2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
j5Y3gL.jpg
kızlar dün bu model patik örmeye çalıştım tekini bitirdims ayılır düğmelere kaldı.diğre tekinide akşam örmeyi düşünüyorum..nasıl sizde
çok tatlı bayıldım

Ben alınacak listelerine baktım da şöyle bir.. Gereksiz çok şey yazılmış bazı listelere.. Kk daki bayanların açtığı konuda yani..
Dün bir de fiyatlara baktım herşey acaip pahalı.. Tamam herşey onlar için, biz kendimizin olmayanları onlara illa ki almak istiyoruz ama harcarken dikkatli olmamız da gerekiyor.. Benim ilk bebeğim, hasretle bekliyordum 3 yıldır ama onu da alayım bunu da alayım diyemiyorum.. Çünki israf ta etmek istemiyorum.. Ne eksik ne fazla abartmadan almak lazım bence..
Bir de bebeklerin kıyafetini neyle yıkayacaksınız kızlar ?
Bazıları sabun tozu diyor ama bazı yerde de deterjan diye okudum bebeklere özel olan.. Deneyimli anneler bi fikir versinler :)
bende 4 yıldır bekledim..bazı şeyleri doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum...şimdide işte bir ay kıyafetleri bir ay biberondu bakım ürünleri vs. bi ay beşik falan ..böyle böyle daha hafif olur diye düşünüyorum.bide mesela çalışıyorum ama doğum sonrası ücretsize ayrılırsam süt sağma ma. falan ihitiyacım olurmu bilmiyorum..bu tarz şeyleri doğumdan sonraya bırakacam..aşırıya kaçma noktasında sana katılıyorum..

İlki sezeryan olduğu için plasenta kesiye yapışır korkusu var işte. Allah izin verirse normal deneyeceğiz ancak plasenta aşağıda kalmaya devam ederse normal doğum şansım yok. Sezeryan da riskli olur o zaman. İnşallah yukarı çıkar.
Doğum eğitimini özel bir yerden alıyorum. İstanbul Doğum Akademisinden mezun bir ebe ve doula veriyor eğitimi. Fiyatı 400 tl. Eğer düşünürsen telefonlarını verebilirim. Eşim de katılacak. Toplam 16 saat, 2 gün sürüyor. İlk gün gebeler , ikinci gün eşlerle birlikte eğitim oluyor. Eğitim acıbadem akasya towerda olacak.
Çok üzüldüm canım inşallah bir sıkıntı olmaz. Ya böyle doğum eğitimine merak var ama eşim ne der bilemedim şimdi:KK76:
Ben akşam bir konuşayım dönüş yapayım sana , erkekler malum katılmak için ikna edeceğim artık :KK60:

bende 4 yıldır bekledim..bazı şeyleri doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum...şimdide işte bir ay kıyafetleri bir ay biberondu bakım ürünleri vs. bi ay beşik falan ..böyle böyle daha hafif olur diye düşünüyorum.bide mesela çalışıyorum ama doğum sonrası ücretsize ayrılırsam süt sağma ma. falan ihitiyacım olurmu bilmiyorum..bu tarz şeyleri doğumdan sonraya bırakacam..aşırıya kaçma noktasında sana katılıyorum..
O bekleyişi çok iyi biliyorum tedaviler ve üst üste gelen negatifler.. Hastane köşelerinde içimden ağlıyordum hep Rabbim nasip etti şükür.. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşaAllah. Biz de sağlıkla kucağımıza alırım dilerim Allahtan..
Dediğin gibi bir ay kıyafet bi ay bakım ürünleri felan daha iyi olur..

j5Y3gL.jpg
kızlar dün bu model patik örmeye çalıştım tekini bitirdim sayılır düğmeleri kaldı.diğer tekinide akşam örmeyi düşünüyorum..nasıl sizce
Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK37::KK37::KK37: yerim ben o ayakları. Çok güzel olmuş canım , benim elimden hiç böyle şeyler gelmiyor , annemlere yaptırayım bari :oops:

j5Y3gL.jpg
kızlar dün bu model patik örmeye çalıştım tekini bitirdim sayılır düğmeleri kaldı.diğer tekinide akşam örmeyi düşünüyorum..nasıl sizce
Çok hoş duruyor
xenforo-smilies-kk68.gif

İnsan bişeyler yapmak istiyor bebeği için :)
Battaniye örecektim ben de sonra vazgeçtim çünki çok kullanışlı olmayacağını düşündüm. Patik ördüm ben de sadece :)

O bekleyişi çok iyi biliyorum tedaviler ve üst üste gelen negatifler.. Hastane köşelerinde içimden ağlıyordum hep Rabbim nasip etti şükür.. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşaAllah. Biz de sağlıkla kucağımıza alırım dilerim Allahtan..
Dediğin gibi bir ay kıyafet bi ay bakım ürünleri felan daha iyi olur..
kesinlikle bin şükür...Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda..amin inşş

Çok hoş duruyor
xenforo-smilies-kk68.gif

İnsan bişeyler yapmak istiyor bebeği için :)
Battaniye örecektim ben de sonra vazgeçtim çünki çok kullanışlı olmayacağını düşündüm. Patik ördüm ben de sadece :)
bende battaniye çok istedim.annem çalışıyorsun yorma kendini dedi ben yaparım istediğin modeli..bende patik bere öreyim dedim : )

canım geçenelr de boğazım şişmişti günde 3 sefer falan tuzlu ılıksuyla gargara yaptım boğazım iki günde geçti dene mutlaka çok iyi geliyor biraz miden bulanabilir ama idare et yarım bardak suya bır tatlı kaşığı tuz koy

boğazımda işme değilde acıma var yutkunurken tahriş oldu heralde.. yine de işe yarar mı acaba gargara bi deneyeyım canım saolasın..

onuda yapıyorum canım direncimi artırsın diye ama boğaza faydası olmuyor pek :KK43:
Bu arada patiğe bayıldım çok ciciymiş hem kız hem erkeğe uyar :)
aslında sıcak suyla yapınca boğazına da bikaç saat iyi gelir..yani benim boğazı hep rahatlatırdı.baya ağır geçiyor sanırım senin

Back
X