2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar..
xenforo-smilies-kk68.gif

Bilmiyorum sizde mi öylesiniz ? Ben herşeye ağlıyorum elimde olmadan.
xenforo-smilies-kk42.gif

Zaman geçse kollarıma alsam onu hayırlısıyla..
Dün alışverişe çıktık eşimle yatağını beğendim ama biraz pahalıydı, başka yerlere de bakcaz..
1 aylık zıbının boyutuna baktım, minicik yahu :) Ben ne alacağımı, nasıl alacağımı bilmiyorum gerçekten
xenforo-smilies-kk48.gif

Bu da beğendiğim yatak ve dolabı.. Eki Görüntüle 1502755
dün bizde biraz dolaştık herşeyin fiyatı uömuş bebek arabaları 600 700 arasıydı choco bebek arabası puset takımı 900 falan kreftın oyun parkları 500 600 nerdeyse dolar fırlayınca herşey fırlamış sanki

Günaydın güzel annislerrr:))) dün farkettim ki yüzümde lekeler oluşmaya başlamış hemen araştırmaya başladım ve güneş kremimı siparis ettim bugün ilk defa kullandım çok memnun kaldım sizlerle de paylasiyim istedim solante pregna aldım sadece hamilelere ozel uretilmis bilginize...
nerden nekadara aldın ?

kızlar hepinize enerji dolu bir gün diliyorum, dün ilkkez 12 de yattım ve gece boyu uyuyamadım yatakla resmen savaştım eşimi bile gönderdim yataktan rahat edemiyom diye bel ağrısı felaketti bebişte çok huzursuzdu kıpırdanım durdu işe geldim başım ağrıyo uykusuzluktan :KK61:

Bende yaşıyıyorum aynı durumu yastıklarla uyuyorum resmen ama olmuyor dinlenerek değilde daha cok yorulmuş olarak uyanıyorum sanki..

kızlar hepinize enerji dolu bir gün diliyorum, dün ilkkez 12 de yattım ve gece boyu uyuyamadım yatakla resmen savaştım eşimi bile gönderdim yataktan rahat edemiyom diye bel ağrısı felaketti bebişte çok huzursuzdu kıpırdanım durdu işe geldim başım ağrıyo uykusuzluktan :KK61:
yalnız değilsin dün bende huysuzdum eşimide uyandırdım ben uyumuyorum sende uyuma diye deli oldu tabisi :KK70:kalktık oturduk biraz sonra yattık yine sabahı zor ettim karnım gerilip durdu.. ama şimdi iyiyim şükür sende açılırsın öğlene doğru..

biberon alan var mı kızlar hepsi buradada aventin süt saklama kaplarında indirim varmış biberon ve süt sağma makinasıyla uyumluymuş yorumlar da çok güzel şeyler yazmışlar sizin bu konuda fikriniz ne acaba avent te biraz pahalı ama üç dört ay çalışmayı düşünüyorum acaba o kadar abartıya kaçmasam mı ki
canım ben medelanın mini olanını kullandım altı ay kadar.işimi fazlasıyla gördü.tabi bütçen uygunsa avent daha kullanışlıdır muhtemelen.

Bende yaşıyıyorum aynı durumu yastıklarla uyuyorum resmen ama olmuyor dinlenerek değilde daha cok yorulmuş olarak uyanıyorum sanki..
aynen benim herzaman bukadar kötü olmuyor 1 2 saat uykusuz kalsam kalkıp dolaşıyorum bişiyler yiyorum yatıp uyuyorum ama bu gün tüm gece çıldıracaktım nereye yatacağımı bilemedim çok yorgunum horluyomuşum da gece eşim söyledi kendime inanamadım o_O:KK1:

yalnız değilsin dün bende huysuzdum eşimide uyandırdım ben uyumuyorum sende uyuma diye deli oldu tabisi :KK70:kalktık oturduk biraz sonra yattık yine sabahı zor ettim karnım gerilip durdu.. ama şimdi iyiyim şükür sende açılırsın öğlene doğru..
gece sinirden insan yanındakine sarıyo :-) onlarda bilemiyo ne yapacağını yanımda öyle mışıl mışıl uyuması beni de sinirlendirdi :KK35:

aynen benim herzaman bukadar kötü olmuyor 1 2 saat uykusuz kalsam kalkıp dolaşıyorum bişiyler yiyorum yatıp uyuyorum ama bu gün tüm gece çıldıracaktım nereye yatacağımı bilemedim çok yorgunum horluyomuşum da gece eşim söyledi kendime inanamadım o_O:KK1:

Biraz katlanacaklar bize yapacak birsey yok onların çocuklarını taşıyoruz ben soluma yatacam diye kendimi cok zorluyorum ondan bu kadar acı çekiyorum sağıma yatsam cok rahat ediyorum aslında ama ....:110::110:

canım ben medelanın mini olanını kullandım altı ay kadar.işimi fazlasıyla gördü.tabi bütçen uygunsa avent daha kullanışlıdır muhtemelen.
aventin kaliteli olduğunu biliyorumda bakalım uzun süre gerekmiye bilir diye küçük bir biberon sağma makinası ve saklama kabı illaki alıcam

Biraz katlanacaklar bize yapacak birsey yok onların çocuklarını taşıyoruz ben soluma yatacam diye kendimi cok zorluyorum ondan bu kadar acı çekiyorum sağıma yatsam cok rahat ediyorum aslında ama ....:110::110:
canım rahat ediyosan sağına da yat sürekli aynı tarafa yatınca da ağrıyo her yerin düz yan her türlü deniyorum sürekli dönüncede korkuyorum bebeğe bişiy olur diye

Günaydın hanımlar,
Bugün 18+2 günlük ollduk.
Benim de yeniden bir oğlum olacak. Evde 3 erkekle ne yapacağım bilmiyorum :D
Plasentanın sezeryan kesisine yakın ve aşağıda olduğunu söyledi doktorum. Umarım ilerleyen haftalarda yukarı çıkar. Tehlikeli bir durum olmasını hiç istemiyorum.
Henüz alışveriş yapmadım bebişe, abisinin bir sürü kıyafeti var. Alırsam keyfi olacak. Doğuma yakın bakacağım birşeyler.
1 kilo aldım. İştahım inanılmaz açık bu aralar. Dikkat etmeye çalışsam da içimde hep "ye ye" sesleri var. Sporu da 2 haftadır aksatıyorum.
Haftaya doğum eğitimine gidiyorum. Sabırsızlanıyorum gitmek için.

tamam canım bakayım dün beybmall e uğradım chcoo nun biberonları indirimdeydi 15 tl baktım ama karar verip alamadım bu ararda kız bebettonun battaniyesini beğendim indirimdeymiş çok güzeldi ama sadece kızlar için olan renkleri kalmış
Benim de kız dur bi bakayım hemen :KK68:

Canım bende benim gibi aşı vurulma diyen doktoru olan diye düşünüyordum da şimdi bir sen varsın. Benim doktorumda ilk gebeliğimde aşı vurdurtmadı şimdide kesinlikle aşı yok dedi. Aşı da kimyasal madde çok yüksek dedi kesinlikle hiçbir hastama yaptırmıyorum sen zaten özel hastanede doğum yapacaksın paslı hiçbirşey bebeğin plasentasını değmeğeceği için hiç gerek yok. Devletin yaptığı saçma ve gereksiz uygulaması. Ayrıca ben kızımdada şeker yüklemesi yapmadım şimdide yapmayacağım. Doktorum şeker yüklemesinin ve aşının kesinlikle zehir olduğunu düşünüyor ve ben doktorum tanıdık bütün akrabalarım doktorumda doğum yaptı sonsuz güveniyorum. Ve ben şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım daha demir balık yağı vitamin bunların hiçbiri güvenilir değil dedi ve kızımdada hiç kullanmadım ve inanın kızım daha bu 3. Yaşında hiç hasta olmadı çok dirençli ve ben kızımı 2 yıl 10 gün emzirdim. Yani kendim beslenerek yavrumu besledim hiçbir suni ilaca gerek duymadım. Benim doktorum doğallıktan yana. Her doktor farklıdır. Ama benim doktorum gibi düşünen düşündüğünü uygulayan hiç bir doktor görmedim de duymadımda.

Ben de burada duyduktan sonra aşıyı sordum ama yaptırmamamı söyledi. senin doğumun zaten steril ortamda olacak aşıya falan gerek yok, ben önermiyorum dedi ama vitamin alıyorum, hatta demir ilacı günde iki tane:(

ben bir çok şeyin değiştiğine inanıyorum canım evet annem folik asit kullanmadı ama ben kızım gibi okul birincisi olmadım hiç.. kızımın IQ su oldukça yüksek kaldı ki devlette okuyor ve bir çok arkadaşı çok zeki sınıflarında zayıf not alan yok hepsi çalışkan zehir gibi.. yani demem o ki bizler kendimizi geliştirerek zekamızı elde ettik ama şimdiki çocuklar özellikle 2000 den sonra doğanlar doğuştan zeki cnm yaa illaki tıpta ilerlemiş yani..
Canım keşke söylediklerin herkes için geçerli olsaydı.ben dokuz yıldır sınıf öğretmeniyim ve sana öğretmenlerin ortak görüşünü söyleyeyim.gelen her nesil bi öncekini aratıyor maalesef :( çocuklar zor öğrenip çabuk unutuyorlar.hele de aile ilgisizse sadece okuma yazma öğrenip yerinde sayıyorlar.geçmişte bizler onların sahip olduğu olanaklara sahip olsaydık emin ol daha başarılı olurduk.yeni nesil anne babaların gösterdiği ilgi ve eğitime verdiği önem takdire şayan.ancak çocukların mantığı çoğunlukla "armut piş ağzıma düş".bişeyler düşünüp üretme geliştirme çabası yok genelinde.istisnalarımız var olsa da genel durum böyle.

Günaydın hamişler herkese.. Kızlar fena halde gribim burun boğaz fena.. İlaç olarakta sadece ateşim varken parol aldım birde boğazım için otacı bitkisel pastil.. Başka bişeyde kullanamıyorum.. Hamileyken hasta olmak kadar kotusu yokmus :(
Sizler hastayken neler kullandınız nası gecıtrdınız bu illeti :/

Geçmiş olsun canım.. bir de üstüne çalışıyorsun allah kolaylık versin. Bende sağa sola çok dönüyorum .:KK43:

Günaydın hanımlar,
Bugün 18+2 günlük ollduk.
Benim de yeniden bir oğlum olacak. Evde 3 erkekle ne yapacağım bilmiyorum :KK70:
Plasentanın sezeryan kesisine yakın ve aşağıda olduğunu söyledi doktorum. Umarım ilerleyen haftalarda yukarı çıkar. Tehlikeli bir durum olmasını hiç istemiyorum.
Henüz alışveriş yapmadım bebişe, abisinin bir sürü kıyafeti var. Alırsam keyfi olacak. Doğuma yakın bakacağım birşeyler.
1 kilo aldım. İştahım inanılmaz açık bu aralar. Dikkat etmeye çalışsam da içimde hep "ye ye" sesleri var. Sporu da 2 haftadır aksatıyorum.
Haftaya doğum eğitimine gidiyorum. Sabırsızlanıyorum gitmek için.
Günaydın canım ;
İlerleyen haftalarda yukarı çıkar plesanta kağan kocatepenin yorumunda normal olduğunu söylemişti. Maşallah 3 erkek ne kadar güzel :KK68::KK68:Allah analı babalı büyütsün. Yeni bebişini de sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .. Doğum eğitimine nereye gideceksin , eşinde katılacak mı ? bir de ne kadar ?

Teşekkürler....

Back
X