2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:KK45:
bende bir iğne dahi almadım...sürekli etrafım korku seneryoları yazılıyor:KK67::KK67::KK67:
bi cesaret edeyim kimse tutamaz beni heralde...yavaş yavaş başla istersen..gördükçe beğendikçe ufaktan ufağa
ben de geçen hafta bikaç parça alyım diye gittim LCW ya bir ryon erkek kıyafeti diğerleri hep kız sinir oldum :KK11: ama bikaç parça derken birsürü şey almışım miniçodan da aldım hastane çıkışı alıcam iki tane de insannı çok heyecanlandırıyor alışveriş hafta sonu hep onlara baktım :KK45::KK46:

ben de geçen hafta bikaç parça alyım diye gittim LCW ya bir ryon erkek kıyafeti diğerleri hep kız sinir oldum :KK11: ama bikaç parça derken birsürü şey almışım miniçodan da aldım hastane çıkışı alıcam iki tane de insannı çok heyecanlandırıyor alışveriş hafta sonu hep onlara baktım :KK45::KK46:
Evt ya erkek bölümü çok küçük

Bir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?
Bende altibucuk 7ayinda alıp çantası ni falan herseyi hazirlamayi düşünüyorum ben daha hicbirsey almadım halası herşeyini almış annanneside yün islerini yapıyor beşik konusunda kararsız kaldım park Beşik mi mobilyami kararsız kaldım park beşik daha kullanışlı geldi ama mobilyada daha güzel duruyor

belmaakca belmaakca Larimar Larimar SUHAN SUHAN kızlar bayılıyorum sizlere hoş sohbetinize.. Bursadayım bende keşke gelebilme şansım olsa buluşma ayarlandığında, gerçi bebişler doğduktan sonra olacak buluşnalara katilirim bi ayağımız İstanbulda nasıl olsa
tşk ederiz cherrphe..sende takıl bize...vallaa böylede yapmazsak sanırım sürekli kafamızı bişeye takıcaz.ben kendimi biliyorum:cool:

evet geçen bende göz gezdirdim.küçük bi bölüm ayrılmış sadece..bende başlamak istiyorum bugün yün almayı düşünüyorum yapabilirsem bere patik örmek istiyorum

Kızlar merhaba,
Bu hafta sonu temizliği biraz abarttım e 2 gündür bel ağrısından zor oturup kalkıyorum:KK43: birde komşumuz ben camları silerken ve yukarı uzanınca yapma öyle bebek emzikten düşer dedi. Bebeğin emzikten düşmesi ne demek yaw?? Bilen var mı ne anlama geldiğini? Dün yürürken sanki karnım daha bi aşağı düşmüş gibi kasıklarımda ağrım oluyordu birde ben hamileliğimden beri günde en az 30 kere hapşırıyorum ve 2 gündür hapşırırken kasıklarımda ağrı oluyor. Bu hamilelik bana temizlik konusunda iç yaramadı heryeri temizlemek istiyorum heryer pis gibi geliyor bana :KK43:
Canım ya bende kaç gündür gece boğazım kuruyor gicik oluyor oksuruyorum dün kasiklarim çok ağrıdıcok korktum eşimde illa seni acile götürüm dedi gitmedim napcam bilmiyorum korkuyorum bebisimin bişe olacak diye kac tane arkadasta kayip yasadi onun icin daha cok korkuyorum allahım korusun brbislerimizi

bende bir iğne dahi almadım...sürekli etrafım korku seneryoları yazılıyor:KK67::KK67::KK67:
bi cesaret edeyim kimse tutamaz beni heralde...yavaş yavaş başla istersen..gördükçe beğendikçe ufaktan ufağa
Bende sürekli etrafımda olaylar olunca almaya korkuyorum. Yavaş yavaş başlarım herhalde artık. Ama her ay hedef tutuyorum 12. hafta geçsin alcam bir patik yada 18. hafta geçsin bir kazak alacağım vs derken bir şey alamadım. Alayım bari bu haftasonu. :KK68:

belmaakca belmaakca Larimar Larimar SUHAN SUHAN kızlar bayılıyorum sizlere hoş sohbetinize.. Bursadayım bende keşke gelebilme şansım olsa buluşma ayarlandığında, gerçi bebişler doğduktan sonra olacak buluşnalara katilirim bi ayağımız İstanbulda nasıl olsa
AYY CNM SENDE KATIL BİZE.. NAPALIM AŞIRI CİDDİYET BİYERE KADAR.. EĞLENİYORUZ BURDA GÜNLERDE SU GİBİ AKIP GEÇİYOR EN AZINDAN.. MERAK ETME AMBER DE İST. DEĞİL ZATEN TAA MARAŞTA MA FORMDA MESAFELER ÖNEMİNİ YİTİRİYOR, YETER Kİ GÖNÜLLER BİR OLSUN :KK68::21::KK15:

Selam kızlarcım..

Geçenlerde güneş koruyucu ne kullanmak lazım diye konuşmuştuk.. Yaptığım yoğun araştırmalar sonucunda, normalde de kullandığım avene'in hamileler için de güvenilir olduğuna emin oldum. Hafta sonu da indirimde 3lü test halinde satılan, yüz için koruyucu vucut için koruyucu ve güneş sonrası bakım kremlerini aldım.. Fotosunu da ekliyorum, herkese tavsiye ederim
image.webp

Bende sürekli etrafımda olaylar olunca almaya korkuyorum. Yavaş yavaş başlarım herhalde artık. Ama her ay hedef tutuyorum 12. hafta geçsin alcam bir patik yada 18. hafta geçsin bir kazak alacağım vs derken bir şey alamadım. Alayım bari bu haftasonu. :KK68:
başlamak lazım..bende başlıcam inş bu haftadan sonra

Selam kızlarcım..

Geçenlerde güneş koruyucu ne kullanmak lazım diye konuşmuştuk.. Yaptığım yoğun araştırmalar sonucunda, normalde de kullandığım avene'in hamileler için de güvenilir olduğuna emin oldum. Hafta sonu da indirimde 3lü test halinde satılan, yüz için koruyucu vucut için koruyucu ve güneş sonrası bakım kremlerini aldım.. Fotosunu da ekliyorum, herkese tavsiye ederim Eki Görüntüle 1501807

Bende aynısından aldım haftasonu :)) Güzel günlerde kullanalım inş:)

ben almaya cınsıyetı ogrendıgımde basladım dayanamadım napım:) kızlar bu arada 0-1 aylık almayın premature gıbı 1-3 alın:)
Kilosu az olabilir benimkinin bekleyip prematüre mü alsam belki giyemez . hep 0-3 mü aldın . 3-6 yı sonraya mı bıraktın ? Amanin kafamda deli sorular ne alacağımı bilemiyorum. Tecrübeli anneler yardım lütfen.. Bir de en çok ne alınacak malum kışa da giriyor olacağız. Tulum , uzun kollu badi bir de hepsinden kaç tane .:confused: en iyisi liste yapmak. :confused:

belmaakca belmaakca kuzum hayırdır doktorama gittin.kaçırmışım ben..bi sıkıntı yok değilmi
bişi yok kuzum ya belmanın abartması sonucu form ayağa kalktı haftasına göre az gelişmiş ama normal zaten kimisi de haftasına göre önden gidiyor.. ben aldım onun havasını sakinleşti şimdi bıdıkım :KK6::KK6:

Back
X