2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tamam canım teşekkürler yol tarifi için, bu hafta içi iş çıkışı gidip bakmayı düşünüyorum. Bişeyler alırsam fln yazarım buradan, sizlerle de fikir alışverişinde bulunuruz.. Evet google da aratınca buldum bloğunu, henüz pek okumadım ama özellikle ismine bayıldım, bursalı birine yakışan bi blog ismi olmuş :)
Çok teşekkür ederim :)

Yok gene benim panik durumum. Bebeğimin kilosunu çok dert yapınca acile gidip başka bir doktora da danışalım dedik. Karı-koca panik atak olduğumuz için. Doktor besmele çekti yemin ederim :KK57: 9 ayı nasıl tamamlayacağız dedi.Kilo kapanır dert etmeyin normal dedi. Kapanmazsa da minyon bir bebek olacağı anlamına gelir dedi. Allah dert keder vermesin dedi. Asıl korktuğum doğum sonrası ne yapacaksın dedi , bebek ağlar sende ağlarsın dedi haklı yani. Kattiden özel ders alacağız artık olumlu düşün olumlu düşün diye. :KK66: Pozitif bakacağım artık öyle dedim kendi kendime. :KK23:
hiç onu dert etme canım..geç döllenme vs gibi bir sürü durum var...bende çok paniğim normalde..her gittiğimde elim yüreğimde ama panik yapacak durum yok...sağlıklı doğsunlarda yeterki.....evet bir iki üççç pozitif düşünüyoruz ımmmmhhhhhhhhhhhhhhh:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:sağ tarafımda bildiğin bi hareketlenme varr......................yoksa yokksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:nolur evet bebeğin hareketidir o diyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miskim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.:KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

O hapsuruk bende de var ben dr a sordum allerjik dedi hamilelikte genellikle artiyor dedi. Cok rahatsiz oluyorsan ilac yazabiliRim dedi ben gerek gormedim. Drunuza soRun isterseniz sizde :KK68::KK37:
annem doktor gibi kadın o zaman allerjik diyordu o da :KK48:
ben gebelikle ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:sağ tarafımda bildiğin bi hareketlenme varr......................yoksa yokksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:nolur evet bebeğin hareketidir o diyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evet evet,kuzun işde o :KK46: bende cumartesi akşamı hissettim ilk defa,karnımı içten biri okşadı sanki.meleklerimiz onlar yaa :KK68::KK68:

Kilosu az olabilir benimkinin bekleyip prematüre mü alsam belki giyemez . hep 0-3 mü aldın . 3-6 yı sonraya mı bıraktın ? Amanin kafamda deli sorular ne alacağımı bilemiyorum. Tecrübeli anneler yardım lütfen.. Bir de en çok ne alınacak malum kışa da giriyor olacağız. Tulum , uzun kollu badi bir de hepsinden kaç tane .:confused: en iyisi liste yapmak. :confused:
ben 0-3, 3-6, 6-9 a kadar aldım.. zıbınları uzun kollu aldım.0-1 ay hıc almadım tecrubelı bı arkadasım dedı alma dıe zaten yenı dogan takımı okadar cok gelıokı sagdan soldan hıc gerek olcagını sanmıyorum 0-1 aya..okadar cok sey aldımkı anlatsam bı dert gostersem bı dert :D tulumlarda aldım 0-3, 3-6, 6-9 ayaklı uzun kollu.zıbınların altına ayaklı ayaksız penye sortlar aldım :) az sonra resmını atım bugunde aldım 2 tane :) elımde cok guzel bı lıste vardı istersen bida paylasırım

Kızlar biz arada ne alacaklarımızı konusuyoruz da yeni dogmuş bebege normal atlet özellikle kilot alınır mı ben anneme kimsenin cocugunda görmedim çıtçıtlı giydiriyorlar dedim onlar beceremiyor dedi :KK55: aklıma takıldı alsam mı bez, bezin üstüne kilot, üstüne çıtlıtlı zıbın :KK53::KK53::KK53:
canım kılot gıymıolarmıs atlette sonucta zıbın hepsının yerıne gecıo bence :)

biberon alan var mı kızlar hepsi buradada aventin süt saklama kaplarında indirim varmış biberon ve süt sağma makinasıyla uyumluymuş yorumlar da çok güzel şeyler yazmışlar sizin bu konuda fikriniz ne acaba avent te biraz pahalı ama üç dört ay çalışmayı düşünüyorum acaba o kadar abartıya kaçmasam mı ki

Canım avent'in yenidoğan natural biberon seti var.. kutusu pembe renkli, biberonlar şeffaf renkli.. ben onu kestirdim gözüme alıcam.. sonuçta biberon illaki gerekicek.. Bir de hayırlısıyla bebişlerimiz doğduğunda hayatımızı kolaylaştıracak 2 dk ya bile ihtiyacımız olucak.. o yüzden avent'in biberon ısıtıcısı ve biberon sterilizatörünü de alıcam..

ben 0-3, 3-6, 6-9 a kadar aldım.. zıbınları uzun kollu aldım.0-1 ay hıc almadım tecrubelı bı arkadasım dedı alma dıe zaten yenı dogan takımı okadar cok gelıokı sagdan soldan hıc gerek olcagını sanmıyorum 0-1 aya..okadar cok sey aldımkı anlatsam bı dert gostersem bı dert :KK70: tulumlarda aldım 0-3, 3-6, 6-9 ayaklı uzun kollu.zıbınların altına ayaklı ayaksız penye sortlar aldım :) az sonra resmını atım bugunde aldım 2 tane :) elımde cok guzel bı lıste vardı istersen bida paylasırım
o listeyi bende istiyorummmm

:rolleyes::rolleyes:ooo benim annem yok kundaga sarıcam onu yapıcam bunu yapıcam onu giydircem pek hevesli ama kimisinin hoşuna gitmıyor ya aksine benim hoşuma gidiyor biz seneye tayinciyiz başka şehre taşınıcaz babam seneye cocugu bırakır gdersiniz diyor :KK57::KK57:
aynen bızde seneye tayıncıyız.eskiden tayın oldugum yerde yapıcam cocuk derdım ama sımdı ıyıkı yapmısımda ılk aylarında barı yanlarında olurlar dıe dusunuyorum senın esındemı askerı personel yoksa..

Daha çok basit ama azımliyim bugünlerde ilerleticem artık evdeyim. Cherrphe diye aratirsan çıkıyor yeşil maviyle yaşam adı :) internet adresi verebiliyor muyuz bilmiyorum biraz detaylıca anlatayım dedim :)
senin blogun mu var..adı ne bende bakayım

Back
X