2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bende iki dusuk yaptim.sonrasinda kromozom testi de yatirdik esimle.Cok sukur bir sorun cikmadi.dr um pijtilasmaya da bakmisti.tekrar hamile kalinca dogrudan igne verdi.hergun gobekten igne vuruyorum kendime.icin rahat edecekse yatir tabi.

cevap için saol cnm.. doktoruma sorucam, çok kafama taktım..

kızlarcım selamlar.. forumda o kdr çok geçmiş gebeliğinde kayıp yaşayan arkadaşımız var ki.. sürekli bu kayıplar konuşulduğu için, bn huzursuz oldum.. çok evhamlanıyorum.. kayıpların çoğu pıhtılaşmadan olmuş, acaba bi kanda pıhtılaşma testi mi yaptırsam diye düşünüp duruyorum.. gerçi şuan oğluşum bi hafta ileriden gidiyor.. pıhtılaşma olsa bebiş beslenemezdi heralde? offffh içime bi sıkıntı düşüyor, ihtimalini bile düşününce.. :KK43:
Canim arkadaşım içini lütfen ferah tut pıhtılaşma sadece bir sebebtir bende öyle bir sorun yoktu mesela suyu erken geldi plesenta nin kreclenmesi erken ayrılması sebebsiz şu azalması yada artması kordon dolanmasi rahim acilmasi hepsi için allah korusun hepimizi bunlar birer sebebtir doğum bir mucizedir belirsizdir 24 saat ultrasona da bağlı kalsak ne olacağını yalnız Allah bilir içini ferah tut Allaha emanetiz

Kızlar bugün bir türlü vaktim olmadı yazamadım.. Perinatologta randevumuz vardı gittik herşeyine bakıldı Kızımın hiç bir uzvunda hiçbir sıkıntı yok maşallah ikili testimizde çok güzeldi.doktor her baktığı şey için çok güzel çok iyi dedi.sadece bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve haftasına göre ufak 270 gr:KK43: minyon bebeğiniz dedi ama muhtemelen genetik olarak benden kaynaklanığını söyledi başım ufak minyon tipliyim tabi şuan kilo aldım ama ... 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi aradaki hafta açıklığını kapatmış mi diye dedi.. Herşeyi güzel çıkmışken Bebeğin 1 haftadan geri gelmesi ve ufak oluşu canımı sıktı moralim bozuldu:KK43::KK35::KK42::KK42:
bozma moralini canım maşallah bebeğin sağıklıymış.aradaki açıklığı kapatır inşallah.

Canim arkadaşım içini lütfen ferah tut pıhtılaşma sadece bir sebebtir bende öyle bir sorun yoktu mesela suyu erken geldi plesenta nin kreclenmesi erken ayrılması sebebsiz şu azalması yada artması kordon dolanmasi rahim acilmasi hepsi için allah korusun hepimizi bunlar birer sebebtir doğum bir mucizedir belirsizdir 24 saat ultrasona da bağlı kalsak ne olacağını yalnız Allah bilir içini ferah tut Allaha emanetiz

haklısın cnm ne de güzel yazmışsın.. bebişlerimiz allaha emanet.. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inş.. bn bugün biraz gergin ve duygusalım, o yüzden iyice takıldım.. cevabın çok ii geldi cnm.. sevgiler..

eşinin endiselerini dile getirmesine kızmıomusun yaa...ben kımsenın olumsuz sozcukler sarfetmesıne katlanamıyorum gecen gun bu konuda esımı azarladım hatta.kayınvalıdem alısverıs ıcın az daha gecsın falan dıodu.eşimde bişi olabılme ıhtımalıne karsın herhalde böyle dio dedi.bende kızdım boyle seylerı nasıl dıle getirebiliosun dedım.bişi dusunuosan ıcınden dusun ben herseye umutla bakıorum hayaller kuruyorum alısverıs yaptıgımda gıyecegı gunlerı dusunuyorum ama bu tarz oluumsuz yorumlara katlanamıyorum yaa
Benimde kayinvalidem oyle canim kendi kayip yasamis zamaninda 2 de birr banada ole diyor bende sinir oluyorum esime soyluyorum o yasamissa bendemi ayni seyleri yasiycam diyorum insanin sevkini kirmktan baska bisey yapmiyo yani

Kızlar bugün bir türlü vaktim olmadı yazamadım.. Perinatologta randevumuz vardı gittik herşeyine bakıldı Kızımın hiç bir uzvunda hiçbir sıkıntı yok maşallah ikili testimizde çok güzeldi.doktor her baktığı şey için çok güzel çok iyi dedi.sadece bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve haftasına göre ufak 270 gr:KK43: minyon bebeğiniz dedi ama muhtemelen genetik olarak benden kaynaklanığını söyledi başım ufak minyon tipliyim tabi şuan kilo aldım ama ... 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi aradaki hafta açıklığını kapatmış mi diye dedi.. Herşeyi güzel çıkmışken Bebeğin 1 haftadan geri gelmesi ve ufak oluşu canımı sıktı moralim bozuldu:KK43::KK35::KK42::KK42:
Canım sık a Canını Bebeğin o arayı en kısa zamanda kapatır inş. Çok geri değilmiş.

haklısın cnm ne de güzel yazmışsın.. bebişlerimiz allaha emanet.. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inş.. bn bugün biraz gergin ve duygusalım, o yüzden iyice takıldım.. cevabın çok ii geldi cnm.. sevgiler..
Canim haklısın hamilelik sürekli gel git demek zaten duygusal olman çok normal duani et gerisini Allaha bırak hicbirsey olmayacak Allahın izni ile

Belmaakca canım net kötü alıntı yapamadım 1 hafta ne ki kuzum ya birsey olmaz kapatır arayı hemen ayrıca bir hafta ileri yada geri olmasi normaldir benim kızım 5 hafta geri doğdu 37arti 3 de 2200 du sapasağlam maşallah akıl küpü çıtır bi kız oldur

Kizlar bugun doktorumu bir kez daha sewdim detayli ultrosondan hic ücret almadi.ayrıca dogum ucretimide ogrendim 1550 tl.bana izmir icin ve gitttigim hastane icin uygun geldi.nede olsa guvenilir eller en onemlisi
hangi hastaneye gidiyorsun??

Çok iyi anlıyorum seni kimsenin birsey soylemesine gerek kalmıyor zaten sen elin gitse de ister istemez çekiyorsun kendini almaktan yapmaktan ben aldıklarını 1.5 sene sonra durumu anlatarak kız kıyafetleri ile degistirmistim sagllsunlar anlayışlı davrandilar ce bir şeyi ilk defa burda itiraf ediyorum. 2. Kızıma hamileyim şimdi ve erkek olmasindan için için korkuyordum nolur yanlış anlamasin kimse erkek olursa sol tarafa tutunur orası sağ taraf kadar genislemez diye idi korkum değişik işte neyse

O sağ sol olayı bende yalan çıktı arkadaşım :) korkma hiç bence. Benim kaybettiğim oğlum ilk ultrasonlarımda solumdaydı, hareketlenince sağıma geçmişti hep sağımda hareket ediyordu. Bu oğlum ise ilk ultrasonlarda sağımdaydı, hareketlendiğinden beri hep solumda :) yani birbirlerinin tam tersi ama ikisi de erkek :))

Kuzucuk canım ondan değil sağ tarafa Tutu ursa sağda sol tarafa tutunur sa solda devam ediyor benim çünkü iki rahmim birbirinden ayrı. Diğeri 5 ay dayandı ya onun içi korktum

Kızlar boy 21 cm ken 260 gr olmasi normal mi sanki gram az sizinkilerle karsilastirdigimda :( zayıf bebeğim ya

Slm Kızlar benim bu ara idrara cikmalarim arttı iyice halbuki bebiş yukarı çıktığı için azalması gerekmiyor mu yoksa benim bebisim çıkmadı mi ki yukarı benim gibi olan var mı acabaaaa:KK47:
Benimde idrara çıkma sayım arrtı, bugün doktara gittk, bebeğim ayaklarını mesaneme dayamış, hareket ettikçe idrar yapasın gelir dedi doktor :KK70:

Göğüs ucu kremi almadım henüz ben kenarlarına çatlak kremi sürüyorum doktora sormak lazım ucuna sürsek öi diye benim ucuyla alakalı problemin yok sadece sol göğsüm delinmişti ucu :)))
Canim benimde ucunda sorun yok kahverengi olan yerlerde bidhaki gitmemde dr.soracam

Canim benimde ucunda sorun yok kahverengi olan yerlerde bidhaki gitmemde dr.soracam

Benimde kahverengi yerler şekil değiştirmiş durumda bide soyuluyor acayip şekli değişti gögüslerimin..beni acayip rahatsız ediyor uçlarıda çok büyüdü südyensiz duramıyorum daha başındayız bide doğuma kadar ne olur bilmiyorum ben doktoruma sormadım sen sorarsan buradan yazarmısın

Bu arada bende bebeği hissedemeyenlerdenim doktora sordum plasenta bebeğin üstündeymiş benim yani göbeğin altında 3 cm içerde bebek olması gerekirken plasenta varmış bebekte onun altındaymış buda genetik bir durummuş ve zararı yokmuş sadece bebek sıkışık gibi duruyor sen ancak 7. Aydan sonra hissedersin dedi paylaşayım istedim

Kızlar nihayet bugün cinsiyetini öğrendik, oğlum olacakmış :KK68:
Bebeğim 235 gr, bebekle ilgili olumsuz bişey söylemedi çok şükür.
Yalnız ben 1 ayda 2 kilo almışım, 1 alsan daha memnun olurdum dedi :oops:
Doktor ayrıca AFP testi istedi, yaptıran var mı aranızda ?

Back
X