2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşlar, aramızda biri iki tane lieracı çok uygun fiyata almıştı internetten? hatta yanında hediyeleri bile vardı, nerden aldığını da yazmıştı ama bulamadım :)

tekrar yazabilir mi?

Bende Reçete.com dan aldım geçen hafta elime ulaştı 2 günde
Yanında da tam boy hediye ürün gönderiyorlar.
3 tane 200ml 264 liraya aldım tanesi 88e falan geliyor

Teşekkürleeerr :) güvenilir bir yer değil mi sahte fln çıkmaz yani :) işyerinde de engelli siteymiş neyse evden bakayım.
canım ben aldım hıc bi sorun yasamadm nette yorumlarda bi olumsuzluk görmemiştim...ürünler orjinal eczaneden de bakmıstım aynısı gönderdikleri ürünlerde iyi bi markaydı...

kizlar hafta olarak sizden ondeyim ancak detayli USG m 30 nisanda.siz erken girmiyomusunuz? Dr um en iyi haftanın22 oolduğunu söyledi. Organ gelişimianca o zaman tamamlaniyomus
cnm 20 ile 23. hafta arası giriliyor bnm dr 21. haftayı uygun buldu, bebeğin gelişimine göre çağırıyor olabilirler, 22.hafta uygunsa herkes 22. hafta da çağırılırdı.. burda hiç gebelik yaşamamış ilk bebeği olan anneler var en ufak yorumlarımız onları etkiliyor.. doğru olanı 20 ile 23. hafta arası yani kimsenin gidiş tarihinde bir anormallik yok :KK68::KK68:

Günaydın arkadaşlar :) bugün benim de aşı günüm
günaydın cnm şimdiden g.olsun yaz buraya bazı arkadaşlar çok acılı oldu dedi bazıları anlamadım dedi bende haftaya gideceğim aşıya birazda hassas vücut yapım bakalım nasıl olacak.. ilk gebeliğim 12 yıl önce olunca hatırlamıyorum acı varmıydı yokmuydu :KK70::KK70:

Evet cnm mis oldu bir camlarım kaldı onları da annem ben silerim dedi saolsun.. haklısın anneler dayanamıyor yapıyor yemeğini de temizliğini de k.validem iki adım ötede hamile kaldığımdan beri 1 kere geldi evime, iş isterim falan diye gelmiyor kanımca :KK70::KK70: ki kendisi annemden genç yani daha 46 yaşında..
aynı benim k.valide de öyle..evde tadilat var diyip gelmiyor kaç aydır.geçen geldi bi zor dayandı kaçtı:KK70::KK70::KK70:akşam işten çıktım yemek yok...sen elinle yap dedim kızım diyor..bende senn bildiğin gibi yap anne dedim.geçtim yattım..ne laynn bu halimle bide önüne yemekmi sunayım:KK53::KK53::KK53:temzliğin t'sini yapmaz..gelecem kızım gelecem diyo giderken..yemek temizlik bende merak etme..tabi yermiyim ben:63::63:

Günaydın herkese.
Günlerdir giremedim siteye. Aslında yöneticiler şu mobil uygulama olayına el atsalar. Telefonlarımıza indirsek sürekli elimizin altında olsa iyi olmaz mı.
aynen cnm kesinlikle katılıyorum sana ben cepten girince telefonu çok kasıyor bir uygulaması olsa takılmadan facede gezer gibi gezsek ne iyi olurdu..

aynı benim k.valide de öyle..evde tadilat var diyip gelmiyor kaç aydır.geçen geldi bi zor dayandı kaçtı:KK70::KK70::KK70:akşam işten çıktım yemek yok...sen elinle yap dedim kızım diyor..bende senn bildiğin gibi yap anne dedim.geçtim yattım..ne laynn bu halimle bide önüne yemekmi sunayım:KK53::KK53::KK53:temzliğin t'sini yapmaz..gelecem kızım gelecem diyo giderken..yemek temizlik bende merak etme..tabi yermiyim ben:63::63:
hahahhaaaa boşver kuzusu ya canları sağolsun oğullarının hatırına işte :KK69: kız bana bak biz de k.valide olacağız bunlar gibi olmayalım az insancıl olalım tmm mı miskim :KK70:

kizlar hafta olarak sizden ondeyim ancak detayli USG m 30 nisanda.siz erken girmiyomusunuz? Dr um en iyi haftanın22 oolduğunu söyledi. Organ gelişimianca o zaman tamamlaniyomus
canım benim doktorum 20. haftadan itibaren gidebilirsin demişti bende aceleci ve bi okadar da meraklı oldugumdan hemen aldım 20-24. haftalar arasında yapılabiliyor diye biliyorum...

günaydın cnm şimdiden g.olsun yaz buraya bazı arkadaşlar çok acılı oldu dedi bazıları anlamadım dedi bende haftaya gideceğim aşıya birazda hassas vücut yapım bakalım nasıl olacak.. ilk gebeliğim 12 yıl önce olunca hatırlamıyorum acı varmıydı yokmuydu :KK70::KK70:
korkm katti sinek ısırığı..sonraki iki günde elini havaya kaldırınca sanki orda şişlik var gibi hafif ağrıyo

cnm 20 ile 23. hafta arası giriliyor bnm dr 21. haftayı uygun buldu, bebeğin gelişimine göre çağırıyor olabilirler, 22.hafta uygunsa herkes 22. hafta da çağırılırdı.. burda hiç gebelik yaşamamış ilk bebeği olan anneler var en ufak yorumlarımız onları etkiliyor.. doğru olanı 20 ile 23. hafta arası yani kimsenin gidiş tarihinde bir anormallik yok :KK68::KK68:
cnm bnmde ilk bebisim olck;)) bilmym oldgm yerde herkesi o sekilde cagrdgi icin merak ettm sadece.tabi dr unuz en iyisini biliyodur ;))

Bebegimin kalbi Durmus 2 hafta önce cumagünü doktora gittim malesef öldüğünü söylediler cumartesi günü normal doğum yaptım bebegimi ölü sekilde dogurdum ve patolojiye göndermedim ölü bile olsa Kıyamam melegimin parçalanmasına bugün onu bembeyaz örtüyor kefenlwyip Babanesinin yanına defnetti babası ve dedesi çok Üzgünüm annesi oglunu hiç unutmucqk melegim melek oldu :KK61::KK61:

Başın saolsun allah sabır versin...

ben oğlumu elin kızına yedirtmem:KK70::KK70::KK70:vermicem vermicem benim oğlum değilmi vermicem:KK70::KK70::KK70::KK70:
yok yaaaf ver nereye vermiyosun evde kalsın da başına yastık mı olsun mürvetlerini görelim babane olalım.. bnm çabuk k.valide olurum kızım pek hevesli gelin olmaya :KK70: diyorum seni sevdiğine vericem kardeşine kendi beğendiğimi alıcam nasıl kızıyor bana bir görsen doğmadan sahip çıkıyor kardeşine :KK70:bende diyorum canımı sıkma seni de vermem sevdiğine küsüyor bana bi görsen dersin ki sevdiği var da yarın istemeye geliyorlar :KK70::KK70::KK70:

Günaydın..
xenforo-smilies-kk78.gif

Nasılsınız kızlar?
3 aylarınız mübarek olsun. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize ve hayırlı, sağlıklı evlatlar.. İnşaAllah..
Çatlaklar için ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri krem kullanıyorum, bol su içip nemli tutuyorum vücudumu. Ama malesef çatlaklar oluşmaya başladı. Ve benim fikrim genetik oldugu yönünde :)
Annem bana, hep sen yaptın karnımı böyle derdi :) Ve çatlayacağı varsa, ne yaparsanız yapın çatlayacak.
Ama üzülmüyorum, yapacak birşey yok. Kuzum iyi olsun da başka birşey istemem.
Sizler nasılsınız ? Bebişler iyidir umarım..
xenforo-smilies-kk68.gif

cnm bnmde ilk bebisim olck:KK66:) bilmym oldgm yerde herkesi o sekilde cagrdgi icin merak ettm sadece.tabi dr unuz en iyisini biliyodur :KK66:)
aynen öyle cnm hiç takılmayın bu tarz şeylere herkesin bünyesi bebeğinin gelişimi farklı kendi dr en iyi yönlendirendir sizi.. tabi güvendiğiniz drlarsa.. :KK68:

Tétanos aşısını sordum doktora.. Bana evde çiviyle, paslı şeylerle mi uğraşıyorsun dedi.
xenforo-smilies-kk48.gif

Ben de haklısın başkan dedim. :))

yok yaaaf ver nereye vermiyosun evde kalsın da başına yastık mı olsun mürvetlerini görelim babane olalım.. bnm çabuk k.valide olurum kızım pek hevesli gelin olmaya :KK70: diyorum seni sevdiğine vericem kardeşine kendi beğendiğimi alıcam nasıl kızıyor bana bir görsen doğmadan sahip çıkıyor kardeşine :KK70:bende diyorum canımı sıkma seni de vermem sevdiğine küsüyor bana bi görsen dersin ki sevdiği var da yarın istemeye geliyorlar :KK70::KK70::KK70:
ayy bilmiyorum kıskançlığım tuttu...:KK53::KK53: kız hakklı sevdiceğine vercen tabiii..kardeşinede kıyamaz oda sevdiğini alsın.anaammmmmmm doğmamış çocuğa gelin beğenelim biz kattii....

kız analarına duyrulur!!!!...bebeklerinizin bi boy bi yarım ultrason fotolarını lütfen ekleyiniz..oğullarımıza kız beğenecez:KK30::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X