2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyi akşamlar nasılsınız güzel anneler? Tetanos aşısını kaçıncı haftanızda oldunuz ya da olacaksınız? Doktorum sağlık ocağı seni arayıp çağıracaktır dedi, aile hekimimde doktorun seni bize yönlendirecektir dedi arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum:KK43:

İyi akşamlar nasılsınız güzel anneler? Tetanos aşısını kaçıncı haftanızda oldunuz ya da olacaksınız? Doktorum sağlık ocağı seni arayıp çağıracaktır dedi, aile hekimimde doktorun seni bize yönlendirecektir dedi arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum:KK43:
Canım sıkıntı etme iki üç hafta sonra git bence sağlık olacağına asi olmak için.bana sağlık ocağındaki ebe nisanın son haftası gel dedi.seninle de aramızda bir iki hafta var zaten.asi da bir iki haftanın farkı olmuyo bildiğim kadarıyla.

Benimkiler çok ilgili 20. haftadan itibaren 24. haftaya kadar gelmelisin dediler.

Benimkiler çok ilgili 20. haftadan itibaren 24. haftaya kadar gelmelisin dediler.
Canım sıkıntı etme iki üç hafta sonra git bence sağlık olacağına asi olmak için.bana sağlık ocağındaki ebe nisanın son haftası gel dedi.seninle de aramızda bir iki hafta var zaten.asi da bir iki haftanın farkı olmuyo bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için önümüzdeki 3-4 hafta içinde gidebilirim demekki

Bebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi :KK42::KK42:

Yapma ama lütfen. Senin onu besleyememe gibi birşeyin olamaz ki. Bak detaylıda senden bebeğe giden ve bebeğin beslenmesini sağlayan damarlara falan bakmıştır fehmi bey. Bir sıkıntı yok demiş maşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı demiş. Senin yeterli beslenememen en fazla senin depolarını tüketir, senin kan değerlerin vs çok çok düşünce ancak bebek için sıkıntı olur ki o zaman senin de sağlığında sıkıntılar baş göstermiş olur zaten. Bebek ihtiyacı olanı annesinden çekiyor, şu an içimizdekiler aslında çok bencil ve anne vücudunu sömüren bi varlık demişti bi doktor arkadaşım :) yapma böyle lütfen. Üzüntünle zarar vereceksin allah korusun. Hem fehmi bey kilosunda sıkıntı var dememişki sana, tüm ölçümleriyle bir hafta geride demiş. Yani senin kızçe ya minyon bi kızçe ya da aradaki farkı önümüzdeki günlerde kapayacak yaramaz bi kızçe :)

Kızlar Netten bebekler için ihtiyaç listesi Örneği buldum ve çıkardım. Sizlere de yardımcı olabilir diye koyuyorum. Tik attıklarım henüz bizim hazırladıklarımız :KK66:Eki Görüntüle 1500384 Eki Görüntüle 1500385
Ben bokum bolum ayrilmis olarak eylul anneleri olarak bebeklerimize aldiklarimiz kisminda paylasmistim fikir edinebilirisniz
yani cnm cinsiyet zaten döllenme sirasnda olusmuyomu.zaten tutunana kadar belki olms olması lazım cinsiyetin. Ozamn senin soldan hamile kalma ihtimalini daha fazla oluyor snrm.iste bnde kendmle ilgili bunu merak edyrm.yani bnce benim sağ yumurtaligm aktiff
Bunun kadin dogumcularda bir testi var ama geleni disarida labaratuvarda yaptirio gecen arksdsim yaptirdi.20 günde bir adet oluodu dolayisiyla yumurtalar tukenio.yani bir kizin omru boyunca uretecegi yumurta sayisi daha doğmadan belli.arksdsimda 20 gund3 bir olduğu icin daha erken menepoza girme riski oldugunu soyledi doktor.

20 hafta 6 gunlukken gittim canim ben tetanoza.20 haftadan sonea vakit gecirmeden git saglik ocagina tetanoz asisi icin geldim de.yaparlar

Arkadaslar dün kuzumu çok net bi şekilde hissettim Rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın inşallah bugun pek hissedemiyorum ama normal diye düşünüyorum :)

evt cnm bende gdyrm boyle asiri sıkışmş oluyrm ama azck yapyrm:KK48: sonta cikyrm yarm saat gecmeden bile gittgm oluyoo.bide cnm benim asiri gazim oluyo napcam bilmyrm karnim davul gibi oluyo.gece kac kez kalkip tuvalete gdyrm gazdan:oops:
Ay o iğrenç gazdan bende de oluyor zaman zaman:(

Bebegimin kalbi Durmus 2 hafta önce cumagünü doktora gittim malesef öldüğünü söylediler cumartesi günü normal doğum yaptım bebegimi ölü sekilde dogurdum ve patolojiye göndermedim ölü bile olsa Kıyamam melegimin parçalanmasına bugün onu bembeyaz örtüyor kefenlwyip Babanesinin yanına defnetti babası ve dedesi çok Üzgünüm annesi oglunu hiç unutmucqk melegim melek oldu :KK61::KK61:

basın sagolsun Allah sabırlar versin inşallah...

Tatlim ben bir bucuk kilo dogmusum, minicik bi bebekmisim. Doktorlar bile sasirmis. Ama cok sukur saglikliyim suan. Stres yapma, boyutun cok onemi yok, belki bebisin minyondur...
Bebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi :KK42::KK42:

Ben bokum bolum ayrilmis olarak eylul anneleri olarak bebeklerimize aldiklarimiz kisminda paylasmistim fikir edinebilirisniz

Bunun kadin dogumcularda bir testi var ama geleni disarida labaratuvarda yaptirio gecen arksdsim yaptirdi.20 günde bir adet oluodu dolayisiyla yumurtalar tukenio.yani bir kizin omru boyunca uretecegi yumurta sayisi daha doğmadan belli.arksdsimda 20 gund3 bir olduğu icin daha erken menepoza girme riski oldugunu soyledi doktor.
cnm eğer öyleyse ve benimsol yumurtaligm calismiyosa 80 dsen önce girmem menepoza;))) bide 30 güne bi adet oluyom o da sureyi uzatir:KK48:

Kizlar sizle bisey paylaşmak istyrm .kuzenim diyetisyen.dun yanyanaydik.nasil besleneym vs.diye sordm.gebeler için sutu çok onermedklerini aksine yoğurt tuketilmeliyms agirlikli olarak.bu konuyla ilgili bilgnz varmi

Kizlar sizle bisey paylaşmak istyrm .kuzenim diyetisyen.dun yanyanaydik.nasil besleneym vs.diye sordm.gebeler için sutu çok onermedklerini aksine yoğurt tuketilmeliyms agirlikli olarak.bu konuyla ilgili bilgnz varmi
E ikisi de ayni kaynaktan geliyor ama sutler pastorize ve bu yararli bakterilerden yogurtta daha fazla oldugundan olabilir. Ama sut zararli degil neticede hangisini tuketebiliyorsak.

Ca
Canim 20 haft dedi ban merak etme ararlar aramazlarsa sen gidrsin

Kızlar mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Doktora gittik bugün artık doktor seni dövüvem dedi. 9 ay nasıl geçecek dedio_O Üzülme dedi 2 haftaya kadar olan gerilemeler çok önemli değil dedi.bu ya geç döllenme gada genetik olabilir dedi.:KK3: Önemli olan art Arda gerileme olması dedi. Bebeğin beslenmesinde sıkıntı yok dedi. Plesanta ve suyun hep
Iyi dedi. Zamanla yetişebilir hatta 1 hafta önden bile gidebilir. Gitmezse bu ufak bir bebek olacağı anlamına gelir dedi. Bugün hiççççççççç dinlenemedim üzüntüden . Umarım yavrum daha da gerilemez . Teşekkürler herkese tekrar.:KK36::KK36:

Kızlar mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Doktora gittik bugün artık doktor seni dövüvem dedi. 9 ay nasıl geçecek dedio_O Üzülme dedi 2 haftaya kadar olan gerilemeler çok önemli değil dedi.bu ya geç döllenme gada genetik olabilir dedi.:KK3: Önemli olan art Arda gerileme olması dedi. Bebeğin beslenmesinde sıkıntı yok dedi. Plesanta ve suyun hep
Iyi dedi. Zamanla yetişebilir hatta 1 hafta önden bile gidebilir. Gitmezse bu ufak bir bebek olacağı anlamına gelir dedi. Bugün hiççççççççç dinlenemedim üzüntüden . Umarım yavrum daha da gerilemez . Teşekkürler herkese tekrar.:KK36::KK36:
veee Mutlu SON...:KK49::KK15:

Back
X