2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın öncelikle pazartesi için inşallah hersey yolunda gider.konu sahibi olarak size bişi sormak istiyorum. Kendimi hamile olarak ve bebeğim ilgili bilgilerin olduğu mesajdan sonra çıkan o bölüme nasil dahil edebiliyorum?

[QUOTEkaç kididenaramel2013, post: 39957283, member: 218913"]Bana kendi Dr verdi decavit i midemi rahatsız etmiyor 2-3 günde 1 tane iç dedi[/QUOTE]
canim kac kişiden duydum eleviti içinde domuz jelatini mi ne varmis işkence çekiyorum resmen yememde iyi icmicem diyorum ama bebeğim vitamin alamaz diye korkuyorum napacam benimle dr.kullanma dedi kötü oluyorsan.allahim ne iğrenç bir hapya

Hamilelik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin yazan bi yer var.benim msjimin en alt kismunda yani bebek resmini alt kisminda yaziyor orayi tiklayip muhtemel dogum tarihini falan hesaplayip kaydedebilirsin.cepten yazdigim icin linki kaydedemedim :) umarim anlatabilmisimdir

Günaydın herkese.hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.bu arada gobisim kocaman oldu.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:))

hanımlar gunaydın ıkılı test kan sonucum cıkmıs netten free bhcg 47,50 paap-a 0,96 kızlar yasım 25 ense kalınlıgımız 1.3mm di doktor randevumuz persembe gunu meraklandım sımdı aranızda tecrubeli olanlar değerim normalmidir?

C

CaCanım çok teşekkür ederim çok yakınız
14 haftadan sonra azalirmi dersin inşallah
Cinsiyet konusunda sana bisey dedi mj doktorun ben yarin gideceğim bakalim
daha çok kuçuktu ama tahminde bulunmasını ıstedim..onların bi olçumu oluyomuş
%70 erkek ded : ) hayırlısı bakalım : )

merhaba kıyafetleriniz coook güzel..rabbim sağlıkla giydirmeyi nasıp etsin...
coook beğendim...özelliklede ılk resimdeki kıyafeti nerden aldınız acaba...doktr %70 erkek dedi .ister istemez gönülde erkek kıyafetlerine kayıyor : )

Gebelik takvimini diyorsun profil sayfasından bebeğin doğacağı tarihi yazman gerek profil sayfasına göz atarsan göreceksin.

canım hepsini aziz bebeden aldım.bende çok beğenerek aldım.inşallah sizde gönlünüze göre kıyafetler bulursunuz.

istersen sana nasıl yapıldığını anlatırım özelden malzemeleri de nerden alacağını söylerim aynı şehirdeysek götürürüm bile seni :)
İlgin teşekkürler canım. Yazın tatilde yapmayı düsünüyorum ben.Bakalım nasipse o zaman uğraşırım

Ben yaş olarak yiyorum gün içinde 3 5 tane.mide ekşime si ve yanması durumuna iyi geldi bende biraz
Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama hurmayı hamileleğin son haftalarında yemek daha doğru. Vücudu doğuma haxırladığı için erken dönemlerde tüketilmesi sakıncalı diye biliyorum. Dr'um bana ilk hamileliğimde 37-38. haftamdan sonra yememi önermişti. Doktoruna danış istersen.

aynen canim yazdıklarına katılıyorum hurma gebeliğin son haftalarında yenmesi daha dogru olur ama yaş hurma için bir bilgim yok

kesinlikle doğru arkadaşım ..ben nasılsa sezeryan olcam 2 gün sonra die tilf.la konuşmayadalıp kaç tane hurma yediğimi bilmedim..gece suyum gelmişti :)
ama günde yada hafta da 2..3 defa 1 tane hurma yiyorum..folicasit için...

Merhaba arkadaşım ben değerim 106,.. Küsürdü hatta doktorlar çok gulustuk kontrolde. Bana cinsiyeti ile ilgili ne hissettigimi sordu, ben rüyamda hep erkek ggörüyorum ama internette ikili testteki değere gore kız görünüyor dedim :) onu da mi çıkarmışlar hic duymamistim ama bak yanilmislar yok öyle birşey maşallah çok sağlıklı bir oğlan var burada dedi :)
canım cınsiyetini ögrenmedık daha bu 50 altı üstü oldumu kız erkek tahmını oluyormus bakalım umarım perşembe soyler doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…