2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gözün aydın daha çok hissetmeler yaşa inşallah.. dr aradın mı cnm bu haftada pek normal değil kanama.. bi git bence..
Kızını hissetmene çok sevindim canım benim :KK68:Yalnız kanamana üzüldüm doktoruna haber verdin mi ?

Sağolun kızlar..aramadım ,bnm durumum zaten normal değil:)bu haftadada 6.aydada kanamam olabiliyor :)

canım ben de bursadayım, geçen salı yaptırdım detaylı, jimerde, normalde de oraya devam ediyorum. Radyoloji uzmanı baktı, 250 tl ödedim. Perinatologa gidicem illa ki demiyorsan istersen jimere git, kadın baya ilgilendi, anlattı, 50 dk sürdü, cd foto vs verdi, sabahki yazışmaları okudun mu bilmiyorum ama perinatolog daha iyi bakıyomus arkadaşlar öyle dedi ama ben açıkçası memnun kaldım.
cnm dha önce konuşmuş muyduk emin olamadım ama ben şimdilik acıbademe gidiyorum.. ama doğum çok pahalı.. detaylı için de acıbademe doktoruma gidicem sonrasında jimere geçmeyi düşünüyorum.. jimer evimize de çok yakın sen hngi doktora gidiyosun? cenk beyin ii olduğunu duydum ben..

vebal almak gibi niyetim yok bende bebegimin sagligi icin sanal reel fark etmiyor arastiriyorum .doktorum 20.haftada birakirsin demisti coraspinin zararindan cok faydasi var diyen cok oldu ..bana bunu bayan arkadasim duyup soylemisti son 3 ay icme diye simdi o arkadasa vebal aldigi icin nefretle mi bakayim bende herkes gibi arastirip teyit ediyorum stres topu olmuyorum senin gibi.ben sana yada bir baslasina da yazmis olmaliyim doktor kullan diyorsa kullanmak gerek diye yazmistim...rahat ol stres yapma hic

Nefretle bakmak mı? Ben öyle birşey söylemedim, öyle anlaşılacak birşey de yazmadım. Sadece kesin bir ifade içeriyor mesajınız, neden böyle söylediniz, ne öğrendiniz demiştim. Doktorunuzun verdiği ilaç sebebiyle stres olup sürekli aynı cevapları aldığınız halde tekrar tekrar aynı şeyi soran sizdiniz :) açıklama yapmadığınız için haklı olarak doktorumuza sorup doğru cevap alan ise biziz :) ayrıca kusura bakmayın insan kocaman olmuş bebeğini kaybetmişken hamileliğinde her duyduğundan nem kapıyor, normal ve sakin bir hamilelik geçiremiyor. Zararlıymış iyi öğren demeniz yalnızca beni değil ilacı kullanan herkesi tedirgin etmişti ama teşekkür ederim bu mesajınızda cevap vermişsiniz soruma "bayan arkadaşınızın" söylemiyle zararlı olduğu kanısına vardığınızı belirtmişsiniz :KK52:

senin yaptığın bebeği de gördüm canım , eline sağlık gerçekten çokk güzel olmuş ama ben kesme-dikme vs yapabileceğimi sanmıyorum, sabun daha kolay gibi geldi, biraz kolayına kaçıyorum işin anlayacağın :) zaten hazır almayı hiçç düşünmüyorum, gerçekten pahalı, 100 tanesi en az 350 tl civarında oluyor, kendimiz yaparsak daha uyguna gelir. Ben bursada yaşıyorum, dediğim gibi şimdiye kadar hiç böyle şeyler yapmadığım için nerde ne satılır onu da bilmiyorum ama araştırıcam, inşallah bulurum burda da uygun fiyatlı malzeme alacağım biyerler. Senin dediğin siteye de bakıcam simdi..
merhaba arkadaşım :) bende Bursadayım, Cumhuriyet Caddesinin başında bir yer açıldı orada sabun malzemeleri ve kalıpları var. Geçen ay fiyat almıştım ama aklımda kalmadı o yüzden internetteki fiyatlarla karşılaştırma yapma şansım olmadı. Birde benim aklımda sabun yerine kokulu taş yapmak var, daha uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Bakalım bu hafta okulda sondu benim artık araştırıcam araştırdıklarımı burada da paylaşırım. Aynı zamanda bir blogda yazıyorum. Blogda da paylaşıcam bundan sonra ki hamilelik sürecimi ve hazırlıklarımı inşallah yardımcı olabilmişimdir

Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu

ben bio-oil ve mustela kullanıyorum cnm

Güzel hamişler merhaba, bir şey sormak istiyorum, 18+1 haftalık hamileyim, İmom adlı folik asit+omega3 hapı dışında başla bir şey içmiyorum. Sizce doktora sormalı mıyım?
Bakıyorum sizler demir hapı, magnezyum, vitamin haplarından bahsediyorsunız, doktorum bana vermedi, yarın kontrolde sormalı mıyım? En başlarda kan tahlili yapılmıştı kan değerlerin iyi hap kullanmaya gerek yok demişti hamilelik boyunca böyle mi kalacak peki??

:eek:İM
izmire mi taşınsak ne yapsak :KK49: bursadayım ben en ucuz Detaylı usg 325 doktorumun önerdiği saha dogum fiyatını bilmiyorum
merhaba arkadaşım, bende Bursadayım. Rentıpa gidiyorum normalde detaylı ultrason fiyatı 300 TL FAKAT sgk lıysan 53 TL aklında olsun. Ben 5 Mayısa randevumu aldım, doktorum o tarihleri önerdi 23. hafta da olmuş olucam gittiğimde

Güzel hamişler merhaba, bir şey sormak istiyorum, 18+1 haftalık hamileyim, İmom adlı folik asit+omega3 hapı dışında başla bir şey içmiyorum. Sizce doktora sormalı mıyım?
Bakıyorum sizler demir hapı, magnezyum, vitamin haplarından bahsediyorsunız, doktorum bana vermedi, yarın kontrolde sormalı mıyım? En başlarda kan tahlili yapılmıştı kan değerlerin iyi hap kullanmaya gerek yok demişti hamilelik boyunca böyle mi kalacak peki??

bn de burdaki ilaç yorumlarını okuyunca snn gbi düşündüm.. bnm doktorum ilaç vermekten yana değil.. ben şimdiye kdr 12. haftaya kdr içtiğim folik asit dışında, hiç bi vit ya da ilaç almadım.. mümkün olduğunca dengeli beslenmeye çalışıyorum.. kan değerlerim bnm de iyiydi.. doktorum 3. trimester başında tekrar kan değerlerine bakarız, yüksek ihtimal demir başlarız, başka birşeye gerek kalmaz dedi

Çok sevindim tatlım. kitapçığı da paylaşırsan sevinirim. :KK68::KK68:
doktor dediki şuan için erken bebeklerin kasları tam gelişmiş değil o yüzden kendine stres yapma 23 24. haftada güçleniyorlar o zamandan sonra net hissediceksin sert tekmeler gelicek dedi bazen hissediyorm ama arada dedim sert olanı yakınlaşınca hissedebilirmişim hatta ultrsonda kıpırdıyordu ama ben o an hissedemedim eve bi geldim kıpır kıpır net hissettim yani bi süre duymayınca bişey oldu demek değil bu çok yanlış bi düşünce dedi

kremmi yagmi .bide neden iki tane.bu konuda çok bilgiszm oyuzden çok detay soryrm nasil yapmm gerektgni ogrenmk için;(

önce bio oil kullanıyordum cnm sadece bio oil in etkisinin olmayacağını söylediler ve mustelayı dr um dahil herkes çok önerdi o yüzden ek olarak mustela da aldım krem. hergün sürmüyorum. yeri geliyor 3 günde 1 sürüyorum. ama henüz bir çatlağım oluşmadı cnm

Kızlar dün peritologa gittim. Adam çok idealistti. Neden geldigimi gebeliği normal geçen bir insanın ayrıntılı ultrasona girmemesi gerektiğini üniversitede sorunlu gebeliklerde ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Doktorların çok yanlış yönlendirmeleri olduğunu belirtti. Giremeyenler uzulmesin sakın. Ben bile çıktığımda ordaki kadınları görünce ne kadar gereksiz olduğunu anladım. Tamamen para kazanmaya yönelik bir sektör olmuş.

Kızlar ben 1,5 kilo aldım dedim en son ama sankim kilo aldım şu son 2 günde. Aldıklarım da sanki kalçama ve göğüslerime gitti. Göğüslerim 100 oldu yemin ederim şimdiden.:KK57::KK57: Göbeğim hep vardı ama hamilelikte karnım çıkmadı onun yerine kalçam var. En önemlisi göğüsler sutyenim taşımıyo artık vücuduma ağır geliyor yarın sutyen bakacağım. Hakikaten kız annelerinin vücudu yayvan olurmuş en azından benim ki öyle. Gören bu göbektir diyor bebek demiyor. Ayyyy kilomu yarın paylaşacağım umarım çok almam ama göbek çıksın bende hamile kıyafeti alayım. Bu arada göğüsleri benim gibi olan var mı ne yapacağım ben :KK43::KK35::KK35:
benimkilerde çok büyüdü canım malesef :( cidden kız annesi oldugumuz belli oluyor benim komşularım bile diyor güzelliğin gitti diye sinir oluyorumm :KK12:

Folik asiti genelde 3 aydan sonra kesiyorlar.
Bende demir hapi ve d vitamini kullaniyorum sadece.d vitaminini hergun kullanmak istemedigim icin ampule gectim 2 ayda bir icicem.kan degerlerim iyiydi bana demir hapini yinede verdi ama vitamin vermiyorum dedi.balik yagida vermedi.kafana takılıyorsa tabiki sor.belki senin doktorunda bu yönde ilerliyordur.hepsi farkli ilac yaziyor.

Back
X