2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne güzel işte tatlım en azından k.valideden yana şanslısın Allah bozlasın aranızı.. bu arada oğlum vurup duruyor yazarken oyy yerim ben onuuu:KK36::KK36:
Anaaaaaammm bende yerim onu :KK68::KK68: ya bu tekmeler şimdiden bizi böyle yapıyor ilerde seslerimize de tepki verecekler , hem de daha sert o zaman ne yapcaz yerim ben onları ya:KK37::KK37:

başarılı öğrencileri bir araya falan mı topluyor yoksa okullar, okudukça şaşırdım cnm ya bizim sınıf çok başarılı 3 alan yok hepsi 4-5 alıyor sınavlardan 6.sınıf birde bunlar ilk okul değil yani.. şanslıyım desene.. benim kızım okulda 1. ilçe genelinde 3. oldu..
maşallah kızına :) dedim ya istisnalarımız var.çocuk zekiyse anne baba ilgiliyse başarı geliyor elbette...başarılı öğrencileri bir araya toplamıyorlar ama semt semt hatta okul okul değişiyor öğrenci profilleri.

maşallah kızına :) dedim ya istisnalarımız var.çocuk zekiyse anne baba ilgiliyse başarı geliyor elbette...başarılı öğrencileri bir araya toplamıyorlar ama semt semt hatta okul okul değişiyor öğrenci profilleri.
HMM ANLADIM CNM.. SEN NERDE GÖREV YAPIYORSUN İSTANBULDAMISIN..

benımde kendı annem bılmıyor kayın valıde yapıo ılk ısı bana lizöz ormek o lmus gecen gıttıgımde olculuo sagımı solumu..gorumceme ordugu ornegıde gosterdı hangısını ıstersın dıe:) bende sımdı bunu or sonrada bunu ör dedim :KK70: oda otekkı bebekte dıo :KK70: annemde delı ettı benı gıtmıs ıgne oyasından bebek arabasının ustune ortmek ıcın ortu yaptırmıs...napcam ben bunu dedım..adettendır yaptırmadı demesınler dıo :KK70:
ikincisi ikinci bebekte:KK70::KK70::KK70::KK70:oyyy koptum bebek arabasına iğne oyasından örtüü..oyy annelerimiz kayınvalidelerimiz hepsi bi alem

Annemin öyle anne-çocuk ilişkisi yoktur pek. Kardeşimle bizi de öyle büyüttü zaten. Ama ben tüm sevgimi kızıma vereceğim , yaşanmışlıklardan dolayı bu kadar panik ve hassasım . Umursamıyorum artık önüme bakıyorum miskim . Kayınvalidem sağolsun çok hevesli bende onunla idare ediyorum artık :eek::eek:
aman salla gitsin ..kiminde anne kiminde k.valide önde..biz de de tam tersi annem heyacanlı kayınvalide sakin...biz tüm sevgimize bebişlerimize vericez inşş:KK68::21:biz bize yeteriz

ne güzel anneler kayın valideler çok hevesli imreniyorum.benim kardeşler iyide annamde de kayınvalide de heves yok.ikinci çocuğum olacak ama ilkindede heves yoktu hatta iki tarafa da ilk torundu.napalım canları sağolsun diyorum.desem yaparlar ama bende istiyorum ki demeden düşünsünler ufakta olsa bi hazırlık yapsınlar:(

Kızlar bişey sorucam Bebeğinizin hareketlerini karnımızın neresinde hissediyorsunuz ben karnımın Altında hissediyorum acaba bebek aşağıda olabilirmi ?:KK64:

Kızlar bişey sorucam Bebeğinizin hareketlerini karnımızın neresinde hissediyorsunuz ben karnımın Altında hissediyorum acaba bebek aşağıda olabilirmi ?:KK64:
cnm zaten 6. ayda yukarı çıkıyor, şuan kasık bölgesinde hissetmen gayet normal 9. ayda tekrar aşağıya iniyor doğum kanalına..

Canım bende göbeğimin Altın'da kasıkların üstünde hissediyorum hatta şuan vuruyor ben burdayım doğru tarif et diye :))) merak etme hemen hemen herkesin aynı yerde bu zamanlarda

cnm zaten 6. ayda yukarı çıkıyor, şuan kasık bölgesinde hissetmen gayet normal 9. ayda tekrar aşağıya iniyor doğum kanalına..
Çok sağol canım ya içimi rahatlatsın aşağıda tekme atıyor 4-5 gündür çok net hissediyorum ama endişeliyim aşağıdadır acaba diye Perşembe günü Detaylı ultrasona gidicem onu bekliyorum

Bak dün yazmıştım ama maşallah forum o kadar hızlı ilerliyorki :)) videolarda da aşağılarda hareket ediyor. İstersen izle için rahatlar. Ben dün bunun oğlum olduğundan emin olduğumdan sonra hareketlendiği hissettiğimde uzanıp karnımı açıp izliyorum :KK28:

Kızlaaaar :))
Ben oğlumun göbeğimi minik minik hareket ettirdiğini farketmiştim ama emin olamamıştım. Bugün de birazcık ağrım olunca korktum ve uzanıp hareket etmesini bekledim demin ve gene aynı şekilde göbeğimin altı minik minik hareket ediyor böyle içeriden vurmuş gibi ama küçük ve anlık :)) emin olmak için youtube'a "20 weeks pregnant baby kicking" yazdım veeee evet benim oğlummuş bu :KK36: sizlerde bakın isterseniz :)) hani bebeğim nerede hareket ediyor, nasıl anlarız falan diyorduk ya videolarda çok bariz belli oluyor :))

Back
X