- 2 Nisan 2015
- 969
- 1.987
- 33
- 36
Ocean plus verdi canım . Eşim eczacıbaşında çalışıyor mg düşük dedi ama bilemiyorum. Kokusu vs de yok kilo da almadım .seven seas pulse omega 3 alıyorum ben, sana n verdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocean plus verdi canım . Eşim eczacıbaşında çalışıyor mg düşük dedi ama bilemiyorum. Kokusu vs de yok kilo da almadım .seven seas pulse omega 3 alıyorum ben, sana n verdi?
Benimde doktorum mutlaka günde 2 ceviz 3 badem ye dedi ama bu ilacı da yazdı. Yeterli olur mu bilmiyorum hiç . Eşim mg düşük diyor ama dediğim gibi doktor ne diyorsa onu yapıyorum fikrim olmadığı içinCanım balık yiyemiyorsan ceviz çok güzel bi alternatif günde 1 avuç ceviz ve badem karş,ılıyormuş omaga 3 ü Dr öyle söylemişti
Marmara büyük hastane, kesn bilgim yok ama bence yapıyorlardır. Genetik bölümüne randevu alıp doktorum yönlendirdi, trombofoli paneli testi yaptırmam gerekiyor diyebilirsin.Ben anadolu yakasindayim. Marmara egitim arastirma evime yakin. Orada yaparlarmi acaba,ama bide ilk kayiptan sonra yapmiyolar.... Neyse herseyin hayirlisi insaAllah.. Allahim bizleri hayirli doktorlarla karsilastirsin,saglikli gebelikler nasip etsin ve yarularimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Hepimizin Tum hamileler icin ve hamileligi isteyen anneler icin....Aminnnn
Allah sabır versin canım.Canım ben de eylül 2014 te 27 haftalık bebeğimi kaybettim. İnan hala toparlanamadım. Ufak tefek bir kaç parça eşya almıştım. Gördükçe içim parçalanıyordu. Onları bile kaldırdım.
Bende kınamda antepten gümüş hediyelikler alıp içlerinede ıspartadan güllü lokum getirtip dağıtmıştım o tarz seyler tabiki saklanıyor kimsede yoktu cünkü o zamanlar. Ama buzdolabı süsü, lavanta, kavanoz ve kolonyalar ilk akla gelen ve herkesin hediye olarak dağıttığı seyler. Bende ilk çocuğumda ve doğum gününde yaptım dağıttım kimseye yapmasın almasın demiyorum, hevesi olan yapmak isteyen herkes alsın dağıtsın. Sadece gereksiz paralar ve zaman ayırmayın. Cevremde bebeği olan cok arkadasım var hele gecen gün gittiğim yerde abartısız koca poset tutuşturdular elime içinde: şemsiye cikolata, kurabiye, kolonya, anahtarlık, yuvarlak kutularda badem sekeri ve işlemeli mendil vardı. Yazık günah dedim poşetinden bile cıkartmadan koydum kenara.Bence mesela buzdolabına konan mıknatıslı süslüler, dolapta koku verdiği için sabunlar yada lavantalılar ve tekrar doldurulabildiğinden kolonya şişeleri uzun süreli hediyelikler olabilir :) ben bu üçünü görüyorum arkadaşlarımda. Ben düğünümde eminönünden şu kahve yanında minik lokumluklar oluyor ya döküm onlardan almıştım toptan alınca dışarıya göre biraz daha hesaplı olmuştu. İçlerine badem şekeri koyup üzerine de bi kurdele ve çiçekle süslemiştim. Herkesin evinde görüyorum mesela onu da :) yani birazcık hediyeye bağlı :)
Gerçekten cici olmuş :) ben çok beğendimKızıma cici Yaptım kızlar nasıl olmuş
Onlar ciddi abartmışlar ama yaBende kınamda antepten gümüş hediyelikler alıp içlerinede ıspartadan güllü lokum getirtip dağıtmıştım o tarz seyler tabiki saklanıyor kimsede yoktu cünkü o zamanlar. Ama buzdolabı süsü, lavanta, kavanoz ve kolonyalar ilk akla gelen ve herkesin hediye olarak dağıttığı seyler. Bende ilk çocuğumda ve doğum gününde yaptım dağıttım kimseye yapmasın almasın demiyorum, hevesi olan yapmak isteyen herkes alsın dağıtsın. Sadece gereksiz paralar ve zaman ayırmayın. Cevremde bebeği olan cok arkadasım var hele gecen gün gittiğim yerde abartısız koca poset tutuşturdular elime içinde: şemsiye cikolata, kurabiye, kolonya, anahtarlık, yuvarlak kutularda badem sekeri ve işlemeli mendil vardı. Yazık günah dedim poşetinden bile cıkartmadan koydum kenara.
Aynen ben kızımda da almadin bunda da almicam.dedigin kimse saklamiyor bu tarz seyleri sonra direk çöpe.sahsen bende saklayamam birde herseyi sakla sakla nereye kadar.öyle hevesim de yoktur bu tarz seylere.hevesi olanlar yapabilir tabi.bizde de sadece çikolata vardi.Arkadaslar hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama bu süslemelere ne çok paralar verin nede kendinizi yorup çok emek harcayın. İnanın hiç kimse saklamıyor o süsleri. İlk çocukta bende bi heves yaptım, yaptırdım hiç kimsenin evinde görmedim. Bende kimseninkini saklamıyorum ne yalan söyliyim, bi süre bekletip atıyorum. Bu çocukta sadece hastanede ikram etmelik çikolata yaptırıcam o kadar.
Canım benimde öyle 1-1,5 ay önce yeni çamaşır aldım büyük diye şimdi sığmıyorlar içine. 80di benim ölçüm 95 olmuyor şuan yine alıcam mecbur.Kızlar ben 1,5 kilo aldım dedim en son ama sankim kilo aldım şu son 2 günde. Aldıklarım da sanki kalçama ve göğüslerime gitti. Göğüslerim 100 oldu yemin ederim şimdiden.Göbeğim hep vardı ama hamilelikte karnım çıkmadı onun yerine kalçam var. En önemlisi göğüsler sutyenim taşımıyo artık vücuduma ağır geliyor yarın sutyen bakacağım. Hakikaten kız annelerinin vücudu yayvan olurmuş en azından benim ki öyle. Gören bu göbektir diyor bebek demiyor. Ayyyy kilomu yarın paylaşacağım umarım çok almam ama göbek çıksın bende hamile kıyafeti alayım. Bu arada göğüsleri benim gibi olan var mı ne yapacağım ben
![]()
Hevesin varsa yap tabiki canım içinde kalmasın ne diyorum bende yaptım zamanında.aslında dediğin doğru olabilir, fikrini paylaştığın için teşekkürler ama ben çok heveslendin, yine de yapıcam, hatta malzemem olsa bu aksam başlayabilirdim bile![]()
Çok haklısın. Ben de bi ara deli oldum, psikopat gibiydim. Artık araştırmıyorum pek fazla.yok ben korkmuyorum,örnek vermistim sadece kan pıhtılasma sorunum olmadigi halde dr banada coraspin verdi dedim.ilk gebeligimde 5 ayliktim galiba.suan kullanmiyorum zaten.sorun olanlara hayli hayli verecek dert eden arkadaslara soyledim.korkulacak birsey yok diye.ben sorun olmadigi halde kullanmis biri olaraktan.
burada olumlu olumsuz herseyi okucaz,olumsuz olanlara kulak tıkıcaz
herkeste ayni seyler olacak diye bir kaide yok.netten birsey okuyup evham yapmamaliyiz bu hepimiz icin gecerli.doktorlar bile kızıyor netten okuyup geliyorsunuz herseye inanmayin diye.
yani demem o ki doktorumuz neyi uygun görürse onu kullanicaz.zararli olan birseyi neden versinki.
Evet canım yaşamayanlar ne kadar da olsa tahmin ederler ancak, tam olarak anlayamazlar, inşallah hiçbir zaman da anlamazlar. Aynı acıyı paylaşan biriyle konuşmak bana bunca zamandır iyi gelen tek şey.Biraz alakasız olacak ama ilgimi çekti de ne çok geçmişte kayıp yaşamış anne adayıyız bu sayfada biz :) hususi toplaşsak bu kadar olurdu heralde. Ne güzel hemen korkularımızda birbirimize destek oluyoruz :) aslında herkes destek olmaya çalışıyor ama insan galiba aynı acıyı yaşamış olanın desteğini daha çok arıyor, sanki sadece onlar seni anlıyormuş gibi geliyor bazen banarabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla hayırla tamamına erdirsin, evlatlarımızı vaktinde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..
![]()
aynen canım bak her doktor farklı bişey söylemiş.ben de hiç yiyemediğim için mecburen takviye almalıyım diye düşünüyorum.teşekkür ederim bu da aklımda olsun bakalım.canımm bu konu da her doktor farklı bir görüşe sahip sanırım, benim dıktorum konserve balık kesinlikle yeme dedi. balığı normal tüket ama her gün yiyemeyeceğin için imom omega adında bi ilaç önerdi hamileliğim başından beri düzenli kullanıyorum. kilo da yapmadı 55 ile başladım şuan 5 kg aldım 60 kg
ben vitaminde içmiyorum sadece 2 günde bir gece yatmadan demir şurubu içiyorum dr herşeyi doğal almamdan yana bol meyve yediğim için sorun yapmıyorum kendime..Bende hiç yiyemiyorum. hiç hemde. Ayrıca decavitte kilo yapıyor diyorlar hatta bir kere gittiğimiz acildeki doktor kullanma çok önemli değil dedi. Doktoruma henüz soramadım ama çevremdekiler de kullan diyor bilemedim yani![]()
Canım sabunların kokuları baya gidiyor gerçekten de ama tamamiyle hiç bitmiyor desem yeridir. Şunu da belirteyim 2 ay önce yaptığınla 4 ay önce yaptığın sabunları kokusu aynı oranda gitmiş olur maalesef :) ama gene de net bir kokusu olurben karar verdim canım hem biblolu bebek şekeri hem de sabun yapıcam, çok heveslendim, bebek şekerlerini şimdiden yapıcam, sabunları da kokuları giderse diye temmuz fln gibi, tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa. Burdan daLarimar ve
2ba- arkadaşlardan yardım alıcam, sağolsun yardım edecekler. Aklıma cok güzel fikirler var, bakalım yapabilecek miyim:)
Benim normalde 90 dı. Şimdi düşün ben doğumda nasıl olurum oyyyyyyyCanım benimde öyle 1-1,5 ay önce yeni çamaşır aldım büyük diye şimdi sığmıyorlar içine. 80di benim ölçüm 95 olmuyor şuan yine alıcam mecbur.
Aynen canım, benim de doktor en iyisi doğal olan dedi, kan tahlili yapıyor arada, düşerse vitamin ilaçlarına başlayacak ama şu an değerlerim çok iyiben vitaminde içmiyorum sadece 2 günde bir gece yatmadan demir şurubu içiyorum dr herşeyi doğal almamdan yana bol meyve yediğim için sorun yapmıyorum kendime..
canım balık neden yasak?bana balık yasak ama eşim iki defa zorla yedirdi başından beri...