2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm

hm belki olabilir ama şunu diyim sana sağda benim kız ama sol yumurtam ile döllendi çook büyük ihtimal dr gitmiştim ordan biliyorum ki sağ yumurtalığım 2 sene önden gidiyormuş sol da 2 yıl geriden.

Kızlar iyi pazarlar birsey soracağım sizlere rahim ağrısı var mı sizlerde de?

canım aynı hamilelik haftaındayız, bende senin gibi çok kötü bir hamilelik gecirdim..herşeyden nefret ettim, gün çinde bir çubuk krakerle gün geçirdim ve çok zayıfladım.. senin bu yeme isteksizliğin hala devam ediyormu..kilo alabildi mi..hamileliğinde sıkıntın varmı

Canım bazı şeyleri yeni yemeye başladım.6-7 kilo verdim.3. Aydan sonra Serum takviyesiyle 4 kilo aldım geri.Birde ben zofran zydis kullanıyorum.İstifrayı geçiriyor ama bulantıyı tamamen kesmiyor. Çok şükür bi sıkıntım yoktu ama cuma günü kontrole gitmiştim Dr a.Bebeğin bağırsağında Parlaklık gördü.ayrıntılı ultrason istedi.inşallah önemli bişey değildir. Çok üzülüyorum.

hm belki olabilir ama şunu diyim sana sağda benim kız ama sol yumurtam ile döllendi çook büyük ihtimal dr gitmiştim ordan biliyorum ki sağ yumurtalığım 2 sene önden gidiyormuş sol da 2 yıl geriden.
cnm bi arkdsim Rusçabbiliyo kendisi.bi rus sitesinde sunu okums.hangi yumurtaliktan kaldign değilde bebegin ilk rahme tutunduğu yer sagsa erkek solsa kiz oluyoms.erkek sicagi sevyms sağda da karaciğer vs.var diye daha sicakms.sol taraf daha serinmis.ha acikcasi çok anlamli gelmedi bana ama o boyle yazdgni soylemsti.bide 2 yıl geriden ileriden derken anlayamadım.yani daha hizli mi calisiyomus aciklarmsn

yo aslında mantıklı geldi bana erkek sola tutunuyor kızsa sağa olabilir belkide :)
31 yaşındayım yani sol yumurtalığım 28 29 yaş gibi sağ yumurtalıklarım sa 33 34 gibi demişti solda hep daha fazla folikül oluyordu.

yani cnm cinsiyet zaten döllenme sirasnda olusmuyomu.zaten tutunana kadar belki olms olması lazım cinsiyetin. Ozamn senin soldan hamile kalma ihtimalini daha fazla oluyor snrm.iste bnde kendmle ilgili bunu merak edyrm.yani bnce benim sağ yumurtaligm aktiff

hmm olabilir bunuda öğrenmenin yolu zaten adetin 2ci günü yapılan usg ama çokta önemlimi bebişlerimiz geldi nasılsa ha sağ ha sol :)))))

Kızlar Netten bebekler için ihtiyaç listesi Örneği buldum ve çıkardım. Sizlere de yardımcı olabilir diye koyuyorum. Tik attıklarım henüz bizim hazırladıklarımız

Benim adetliyken hep sagim agrir ama bebek soldaydi belki fikir olur

Benim önceki oğlum sağımdaydı, bu oğlum ise solumdaydı ilk ultrasona göre :) yani biri sağıma biri soluma tutunmuş ama ikisi de erkek 2kere net bir şekilde erkek olduğunu gösterdi miniğim ama sanırım detaylıya girdiğimde daha bi emin olacağım erkek olduğundan çünkü herkese kızın mı oluyor diye sordu bana nedense doktorum ve ben hariç çevremdeki herkes kız olduğunu düşünüyor
Bu arada iki yumurtalığın da faal olduğunu görmek basit bi işlem. Ben yumurta takibi yaptırmıştım geçen sene. Adetten belirli bi gün sonra doktor kontrole çağırıyor, yumurtalıkları kontrol ediyor yumurta oluşmuş mu, ne zaman çatlar diye ölçümlerini falan yapıyor. Bir kaç ay üst üste takip yaptırmıştım ve mesela benim o takip esnasında bir ay sağ, bir ay solda oluşuyordu yumurtam. Bu da her iki yumurtalığın çalıştığı anlamına geliyormuş.

Allah sabır versin ...

arzu3850 .!.:
Napcaz biz böyle yhaaaa utanıyorum misafirlere filan gidince durmadan lavaboya cikiyorummmm ama napiyimmm oglusummm sıkışsın mi
Napcaz biz böyle yhaaaa utanıyorum misafirlere filan gidince durmadan lavaboya cikiyorummmm ama napiyimmm oglusummm sıkışsın mi
O sıkışıklıga ragmen lavobaya gidiyorsun cok az idrar yapiyosun afedersin napalım hersey olişlerimiz icin yeterki onlar saglikli olsun annelerine sımsıkı tutunsunlar

evt cnm bende yaptrcm cnku gercktn merak edyrm ona gore belkide 2.Cocugu hemn yapmam gerekebilir

hmm olabilir bunuda öğrenmenin yolu zaten adetin 2ci günü yapılan usg ama çokta önemlimi bebişlerimiz geldi nasılsa ha sağ ha sol :)))))
evt cnm çokkk şükür .ama olsn bu forumlardan bilgi alan yada bazi konularda fikir ve tecrübe arayan arkdslarmz vardırelbet.sadece kkendimizi dusunmeyelm cunku bu konularda cok basliklar acildigina denk geldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…