2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün ilk Tetanoz iğnemizi vurdurdum.Ağrım var:63: Kan tahlili verdim ve tansiyonuma baktırdım 15/9 du:KK43: Cumaya kadar takip edecekmişiz. Dikkat etmem gerekir. Bebegim icin tehlikeliymis yüksek tansiyon. Canım çook sıkıldı.:KK12: Böyle sorunu olan var mı hanımlar o_O
bende vardı geçti şükür..limon su iç bol bol..uzanmaya çalış..varsa hakiki nar ekşisi anında düşürüyor..normal suyuda bol için su atıyor..bide sıfır tuz kızartmalardan uzak dur...

Robot filminde ağladım yahuu.. Çelik yumruklar diye bir film robot diğer robotu yenince ağladım düşünün bendeki psikolojiyi:oops::confused::confused:

ama belmacım çelik yumruklar çok güzel filmdi.. filmdeki baba ve oğlun hikayesi de çok etkiliydi.. ben izlediğim zmn hamile bile değildim, ama filmde ağlamıştım.. İzlemeyenler varsa, tavsiye etmiş olalım :)

ama belmacım çelik yumruklar çok güzel filmdi.. filmdeki baba ve oğlun hikayesi de çok etkiliydi.. ben izlediğim zmn hamile bile değildim, ama filmde ağlamıştım.. İzlemeyenler varsa, tavsiye etmiş olalım :)
salya sümük ağladım amaaaaaaaa:KK57::KK57: bak gene ağlayacağım :KK23: güzel filmdi gerçekten

j5Y3gL.jpg
kızlar dün bu model patik örmeye çalıştım tekini bitirdim sayılır düğmeleri kaldı.diğer tekinide akşam örmeyi düşünüyorum..nasıl sizce
ba yıl dımmmmmmmm süper güzel olmuş ya :nazar::nazar::nazar:

bende vardı geçti şükür..limon su iç bol bol..uzanmaya çalış..varsa hakiki nar ekşisi anında düşürüyor..normal suyuda bol için su atıyor..bide sıfır tuz kızartmalardan uzak dur...
kızartma aşeriyorum resmen ben bende baktırsam iyi olacak her hafta sonu gözümü açıyom patates kızarması istiyo canım, tansiyonuma benim doktor ilk gittiğimde ölçmüştü sora bidaha ölçmediler

selamlar güzel anneler, inşallah gününüz güzel geçiyordur.. Dün burada ateş ölçerlerden bahsedilmişti, ben de bugün bi bakayım dedim, babymall da mamma mia nın hem kulaktan hem alından ateş ölçeri 130 tl den 50 tl ye düşmüş. Ama ben bu markayı pek bilmiyorum, aranızda duyan bilen var mı, iyi midir acaba? Fiyatı çok uygun geldi, siz de fikirlerinizi yazarsanız çokk sevinirim

http://www.babymall.com.tr/MMM-1234/mamma-mia-kulaktan-ve-alindan-dijital-ates-olcer.html

ahh keşke herşeyin en doğalını bulsakta yesek mevsiminde bile hormon yüklü gıdalar.. küçük şehirde yaşayan arkadaşlar daha şanslı.. ben annemlere gidince domates yediğimi anlıyorum mesela, akçayda oturuyorlar, kışlık herşeyimi orda yapıyorum yazın bile domateslerin rengi yok istanbulda..
Evet haklısın biz istanbul a ilk geldiğimiz de çok zorlanmistik. Özellikle de beyaz ve kırmızı et konusunda. Halen daha memleketten ailem gonderir etimi tavugumu. Meyve sebze de de Çatalca dan pazar a çıkan bir kaç kişiyi buldum bir yakinimiz sayesinde hepsi kendi mahsulleri gidemedigim zaman eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabi herkesin imkanı yok buna direk yetistiricisinden alıyorum sütü mü sebze mi ve çoğu meyveyi.

amanın kayınvalideler çekiştiriliyomuş, geç kalmışım :)) valla benim oğluşum pek şanslı.. bizim tarafta ilk torun olacak inş, eşimin de kardeşinin eşi rus olduğu için, k.validem bize dha düşkün :) annem de k.validem de pek çalışıyorlar.. resmen birbirleriyle yarışıyorlar, aman nazar değmesin :))

al bendende o kadar ya ben o kadar meraklıyımki canım bugün hatta yatak odamda pembe fonlar vardı çocuk odasına yıkadım astım onları hazırlık yapıyorum ama onların dünyadan haberi yok napalım kocalarımızın hatrı olmasa onları :KK4: böyle yaparım :KK71:
Evet ya kocam da aksine çok çok ilgili.benim iki tarafta öyle olunca koca tarafına da bişey diyemiyom zaten:)

kızartma aşeriyorum resmen ben bende baktırsam iyi olacak her hafta sonu gözümü açıyom patates kızarması istiyo canım, tansiyonuma benim doktor ilk gittiğimde ölçmüştü sora bidaha ölçmediler
baya bi yükseliyordu tansiyon aleti aldık sonunda..ara ara mutlaka ölçtür.zaten direk belli ediyor baş ağrısı boyun ağrısı gibi

http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldık :KK46:dün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?

çook güzelmiş :) bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyusun inş içinde.. ben de buna benzer bi beşik ebebekte görmüştüm.. içi de rahat gibiydi.. ordan bakabilirsin içini nasıl döşediklerine cnm..

http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldık :KK46:dün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?

Bu beşiğin markası ne? Babytech markasınınkini kullanmış arkadaşım, ek birşey yaptırmamıştı. Baby&plus markasınınkini de gördüm geçen gün. Ben de bu beşikten almak istiyorum o yüzden markasını sordum.o_O Kayınvalidem içerisine ince pamuk bi yatak yaptırırız demişti ama ben de gerek yokmuş demiştim bilemedim şimdi senin mesajın sonrasında o_O belki ince bi pamuk yatak yaptırılabilir içerisine?

Evet haklısın biz istanbul a ilk geldiğimiz de çok zorlanmistik. Özellikle de beyaz ve kırmızı et konusunda. Halen daha memleketten ailem gonderir etimi tavugumu. Meyve sebze de de Çatalca dan pazar a çıkan bir kaç kişiyi buldum bir yakinimiz sayesinde hepsi kendi mahsulleri gidemedigim zaman eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabi herkesin imkanı yok buna direk yetistiricisinden alıyorum sütü mü sebze mi ve çoğu meyveyi.
çok şanslısın cnm ben şehrin göbeğindeyim neyseki kasabım çok güvenilir 8 yıldır ondan alıyorum, yoğurtta getiriyor ama sebze meyve ne yazık ki normal çarşı pazardan.. dediğim gibi kışlık konserve veya buzluğa atacaklarımı hep akçaydan getiriyorum..

Back
X