- 5 Mart 2015
- 60
- 42
- 13
- 42
Gunaydin canim ben eleviti ilk gebeligimde 2 ay kullandim evt biraz mide bulantisi yaratiyor..doktor normal kilo aldigim icin 2 ayda kesti benden..icmesende olur yemen içmen guzelse..Kimse yokmu sorumu cevaplaacak
Günaydın öncelikle pazartesi için inşallah hersey yolunda gider.konu sahibi olarak size bişi sormak istiyorum. Kendimi hamile olarak ve bebeğim ilgili bilgilerin olduğu mesajdan sonra çıkan o bölüme nasil dahil edebiliyorum?Kızlar oku oku bitiremedim maş sayfalar 2 günde çok ilerlemiş
Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş çok üzüldüm ve çokta tedirgin oldum rabbim sabır versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. Bende rahatlamıştım ama okuyunca çok korkuyorum rabbime emanet meleklerimiz.
Ben baya hissediyorum miniğimi sağda ufak ufak vuruyor ama çok zayıf daha bazen hiç fark etmiyorum 20 ci haftadan sonra daha güçlü olucaklar tabi.
Bu arada pazartesi kontrolüm var nolur dua edin rahim ağzı dikişi olmasın ona bakıcak drum geçen yıl rahim ağzından kürtaj olmuştum inş eahim ağzı yetmezliği olmaz
Hamilelik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin yazan bi yer var.benim msjimin en alt kismunda yani bebek resmini alt kisminda yaziyor orayi tiklayip muhtemel dogum tarihini falan hesaplayip kaydedebilirsin.cepten yazdigim icin linki kaydedemedim :) umarim anlatabilmisimdirGünaydın öncelikle pazartesi için inşallah hersey yolunda gider.konu sahibi olarak size bişi sormak istiyorum. Kendimi hamile olarak ve bebeğim ilgili bilgilerin olduğu mesajdan sonra çıkan o bölüme nasil dahil edebiliyorum?
daha çok kuçuktu ama tahminde bulunmasını ıstedim..onların bi olçumu oluyomuşC
CaCanım çok teşekkür ederim çok yakınız
14 haftadan sonra azalirmi dersin inşallah
Cinsiyet konusunda sana bisey dedi mj doktorun ben yarin gideceğim bakalim
canım cınsiyetini ögrenmedık daha bu 50 altı üstü oldumu kız erkek tahmını oluyormus bakalım umarım perşembe soyler doktorumuzKizinmi olacak cnm sonucun kötü değil bence
merhaba kıyafetleriniz coook güzel..rabbim sağlıkla giydirmeyi nasıp etsin...bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Gebelik takvimini diyorsun profil sayfasından bebeğin doğacağı tarihi yazman gerek profil sayfasına göz atarsan göreceksin.Günaydın öncelikle pazartesi için inşallah hersey yolunda gider.konu sahibi olarak size bişi sormak istiyorum. Kendimi hamile olarak ve bebeğim ilgili bilgilerin olduğu mesajdan sonra çıkan o bölüme nasil dahil edebiliyorum?
canım hepsini aziz bebeden aldım.bende çok beğenerek aldım.inşallah sizde gönlünüze göre kıyafetler bulursunuz.merhaba kıyafetleriniz coook güzel..rabbim sağlıkla giydirmeyi nasıp etsin...
coook beğendim...özelliklede ılk resimdeki kıyafeti nerden aldınız acaba...doktr %70 erkek dedi .ister istemez gönülde erkek kıyafetlerine kayıyor : )
İlgin teşekkürler canım.istersen sana nasıl yapıldığını anlatırım özelden malzemeleri de nerden alacağını söylerimaynı şehirdeysek götürürüm bile seni :)
Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama hurmayı hamileleğin son haftalarında yemek daha doğru. Vücudu doğuma haxırladığı için erken dönemlerde tüketilmesi sakıncalı diye biliyorum. Dr'um bana ilk hamileliğimde 37-38. haftamdan sonra yememi önermişti. Doktoruna danış istersen.Ben yaş olarak yiyorum gün içinde 3 5 tane.mide ekşime si ve yanması durumuna iyi geldi bende biraz
aynen canim yazdıklarına katılıyorum hurma gebeliğin son haftalarında yenmesi daha dogru olur ama yaş hurma için bir bilgim yokYanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama hurmayı hamileleğin son haftalarında yemek daha doğru. Vücudu doğuma haxırladığı için erken dönemlerde tüketilmesi sakıncalı diye biliyorum. Dr'um bana ilk hamileliğimde 37-38. haftamdan sonra yememi önermişti. Doktoruna danış istersen.
kesinlikle doğru arkadaşım ..ben nasılsa sezeryan olcam 2 gün sonra die tilf.la konuşmayadalıp kaç tane hurma yediğimi bilmedim..gece suyum gelmişti :)Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama hurmayı hamileleğin son haftalarında yemek daha doğru. Vücudu doğuma haxırladığı için erken dönemlerde tüketilmesi sakıncalı diye biliyorum. Dr'um bana ilk hamileliğimde 37-38. haftamdan sonra yememi önermişti. Doktoruna danış istersen.
Kimse yokmu sorumu cevaplaacak
Sevin sevin ben cok seviniyorum bebegimin buyudugu icinGünaydın herkese.hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.bu arada gobisim kocaman oldu.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:))
canım cınsiyetini ögrenmedık daha bu 50 altı üstü oldumu kız erkek tahmını oluyormus bakalım umarım perşembe soyler doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?