mı? Lekelenmem yok ağrı var sadece hareket ettikçe daha da hissediyorum. Aslında dinlensem geçiyor biraz ama dinlenemem çünkü çalışıyorum. Sizce doktora sırf bunun için gitmeli miyim?
günaydın güzel anneler. bugün çok çok güzel bir gün olsun. musmutlu geçirelim inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bende daha bir hafta önce atlattım o öksürüğü..Kaç gece aman kızım ve eşim uyanmasın diye ayrı odada yattım.. İnşaAllah seninkide çabuk geçer..bu grip ve öksürük beni öldürecek
Rabbim yardımcın olsun..Kizlar bugun cok ktuym 4kere kustumm :"(hayyattan sogumus hissediyorm ..
Seninle günümüz aynı canım. Ben de henüz cinsiyeti öğrenemedim. İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum. İkili test yaptırdım şükür birşey çıkmadı.
Canım şiddetli ağrın varsa hemen doktora git.ben 1 hafta direndim daha çok hasta oldum.boğazım tamamen iltihap olmuş.simdi antibiyotik kullanıyorum.ayrıca hamilelikte ateş iyi değil kendi doktorumda bunu söyledi ateşlenme dedi.kızlar bide aklınızda bulunsun başka branş doktorları hamileliğinizi bilerek ilaç yazsa bile kendi kadın doğumcunuza danışmadan almayı .bugün kbb cı bana bi ilaç yazdı kadın doğumcuma danıştım olmaz dedi.başka ilaç verdi.sonra iki ilacı da araştırdım ve kadın doğumcumun verdiği çok daha Güvenli .sizde bilin istedim .çok geçmiş olsun .ilerletmeden doktora görün benceGünaydın güzel anneler, nasılsınız, ben pek iyi değilim boğaz ağrım var, ateşim de çıkıyor sanırımDaha önce boğaz ağrısına iyi gelen tarifler verilmişti ama sayfalar çok olduğu için bulamadım, ne iyi gelir, ilaç kullanmak istemiyorum, doğal tarifleri tekrar yazabilirseniz çokk sevinirim, şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar cevap veren yok mu hiç rahim ağrısı çeken yok mu cevap bekliyorum
Arkadaşlar cevap veren yok mu hiç rahim ağrısı çeken yok mu cevap bekliyorum
canım benim özellikle yürüken ciddi ağrım oluyorr doktora sorduğumda 3.aydan sonra başlar bu ağrılar demişti bence korkma ama çok aşırı ağrılarsa görüş doktorunlaArkadaşlar cevap veren yok mu hiç rahim ağrısı çeken yok mu cevap bekliyorum
Bende ankaradayim canim umitkoydekii zekai tahire gidiyorum doktorum 3lu yapicaz dedi sonrasindada ayrintili ultrosana gireyim diyorum orasi yapiyormu bilmiyorum yapmazsa ozelde ayrintiliya girmek istiyorum amaBen ankara dayim canim aslında devlet yapiyorsa devlet de yaptiricam uygun olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?