2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende battaniye çok istedim.annem çalışıyorsun yorma kendini dedi ben yaparım istediğin modeli..bende patik bere öreyim dedim : )
Zaten anneler varken bize düşmez aslında, onlar daha güzel yapıyor ama ilk heyecan oldugu için emeği olsun istiyor insan :)
Bereyi ben de düşünüyorum. Kaynanam da çok birşey alma ben alırım dedi, dedim iyi madem babaanne oldugun belli olsun dedim
xenforo-smilies-kk48.gif

şimdi tığ işi yelek modellerine bakıyorum.arkadaş geldi.çok sevdiğim bi abi..oo dedii başlamışız hazırlıklara evet abi dedim..kayınvalideyle annen başlamadımı dedi..ne varsa ennemde var k.vailde bilmiyormuş dedim..bilmiyorsa almayıdamı biilmiyor diyor...heralde satın alma yeteneği vardır diyor:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hakikaten yaa...örüp satanlar var...onlardan alsın demi bilmiyorum diyip işin içinden çıkıyor:KK67::KK53::KK53::KK53:

Zaten anneler varken bize düşmez aslında, onlar daha güzel yapıyor ama ilk heyecan oldugu için emeği olsun istiyor insan :)
Bereyi ben de düşünüyorum. Kaynanam da çok birşey alma ben alırım dedi, dedim iyi madem babaanne oldugun belli olsun dedim
xenforo-smilies-kk48.gif
benim kayınvalide den bi icraat görmedim daha bakalım...bere modeli güzel bulursan at...

şimdi tığ işi yelek modellerine bakıyorum.arkadaş geldi.çok sevdiğim bi abi..oo dedii başlamışız hazırlıklara evet abi dedim..kayınvalideyle annen başlamadımı dedi..ne varsa ennemde var k.vailde bilmiyormuş dedim..bilmiyorsa almayıdamı biilmiyor diyor...heralde satın alma yeteneği vardır diyor:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hakikaten yaa...örüp satanlar var...onlardan alsın demi bilmiyorum diyip işin içinden çıkıyor:KK67::KK53::KK53::KK53:
Kız bizim k.valideler ne kadar çok benziyor birbirine :KK70::KK70: benimkide bilmiyorum beceremem bak sen ne hamaratsın bizim yapmamıza gerek yok zaten dedi çıktı işin içinden..

Benim de tam tersi , kayınvalidem hevesli annemde tık yok, çok bozuluyorum bu duruma :KK43::KK43::KK43:

Kız bizim k.valideler ne kadar çok benziyor birbirine :KK70::KK70: benimkide bilmiyorum beceremem bak sen ne hamaratsın bizim yapmamıza gerek yok zaten dedi çıktı işin içinden..
dün ben patiğe başladım eşim diyor ki ör canım ör..evet dedim zaten kimseden de ses çıkmadı örgü konusunda ..ben yapayım...anlamadıı..boşver sen ben herşeyini alırım diyor.uyuz:KK53::KK53::KK53:

Çok üzüldüm canım inşallah bir sıkıntı olmaz. Ya böyle doğum eğitimine merak var ama eşim ne der bilemedim şimdi:KK76:
Ben akşam bir konuşayım dönüş yapayım sana , erkekler malum katılmak için ikna edeceğim artık :KK60:

Bence ne yap et ikna et eşini. Çok faydası oluyor. Doğumun ne demek olduğunu anlasınlar. Tek gün olduğu için sorun çıkarmayacaktır. :)
Bu tarz eğitimleri alan gebeler genelde normal doğum yapıyorlar.

benımde kendı annem bılmıyor kayın valıde yapıo ılk ısı bana lizöz ormek o lmus gecen gıttıgımde olculuo sagımı solumu..gorumceme ordugu ornegıde gosterdı hangısını ıstersın dıe:) bende sımdı bunu or sonrada bunu ör dedim :D oda otekkı bebekte dıo :D annemde delı ettı benı gıtmıs ıgne oyasından bebek arabasının ustune ortmek ıcın ortu yaptırmıs...napcam ben bunu dedım..adettendır yaptırmadı demesınler dıo :D

hadi yaa nedenki..
Annemin öyle anne-çocuk ilişkisi yoktur pek. Kardeşimle bizi de öyle büyüttü zaten. Ama ben tüm sevgimi kızıma vereceğim , yaşanmışlıklardan dolayı bu kadar panik ve hassasım . Umursamıyorum artık önüme bakıyorum miskim . Kayınvalidem sağolsun çok hevesli bende onunla idare ediyorum artık :eek::eek:

dün ben patiğe başladım eşim diyor ki ör canım ör..evet dedim zaten kimseden de ses çıkmadı örgü konusunda ..ben yapayım...anlamadıı..boşver sen ben herşeyini alırım diyor.uyuz:KK53::KK53::KK53:
BEN AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM CNM YA DİYORUM BAK HAMİLE KALDIM NE GELDİ NE GİTTİ ANNEN HİİÇ SESİNİ ÇIKARMIYOR BİZ BİZE YETERİZ DİYOR :KK46:

Annemin öyle anne-çocuk ilişkisi yoktur pek. Kardeşimle bizi de öyle büyüttü zaten. Ama ben tüm sevgimi kızıma vereceğim , yaşanmışlıklardan dolayı bu kadar panik ve hassasım . Umursamıyorum artık önüme bakıyorum miskim . Kayınvalidem sağolsun çok hevesli bende onunla idare ediyorum artık :eek::eek:
Ne güzel işte tatlım en azından k.valideden yana şanslısın Allah bozlasın aranızı.. bu arada oğlum vurup duruyor yazarken oyy yerim ben onuuu:KK36::KK36:

Back
X