2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadaşlar.
Ben 18 haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır karnimin alt tarafı ağrıyor egilirken felan bugunde sancı giriyor ince bir sız ı gibi ara ara oluyor. Doktorum la randevum daha 2 hafta sonra.Benim gibi olan var mı ??:(

Canım çok çok güzel şeyler almışsın, iyi günlerde giymeyi nasip etsin inş Allah. Nerden aldın canım bunları?
Âmin inşallah canım lcw civil Store kapalı çarşı baya Karışık yerlerden aldım :)))

Maşallah canım senin oğluna .. bende biraz bekleyeyim duruma göre alırım o zaman. Çalışıyorum lazım olacak diye düşünüyorum. Bizim şirkette bazı anneler 4 ay izinden sonra hemen başlıyorlar. Umarım ben 6 aya kadar tamamlayabilirim iznimi. Doğuma bile doktor rapor verirse 37. haftaya kadar işe gitmeyi düşünüyorum canım. :KK43:
Allah güç versin canım son haftalarda işte olmak iyice zorlaşıyor; bırak işe gitmeyi Kalkıp hazırlanıp giyinmek bile insanı yoruyor ama Allah kuvvet veriyor ben de 37 yi doldurup ayrılmıştım izne sonraya atabilmek için haklısın evin de işine uzak sanırım senin gönlünü ferah tut kızın sana destek olsun annesini yormasın inş

Canım bende benim gibi aşı vurulma diyen doktoru olan diye düşünüyordum da şimdi bir sen varsın. Benim doktorumda ilk gebeliğimde aşı vurdurtmadı şimdide kesinlikle aşı yok dedi. Aşı da kimyasal madde çok yüksek dedi kesinlikle hiçbir hastama yaptırmıyorum sen zaten özel hastanede doğum yapacaksın paslı hiçbirşey bebeğin plasentasını değmeğeceği için hiç gerek yok. Devletin yaptığı saçma ve gereksiz uygulaması. Ayrıca ben kızımdada şeker yüklemesi yapmadım şimdide yapmayacağım. Doktorum şeker yüklemesinin ve aşının kesinlikle zehir olduğunu düşünüyor ve ben doktorum tanıdık bütün akrabalarım doktorumda doğum yaptı sonsuz güveniyorum. Ve ben şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım daha demir balık yağı vitamin bunların hiçbiri güvenilir değil dedi ve kızımdada hiç kullanmadım ve inanın kızım daha bu 3. Yaşında hiç hasta olmadı çok dirençli ve ben kızımı 2 yıl 10 gün emzirdim. Yani kendim beslenerek yavrumu besledim hiçbir suni ilaca gerek duymadım. Benim doktorum doğallıktan yana. Her doktor farklıdır. Ama benim doktorum gibi düşünen düşündüğünü uygulayan hiç bir doktor görmedim de duymadımda.
Bu doktor nerede acaba tam benlikmiş bende sonuna kadar aynı düşünce
Canım bende benim gibi aşı vurulma diyen doktoru olan diye düşünüyordum da şimdi bir sen varsın. Benim doktorumda ilk gebeliğimde aşı vurdurtmadı şimdide kesinlikle aşı yok dedi. Aşı da kimyasal madde çok yüksek dedi kesinlikle hiçbir hastama yaptırmıyorum sen zaten özel hastanede doğum yapacaksın paslı hiçbirşey bebeğin plasentasını değmeğeceği için hiç gerek yok. Devletin yaptığı saçma ve gereksiz uygulaması. Ayrıca ben kızımdada şeker yüklemesi yapmadım şimdide yapmayacağım. Doktorum şeker yüklemesinin ve aşının kesinlikle zehir olduğunu düşünüyor ve ben doktorum tanıdık bütün akrabalarım doktorumda doğum yaptı sonsuz güveniyorum. Ve ben şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım daha demir balık yağı vitamin bunların hiçbiri güvenilir değil dedi ve kızımdada hiç kullanmadım ve inanın kızım daha bu 3. Yaşında hiç hasta olmadı çok dirençli ve ben kızımı 2 yıl 10 gün emzirdim. Yani kendim beslenerek yavrumu besledim hiçbir suni ilaca gerek duymadım. Benim doktorum doğallıktan yana. Her doktor farklıdır. Ama benim doktorum gibi düşünen düşündüğünü uygulayan hiç bir doktor görmedim de duymadımda.
Bu doktor nerede acaba tam anlamıyla aradığım doktormuş... Bende hiç ilaç,vitamin vs.kullanmadım beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum... ve aşıları da yaptırmayacağım... bazen insanlara böyle söylediğimde abartıyorsun diyorlar siz 2.bebeğiniz olduğu için tecrübelisiniz bebeğin doğal beslenmesi ve bakımı ile ilgili tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok memnun olurum çünkü şimdiden mümkün olduğu kadar ilaçsız ve en doğal şekilde yavrumu nasıl büyütürüm diye düşünüyorum

Burda da yok , ama farkli ulke farkli prosedur...
Şimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
xenforo-smilies-kk13.gif

Ateş ölçer lazım oluyor ben beurer'in alından ölçeni almıştım ayni zamanda biberonda mama yaparken suyun sıcaklıgını ölçüyordum.ilk doğduğunda beni emmedi kızım.o yüzden bi ara hem mama,hem sağıp verdim.oda sıcaklığınıda gösteriyor.birde braun'un kulaktan ve koltuk altından olanını aldım.dr kulaktan olanı daha iyi demisti bana.129 tl biraz fazla internetten daha uygun bulabilirsin.
biraz fazla uzun olmuş :)

Kulaktan ates olcerler normallerden pahali İndirimli hali 100 tl ye geliyor babymall de internet adresinde Braun nun da var
23 nisan dolayisiyla yüzde 23 indirim var ateş ölçer ler de

Kızlar ilk tetenoz aşımı oldum.. Yaparken Yaktı biraz, şimdi çok acımıyor. Hemşire bi iki gün hafif Ağrı ve şişlik, kızarıklık olabilir, eğer olursa buz koyabilirsin dedi.
Bende bugn vuruldum canm vurulurken hic hissetmedim simdi cok agriyo :(

Kızlaaaar :))
Ben oğlumun göbeğimi minik minik hareket ettirdiğini farketmiştim ama emin olamamıştım. Bugün de birazcık ağrım olunca korktum ve uzanıp hareket etmesini bekledim demin ve gene aynı şekilde göbeğimin altı minik minik hareket ediyor böyle içeriden vurmuş gibi ama küçük ve anlık :)) emin olmak için youtube'a "20 weeks pregnant baby kicking" yazdım veeee evet benim oğlummuş bu :KK36: sizlerde bakın isterseniz :)) hani bebeğim nerede hareket ediyor, nasıl anlarız falan diyorduk ya videolarda çok bariz belli oluyor :))
Canımmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun:KK76::KK76: Yerim ben onu maşallah oğluna:KK75::KK68::KK68:

Kulaktan ates olcerler normallerden pahali İndirimli hali 100 tl ye geliyor babymall de internet adresinde Braun nun da var
23 nisan dolayisiyla yüzde 23 indirim var ateş ölçer ler de
temassiz olanlarda pahali,kulaktan olanlarda gerci biz alalı epey oldu malum.
birde eşim uyguna almış.80 tl'ye gördüm gittigidiyorda.

Benimde haftasına göre zayıf 350 gr olması gerekirken 280 gr canım . İmşallah kapatırlar arayı canım
Bakalım inş canm ama ben pek takmiyorum çünkü daha öncede geriden geliyor diye çıktı sonraki kontrolde yetişti :) sağlıklı olsunlarda zayıf olması problem değil doğumumuz kolay olur bide böyle düşün :)

temassiz olanlarda pahali,kulaktan olanlarda gerci biz alalı epey oldu malum.
birde eşim uyguna almış.80 tl'ye gördüm gittigidiyorda.

Braun kulaktan ateş ölçer ya da Chicco düşünüyorum biraz daha araştıran.
önemli ihtiyaç şeyler ı yavas yavaş almak istiyorum birden alınca çok yüklü olur diye
ankara da yanımda kimse olmadığı için burdan fikir ediniyor m canım sağol cevap verdiğin için

Braun kulaktan ateş ölçer ya da Chicco düşünüyorum biraz daha araştıran.
önemli ihtiyaç şeyler ı yavas yavaş almak istiyorum birden alınca çok yüklü olur diye
ankara da yanımda kimse olmadığı için burdan fikir ediniyor m canım sağol cevap verdiğin için
Evet braun iyidir ben memnunum.
Alışverişe yavaştan başlamak lazım dediğin gibi.bazen uygun şeyler çıkıyor.araştırıp bakmak lazım,pahalı şeylerde.

Doktorunuz kim nerede :))
bu zaman da artık neden kaynaklanıyor anlamış değilim ama hep bir ilaç budalaligi var. Bazı doktorlar ilaç yazmaya kimyasal yüklemeye gereksiz tetkik yapmaya doymuyor yada paraya doymuyor mu desem. Bende aşı yaptırmak istemiyorum doğumu devlet hastanesinde düşünüyorum ama şimdi devlet hastanelerinde bile eski yada kötü bir araç gereç yok. Şeker yüklemesi çok riskli aslında benim ve eşimin tarafında bol bol şeker hastası olduğu için ben ileride bir sıkıntı olmasın diye düşünüyorum ama aşı konusunda çok tereddüt ediyorum. Şimdi doktorlar folik asit olmadan olmaz diyor Allah aşkına hangimizin annesi folik asit kullandı ? Hiç sevmiyorum bu hastane islerini hiç :(

Merhaba arkadaşlar.
Ben 18 haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır karnimin alt tarafı ağrıyor egilirken felan bugunde sancı giriyor ince bir sız ı gibi ara ara oluyor. Doktorum la randevum daha 2 hafta sonra.Benim gibi olan var mı ??:KK43:
hiç dert etme canım... bendede çok oldu... bu haftalarda bebek rahmi genişletiyor normaldir dedi dojktorum... halada arada oluyor

Back
X