2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel annislerrr:))) dün farkettim ki yüzümde lekeler oluşmaya başlamış hemen araştırmaya başladım ve güneş kremimı siparis ettim bugün ilk defa kullandım çok memnun kaldım sizlerle de paylasiyim istedim solante pregna aldım sadece hamilelere ozel uretilmis bilginize...

Günaydın güzel annislerrr:))) dün farkettim ki yüzümde lekeler oluşmaya başlamış hemen araştırmaya başladım ve güneş kremimı siparis ettim bugün ilk defa kullandım çok memnun kaldım sizlerle de paylasiyim istedim solante pregna aldım sadece hamilelere ozel uretilmis bilginize...
Canım benim de lekeler var, zaten normalde de yaz oldu mu az az oluşurdu, nerden ne kadara aldın canım?

Merhaba arkadaşlar.
Ben 18 haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır karnimin alt tarafı ağrıyor egilirken felan bugunde sancı giriyor ince bir sız ı gibi ara ara oluyor. Doktorum la randevum daha 2 hafta sonra.Benim gibi olan var mı ??:(
Canım o zaman bende de ara ara olmuştu, doktorumu arayıp söylemiştim, o da acilde bi idrar tahlili yaptır, enfeksiyon yoksa normal demişti. Şükür. Olmadı için rahat etmezse Bi idrar tahlili yaptır istersen.

Günaydın kızlar..
xenforo-smilies-kk68.gif

Bilmiyorum sizde mi öylesiniz ? Ben herşeye ağlıyorum elimde olmadan.
xenforo-smilies-kk42.gif

Zaman geçse kollarıma alsam onu hayırlısıyla..
Dün alışverişe çıktık eşimle yatağını beğendim ama biraz pahalıydı, başka yerlere de bakcaz..
1 aylık zıbının boyutuna baktım, minicik yahu :) Ben ne alacağımı, nasıl alacağımı bilmiyorum gerçekten
xenforo-smilies-kk48.gif

Bu da beğendiğim yatak ve dolabı..
DSC_0763.webp

Progestan kullanan arkadaslar cok vajina agrilarim var oglumu alltan cok hissediyorum doktorda progestan verdi ama vajinadan kullan dedi acaba benmi yanlis anladim cunku kullanma talimatinda ole yazmiyo vajinadan kullanan varmi
canım progestanı ben bebek tedavisi olurken çok kullandım.bildiğin fitil gibi kullanacan...iki çeşit kullanımı var yani

Doktorunuz kim nerede :))
bu zaman da artık neden kaynaklanıyor anlamış değilim ama hep bir ilaç budalaligi var. Bazı doktorlar ilaç yazmaya kimyasal yüklemeye gereksiz tetkik yapmaya doymuyor yada paraya doymuyor mu desem. Bende aşı yaptırmak istemiyorum doğumu devlet hastanesinde düşünüyorum ama şimdi devlet hastanelerinde bile eski yada kötü bir araç gereç yok. Şeker yüklemesi çok riskli aslında benim ve eşimin tarafında bol bol şeker hastası olduğu için ben ileride bir sıkıntı olmasın diye düşünüyorum ama aşı konusunda çok tereddüt ediyorum. Şimdi doktorlar folik asit olmadan olmaz diyor Allah aşkına hangimizin annesi folik asit kullandı ? Hiç sevmiyorum bu hastane islerini hiç :KK43:
folik asit zararli bir sey deilkodeilki fazlasi c vitamini gibi idrarla atilan bisi..simdiki çocuklarla bizleri kiyasla hangimiz onlar kadar zzekiydik..ilaclarin hepsi zararli olsaydi tip nie wardi :)

Jokerdeki kampanyası bitmiş baktım şimdi :KK43: bir arkadaşım hepsiburada da indirim var demiş oraya bakabilirsin canım
tamam canım bakayım dün beybmall e uğradım chcoo nun biberonları indirimdeydi 15 tl baktım ama karar verip alamadım bu ararda kız bebettonun battaniyesini beğendim indirimdeymiş çok güzeldi ama sadece kızlar için olan renkleri kalmış

Şimdi doktorlar folik asit olmadan olmaz diyor Allah aşkına hangimizin annesi folik asit kullandı ? Hiç sevmiyorum bu hastane islerini hiç :KK43:
ben bir çok şeyin değiştiğine inanıyorum canım evet annem folik asit kullanmadı ama ben kızım gibi okul birincisi olmadım hiç.. kızımın IQ su oldukça yüksek kaldı ki devlette okuyor ve bir çok arkadaşı çok zeki sınıflarında zayıf not alan yok hepsi çalışkan zehir gibi.. yani demem o ki bizler kendimizi geliştirerek zekamızı elde ettik ama şimdiki çocuklar özellikle 2000 den sonra doğanlar doğuştan zeki cnm yaa illaki tıpta ilerlemiş yani..

Günaydın kızlar..
xenforo-smilies-kk68.gif

Bilmiyorum sizde mi öylesiniz ? Ben herşeye ağlıyorum elimde olmadan.
xenforo-smilies-kk42.gif

Zaman geçse kollarıma alsam onu hayırlısıyla..
Dün alışverişe çıktık eşimle yatağını beğendim ama biraz pahalıydı, başka yerlere de bakcaz..
1 aylık zıbının boyutuna baktım, minicik yahu :) Ben ne alacağımı, nasıl alacağımı bilmiyorum gerçekten
xenforo-smilies-kk48.gif

Bu da beğendiğim yatak ve dolabı.. Eki Görüntüle 1502755
bende bikaç gündür hereşeye ağlar oldum.en hareketli şarkıda bile ağlayasım geliyor : ))ne kadar fiyatı

bende kızımda ayrıntılı ultrasona girdiğimde radyolog bana bebek 2 hafta geri demişti.2 hafta sonra tekrar gel dedi.doktoruma sonuçları göstermeye gittiğimde söyledim.o da kendi ultrasonundan baktı yok öyle birşey dedi.
2 hafta sonra tekrar gittim ve bir sorun yoktu.bunda birşey yok.Allah beterinden korusun.kızımı normal doğumla 3.660 gr ile doğurdum.5 gün sonra kontrole gittiğimizde sadece 50 gr vermişti.
ayrıntılı ultrasonu merak eden arkadaşlar olmuş 5 dakika sürmüyor mümkün değil.uzun uzun detaylıca bakılıyor banada cd vermişlerdi.hem renksiz,hem renkli
video var.
Nelere bakildigini soylerseniz 5 dkda bakmadigi şeyleri tespit edebilirim

kızlar hepinize enerji dolu bir gün diliyorum, dün ilkkez 12 de yattım ve gece boyu uyuyamadım yatakla resmen savaştım eşimi bile gönderdim yataktan rahat edemiyom diye bel ağrısı felaketti bebişte çok huzursuzdu kıpırdanım durdu işe geldim başım ağrıyo uykusuzluktan :KK61:

Back
X