canım günaydın benimde ıkılı test zamanı bebiş ters yatıyordu doktor çok uğrastı döndermek için tatlı bişeyler ye dedi ama bulantım yüzünden yiyemedim ben sonra döndu ve ense ölçümünü falan yaptı korkma çok hareketli oldukları için nerde nasıl duracaklar belli olmuyor:)
Insallh canm bugun sorcm doktora :)Bende senin gibiyim cok yapıyorum umarım bişey olmaz
Ayyy canm insallh oyle oluuurr :)evet canim sezeryan olmama ragmen aninda gelmisti sütüm. ama benim huylu kizim hic emmeyi sevmediginden bi sure sonra azaldi. suanda da yemek yemekten nefret ediyor zaten
Ben de 50 liyim canım :)Aslen nevsehirliyim de canım doğma buyume kayserideyim
Cok erken ddglmi ama ya sutumz cok olck herhldee:)benim göğsümü sıkınca sıvı geliyor,ilkinde böyle bir şey yoktu
5 haftalıktım göğsümü ellerken beyazımsı ve sulu bir şekilde süt ,su gibi bir şey gelmişti
bulantılarımda vardı dedim sanırım hamileyim :)
ertesi günü test yaptım hemen .
çok iyi anlıyorum seni hayırlı haberlerle gel inşallahcnm mesajın için çok teşekkürler.. beni o kdr rahatlattın ki anlatamam.. :) annelik çok garip bi duyguymuş.. bebişin yatış pozisyonuna bile evham yapar oldum.. neden yüzüstü duruyo birşeyler yolunda gitmiyor mu keyfi yerinde değil mi diye kurdum durdum bütün gece.. Bakalım bugün 11de tekrar gidicem inş dönmüştür benimki :)
Günaydın herkese hanımlarbebeğinin cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun....sıkıntı yaşayanlara ferahlık ve güzel haberler versin Rabbim...arada göz gezdirdiğim için herkes adına güzel dileklerimle...
öksürünce,oturunca kalkınca,yataktan kalkınca kasık batmalarım oluyor... bugün bende sonunda ikili teste gidecem ., doktora sorcam bakalim...
annişler inşallah hayırlı güzel haberler alırım...
Benim de kaşıniyo pul pul derisi dökülüyor gibi lierac kullanıyorum benkızlar bikaç gündür karnım çok kaşınıyor acaba çatlayacak ondan mı
ben daha hiç bişey kullanmıyorum ama başlayım artık kaşıntılar olmaya başladı çünküBenim de kaşıniyo pul pul derisi dökülüyor gibi lierac kullanıyorum ben
Ooo super hemserimmmBen de 50 liyim canım :)
Ooo super hemserimmm
e sen neden ozman 120 tl ödüyorsun 45 tl hastanede muayene ?
11+5 günlüksen 12inci haftanın içindesin ve tahmini doğum tarihinde 26.09.2015 olması lazım... çünkü bende 11+5 günlük oldum...aynıyız aynı... takvimini düzelt canım... tabikide hareketlenmiştir ama her doktor bunu göstermiyorkiBende 11+5 günlük oldum benim bebişimde hareketlendimi acaba 3,5 haftadır gitmiyorum yarın muayeneye gidicem inşallah görürüm hareketli bşr şekilde
yok öyle düşünme hiç belli olmaz..ama tadını çıkaralım bence yiyebiliyosak ne canımız çektiyse yiyelim..bi daha böyle futursuzca yiyemeyiz.beylerde bişey diyemez.göbek değil, bebek deriz:))Kilo almaman cok guzel, nasilsa son aylarda aliniyor, ben 53 kilo ile hamile kaldim su anda 56 yim. Cok hizlialdim. Son aykarda ne olurum kestiremiyorum. :)
benmde kaşınıyor, geriliyor,semsert:))Benim de kaşıniyo pul pul derisi dökülüyor gibi lierac kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?