2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen bızde seneye tayıncıyız.eskiden tayın oldugum yerde yapıcam cocuk derdım ama sımdı ıyıkı yapmısımda ılk aylarında barı yanlarında olurlar dıe dusunuyorum senın esındemı askerı personel yoksa..
evet eşim askeri personel bizde tayin çıkınca diyorduk ama hayırlısı böyleymiş demek ki :)

ben 0-3, 3-6, 6-9 a kadar aldım.. zıbınları uzun kollu aldım.0-1 ay hıc almadım tecrubelı bı arkadasım dedı alma dıe zaten yenı dogan takımı okadar cok gelıokı sagdan soldan hıc gerek olcagını sanmıyorum 0-1 aya..okadar cok sey aldımkı anlatsam bı dert gostersem bı dert :KK70: tulumlarda aldım 0-3, 3-6, 6-9 ayaklı uzun kollu.zıbınların altına ayaklı ayaksız penye sortlar aldım :) az sonra resmını atım bugunde aldım 2 tane :) elımde cok guzel bı lıste vardı istersen bida paylasırım
Tekrar paylaş bakalım . Ben daha kıyafet namına hiçbirşey almadım tatlım alacağım ama :KK68::KK68:

kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz? ben sanırım hala hissetmiyorum yada nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ondan..

sen nerelisin cnm benim anne tarafı malatyalı ananem kızımı tuzlayalım diye tutturmuştu tuzladı rahatladı :KK70::KK70:
bizde Denizliliyiz iki tarafta aynı annem çok ısrar etmez sanırım ablamın kızlarını tuzlu su ile yıkamışlardı ama benim kaynananın dediği dediktir o_Otuzlar rahatlar artık :KK11:neyse bende kaynana olcam bişiy demiyeyim dimi

Canım avent'in yenidoğan natural biberon seti var.. kutusu pembe renkli, biberonlar şeffaf renkli.. ben onu kestirdim gözüme alıcam.. sonuçta biberon illaki gerekicek.. Bir de hayırlısıyla bebişlerimiz doğduğunda hayatımızı kolaylaştıracak 2 dk ya bile ihtiyacımız olucak.. o yüzden avent'in biberon ısıtıcısı ve biberon sterilizatörünü de alıcam..
bende ısıtıcı ve sterilizatör alacağım canım ..

Canım ben aventin biberonunu ve göğüs pompasını aldım . Herkes çok iyi yorum yapmış bende çalışan anneyim benim ihtiyacım olacak. ben jokerden %40 indirimle almıştım ama şuan ne durumda bilmiyorum.
canım bu aventin biberonundan bende alıcam ama çook çeşit var ben bilemiyorum hangi boyunu vb almalıyız şu yenidogan seti ni alsam yeter mi acaba

Canım ben aventin biberonunu ve göğüs pompasını aldım . Herkes çok iyi yorum yapmış bende çalışan anneyim benim ihtiyacım olacak. ben jokerden %40 indirimle almıştım ama şuan ne durumda bilmiyorum.
daha vakit var ama emin olamıyorum avent için çok iyi diyorlar fırsat bulursam biraz fiyat araştırması yapayım burda joker nerde var bilmiyorum

bizde Denizliliyiz iki tarafta aynı annem çok ısrar etmez sanırım ablamın kızlarını tuzlu su ile yıkamışlardı ama benim kaynananın dediği dediktir o_Otuzlar rahatlar artık :KK11:neyse bende kaynana olcam bişiy demiyeyim dimi
bi zararı yok cnm o yüzden sıkma kendini bunun için bırak yapsın sonuçta onunda torunu.. aynen öyle zamanı gelince biz de kaynana olacağız ne ekersek onu biçeriz deyip geleceğe yatırım yapmak lazım :KK70:

bi zararı yok cnm o yüzden sıkma kendini bunun için bırak yapsın sonuçta onunda torunu.. aynen öyle zamanı gelince biz de kaynana olacağız ne ekersek onu biçeriz deyip geleceğe yatırım yapmak lazım :KK70:
doğru söylüyorsun lohusalık döneminde çok rahat olmalıyım kim ne isterse onu yapsın sitres yok :KK46:

kaynanamla oturup gelinimi çekiştirmekte varmış kısmette ...:KK48::KK48:

Back
X