- 2 Nisan 2015
- 969
- 1.987
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyorsun başakla yengeç anlaşır bene belik aslan da anlaşır başaklar biraz detaycı oluyo sanırımzaten bi eve bi başak yeter başka taraflara bakalım bizzz..
Başak aşık olacağı kişiyi bulmak için o değerli zamanını harcamakta acele etmeyecektir. Çünkü yeme, giyinip kuşanma, sağlık ve çalışma alışkanlıklarında olduğu gibi, kadın seçiminde de aynı derecede eleştirici ve kılı kırk yararcasına özenen bir insandır. Sakın onu yanıltmaya ya da ona yalan söylemeye kalkışmayın. Sizin Başak aşığınız hiç hayale kapılmaz. O, nezih, dürüst ve samimi bir ilişki ister.zaten bi eve bi başak yeter başka taraflara bakalım bizzz..
Başak aşık olacağı kişiyi bulmak için o değerli zamanını harcamakta acele etmeyecektir. Çünkü yeme, giyinip kuşanma, sağlık ve çalışma alışkanlıklarında olduğu gibi, kadın seçiminde de aynı derecede eleştirici ve kılı kırk yararcasına özenen bir insandır. Sakın onu yanıltmaya ya da ona yalan söylemeye kalkışmayın. Sizin Başak aşığınız hiç hayale kapılmaz. O, nezih, dürüst ve samimi bir ilişki ister.
biz boşuna bakmayalım bizim oğlanlar ince eleyip sık dokuyacak, kaynana olucaz ya![]()
Bir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?
sen iste trabzon seti bile alır kayınbabası gelinineooooooooooo kızım tek taş, beştaş , burma bilezik , seti hep hazırlasın valla![]()
bende bir iğne dahi almadım...sürekli etrafım korku seneryoları yazılıyorBir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?
ben almaya cınsıyetı ogrendıgımde basladım dayanamadım napım:) kızlar bu arada 0-1 aylık almayın premature gıbı 1-3 alın:)Bir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?
ABARTMA BELMA DOĞANA KADAR TAMAMLAR O KİLOSUNU HEM KIZLAR MİNYON OLUYOR BNM KIZIM 2850 DOĞDU ŞİŞLİĞİ GİTTİ 3 GÜN SONRA 2400 OLDU.. HALADA MİNYON ERKEK ÇOCUK GİBİ TOPLU KİLOLU DEĞİL.. YENİ DOĞAN AL NE ALACAKSAN GİYER.. KIZCAM BAK SANA ŞİMDİBir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?
BEN KUVEYT TÜRK ALTIN HESABINA YATIRDIM HER AY ÜSTÜNE KAR PAYI EKLİYOR BİLGİN OLSUN..kızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???
emin olmamakla birlikte bankadaki altın hesabı daha mantıklı geldi..kuyumcular gibi alım satımlarda çok fark olmuyor diye biliyorumkızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???
biz düğünde kalanları bozdurmuştuk daha altın hesapları yoktu ozaman. sonra parayı altın hesabı gibi birşeye yatırdık daha doğrusu interaktif olarak altın alıp sattık. başta 3000 tl olan paramız 1,5 senede 7500 çıkmıştı. Altın hesabı nasıl oluyor bilmem ama altın alıp satmak da karlı tabi takip etmek çok önemli eşim her gün pc başında altın takip ediyordu.kızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???
Canım biz bankanın altın gününde vermiştik. Bankada her şey daha net. Kuyumculara güvenemiyorum ben. Hızlı hızlı hesap makinesinde hesaplıyorlar çok kıllanıyorum ben. Eşim o zaman hem kuyumcuya hem de bankaya sormuştu banka daha karlı gelmişti bize.kızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???
Ay canım o çatlaklar bende de var. Epeydir de bio oil kullanıyorum ama dediğin gibi çatlayacağı varsa çatlar:) napalım kuzucuklar sağlıklı olsun da... Benim de göbeğimin yanların da ve üstünde var.Günaydın..![]()
Nasılsınız kızlar?
3 aylarınız mübarek olsun. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize ve hayırlı, sağlıklı evlatlar.. İnşaAllah..
Çatlaklar için ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri krem kullanıyorum, bol su içip nemli tutuyorum vücudumu. Ama malesef çatlaklar oluşmaya başladı. Ve benim fikrim genetik oldugu yönünde :)
Annem bana, hep sen yaptın karnımı böyle derdi :) Ve çatlayacağı varsa, ne yaparsanız yapın çatlayacak.
Ama üzülmüyorum, yapacak birşey yok. Kuzum iyi olsun da başka birşey istemem.
Sizler nasılsınız ? Bebişler iyidir umarım..
![]()
Ayy nie acaba biz yanlismi yaptik ki yaaTetenos aşısini benim dr.um ayrintili ultrasondan sonra onerdi
kızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???