2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de bir kaç sefer hissettim ama doktorum bunun mümkün olmadığını söyledi, daha var hissetmene dedi. Ama öyle hafif ki hissedilmemesi çok normal. Yakında hepimiz hissederiz inş :anneadayı::KK68:
niye mümkün olmasın cnm bazen şaşıyorum dr yorumlarına :KK70:ben 16.haftamda net hissettim tamamen kişiye göre değişen bir durum bu..

Kizlar bebisleri tuzlayalim da kokmasinlar ne guzel iste :) ben kayinvalidem ne yaparsa raziyim sonucta o bakacak

Kizlar bebisleri tuzlayalim da kokmasinlar ne guzel iste :) ben kayinvalidem ne yaparsa raziyim sonucta o bakacak
bizi de tuzlamışlar bebekken ama iki gün duş almasak kokuyoruz hemen ne bilim bizdede öyle derler tuzlamazsan ter kokar derler eşim de öyle tuzlanmış ama çok terler hergün duş alır

Benim bir sorum var. afedersiniz ama benim inanılmaz bi gaz problemim var :KK23: ve ara ara vuran gaz sancısı yüzünden panik olmaya başladım. Çarşamba detaylıya gireceğim, o zamana kadar doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum. karnımda değil sancı dediğim ağrım, daha altta bağırsaklarımın bölgesinde bu yüzden gaz sancısı bu diyip sakinleştiriyorum kendimi ama dün gece uykumdan uyandım o derece :110:var mı benim gibi aynı dertten muzdarip olan veya bi çözüm önerisi olan? (Kayısı vs fayda etmemeye başlayınca duphalac kullanmaya başlamıştım ama tadı çok kötü gelmeye başladı içemiyorumda artık ilacı...)

bizi de tuzlamışlar bebekken ama iki gün duş almasak kokuyoruz hemen ne bilim bizdede öyle derler tuzlamazsan ter kokar derler eşim de öyle tuzlanmış ama çok terler hergün duş alır
ben kokma olayını bilmiyorum ama bebeğin cildi kalınlaşsın derisi sağlamlaşsın diye demişti ananem.. yöreye göre değişi,yor demekki tuzlama amacı :KK6:

Benim bir sorum var. afedersiniz ama benim inanılmaz bi gaz problemim var :KK23: ve ara ara vuran gaz sancısı yüzünden panik olmaya başladım. Çarşamba detaylıya gireceğim, o zamana kadar doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum. karnımda değil sancı dediğim ağrım, daha altta bağırsaklarımın bölgesinde bu yüzden gaz sancısı bu diyip sakinleştiriyorum kendimi ama dün gece uykumdan uyandım o derece :110:var mı benim gibi aynı dertten muzdarip olan veya bi çözüm önerisi olan? (Kayısı vs fayda etmemeye başlayınca duphalac kullanmaya başlamıştım ama tadı çok kötü gelmeye başladı içemiyorumda artık ilacı...)
cnm bi süre bende yaşadım onu kayısı değilde şu activa yoğurt varya düzenli onu yedim her akşam 2 tane çok şükür çözüldü sorunum banada dr söyledi activa yoğurt ye diye bende işe yaradı..

Ben hurma olayını doğduğunda bebeğin ağzına sürülür diye biliyordum ama şu önceden bahsettiğin her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi adlı kitapta şöyle birşey okumuştum doğumdan önce üç ayrı hurmaya birer tane Yasin okunurmuş. Birinci hurmayı anne doğum sancısı başlayınca yermiş, ikinciyi doğumdan sonra gene anne yermiş, üçüncü de çocuğa tahnik ettirilir yani çocuğun damağı sürülürmüş. Değişik gelmişti bana :)
evet bende damağa sürme kısmını biliyorum..3 hurma yasin olayını yeni duydum..cidden değişik..farklı bilgiler okursan paylaşırsan sevinirm vallaa.

cnm bi süre bende yaşadım onu kayısı değilde şu activa yoğurt varya düzenli onu yedim her akşam 2 tane çok şükür çözüldü sorunum banada dr söyledi activa yoğurt ye diye bende işe yaradı..

Valla mı bugün alıp deneyeyim o zaman bende çooook teşekkür ederim :KK68: ya yoğurtta yemeye çekinir olmuştum kayınvalidemler benim için ev yoğurdu yapıp yolluyor ama ben onu bile yemeye korkar olmuştum hani yoğurt gaz yapar muhabbetinden :oops:

merhaba.. Naptın buldun mu araba? Ben hafta sonu almaya gidecektim ama arkadaşım doğum yaptı cuma günü yanında kalacak kimse olmadığı için bebeğin doğma anından beri yanındaydım daha bugün onlar evine çıktı bende evime gelebildim araba işide haftaya veya mechul bir zamana kaldı..Netten araştırmaya devam.

bız seneye doguya gıdıcez (seneye dıoz ama bı ıhtımal belkı bu senede cıkabılır :)) siz nerden nereye gidceniz
Hayırlısı olsun bizim de geçen sene muhtemel di ama tayin çıkımcada şaşırdık beklemiyorduk :KK12: dogudan batıya inşallah :KK68:

Canım acildeki doktora gitmiş olmana sevindim desem :KK23: kaç gündür anlatamıyordum doktorun dedikleri ancak sakinleştirmiş seni sevindim rahatlamış olmana :) Fehmi beye gittiğimde söyliycem cmt gelen hastanızı çok korkutmuşsunuz diye :KK48: adam sana sıkıntısı yok sadece küçük, dört hafta sonra kontrol edelim demiş gerçi ama :) ne güzel bak 4hafta sonra gidip ben kontrole geldim diyip tekrar detaylı görme şansın olmuş kızını bunu düşün :KK46:
Evet :) söyle fehmi beye kız korkmuş de :oops: Bakalım 4 hafta sonra yine görcem bebeğimi :KK68::KK68:

canım bu aventin biberonundan bende alıcam ama çook çeşit var ben bilemiyorum hangi boyunu vb almalıyız şu yenidogan seti ni alsam yeter mi acaba
Ben aşağıdakileri aldım canım yeterli olur diye tahmin ediyorum. Benim aldığım da %40 indirimim vardı . Yenidoğan seti bende almak istedim ama arkadaşlarım 1-2 biberon şuan için yeterli dedi. Yine deneyimli anneler yorum yapar mutlaka.

Eklentiler

• avent-elektronik-gogus-pompasinaturel15954.webp
    avent-elektronik-gogus-pompasinaturel15954.webp
    15 KB · Görüntüleme: 78
  • avent-ikili-pp-biberon-125-mlnaturel15956.webp
    avent-ikili-pp-biberon-125-mlnaturel15956.webp
    11 KB · Görüntüleme: 69
  • avent-natural-cam-biberon-120ml-tekli35615.webp
    avent-natural-cam-biberon-120ml-tekli35615.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 76
Canım ya bende kaç gündür gece boğazım kuruyor gicik oluyor oksuruyorum dün kasiklarim çok ağrıdıcok korktum eşimde illa seni acile götürüm dedi gitmedim napcam bilmiyorum korkuyorum bebisimin bişe olacak diye kac tane arkadasta kayip yasadi onun icin daha cok korkuyorum allahım korusun brbislerimizi
Ah cnm boşunankorkuyorsun ..bak bu işler belli olmaz ,sen boşuna uzersin kendininin,yıyecek ekmegı varsa Yaşar

Back
X