2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
MEmber, post: 40610459, member: 304811"]bende vardı geçti şükür..limon su iç bol bol..uzanmaya çalış..varsa hakiki nar ekşisi anında düşürüyor..normal suyuda bol için su atıyor..bide sıfır tuz kızartmalardan uzak dur...[/QUOTE]
Dediklerinizi dikkate alacagim. Benimkide gececek insallah. Su icmedigimi farkettim bu sayede. Limonlu suyumu hazirladim. Nar ekşisi de aklimda sagolun..

amanın kayınvalideler çekiştiriliyomuş, geç kalmışım :)) valla benim oğluşum pek şanslı.. bizim tarafta ilk torun olacak inş, eşimin de kardeşinin eşi rus olduğu için, k.validem bize dha düşkün :) annem de k.validem de pek çalışıyorlar.. resmen birbirleriyle yarışıyorlar, aman nazar değmesin :))
bizim oğlan eşim tarafında 5. bizim tarafta da 4. kardeşimin çok tatlı 4 aylık bir oğluşu var benim bebişede sevindiler ama kimsede bir hazırlık heyecan yok annem eksik olmasın ben gelirim doğuma dedi kayınvalidede hayırlı olsun dedi okadar yine kardeşim heyecanlandı bebişin minik kıyafetlerini yıkayıp hazırlamış :KK46:

Bir şey soracağım ya hanımlar ya:KK43:(
Bende 2-3 kere 1 yemek kaşığı kadar renksiz kokusuz sıvı akıntı oldu
Bugün yine oldu korkuyorum amniyon sıvısı olabilir mi diye
Sizde de oluyor mu bu:KK43:

bizim oğlan eşim tarafında 5. bizim tarafta da 4. kardeşimin çok tatlı 4 aylık bir oğluşu var benim bebişede sevindiler ama kimsede bir hazırlık heyecan yok annem eksik olmasın ben gelirim doğuma dedi kayınvalidede hayırlı olsun dedi okadar yine kardeşim heyecanlandı bebişin minik kıyafetlerini yıkayıp hazırlamış :KK46:

annesinin babasının heyecanı oğluşuna yeter de artar bile.. :) ben işin şakasındayım.. doğuma yakın annenler ve k.validenler de illaki heycanlanır, sevinir ama tabi herkesin sölediği gibi ilkler biraz daha şanslı oluyor..

Eklentiler

• 10996049_10153247367627458_5710158002110583714_n.webp
    10996049_10153247367627458_5710158002110583714_n.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 114
çok şanslısın cnm ben şehrin göbeğindeyim neyseki kasabım çok güvenilir 8 yıldır ondan alıyorum, yoğurtta getiriyor ama sebze meyve ne yazık ki normal çarşı pazardan.. dediğim gibi kışlık konserve veya buzluğa atacaklarımı hep akçaydan getiriyorum..
Büyükşehir gerçekten çok zor. Allah a şükür gücümüz yettigince alabiliyoruz yapabiliyoruz Allah alamayana yardım etsin.

Bende de oluyor sürekli, doktorum su gibi kokusuz ise normaldir dedi. İçin rahat etmezse bir doktoruna danışabilirsin canım benim :KK54:

eveeet tatlım, forumda dha önce de konuşmuştuk bu akıntı olayını.. özellikle fazla ayakta kalındığında arttığını gözlemledim ben.. ama bende de aşırı akıntı olduğunda amniyon sıvı mı azalıyor diye endişelenmiştim.. Doktora gittiğimde özellikle sordum, çok şükür amniyon sıvı ile ilgili değil, fazla ayakta kalmaktan olmuş dedi..

gunde kac gunluk ped deiştiriiyorum sayamıom akıntım cok benımde..ayaktayken daha cok artıo

http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldık :KK46:dün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?
cnm ben aldım ahşap sepet beşik ama yatağı gayet güzel bnm aldığımın.. tekrar yatak almama gerek yok içine.. seninki süngerden mi..

Eklentiler

• 10451905_10153247376792458_432164543252029969_n.webp
    10451905_10153247376792458_432164543252029969_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 118
yaaa nasıl becerıonuz yaaa omrumde ılk orgumu esıme atkı yaparak yapmıstım duz bır orguydu..hıc kabılıyetım yok benımm:KK69:
bende ilk örgümü kızıma hamileyken ördüm.. elim yatkınmış demekki şimdi bir baktığım örneği hemen çıkarırım..

eveeet tatlım, forumda dha önce de konuşmuştuk bu akıntı olayını.. özellikle fazla ayakta kalındığında arttığını gözlemledim ben.. ama bende de aşırı akıntı olduğunda amniyon sıvı mı azalıyor diye endişelenmiştim.. Doktora gittiğimde özellikle sordum, çok şükür amniyon sıvı ile ilgili değil, fazla ayakta kalmaktan olmuş dedi..
Seninde mi renksiz şeffaf akıntı canım
Doktor muayene falan etti mi bununla ilgili

gunde kac gunluk ped deiştiriiyorum sayamıom akıntım cok benımde..ayaktayken daha cok artıo

Renksiz şeffaf mı canım gelen sıvı

evet bana da cok basit geldi karışık gibi duruyor ama dümdüz örgü kesmeler falan zor değil aksam başlayacağım bitince inşallah resmini koyarım..
aynen cnm ne kol ne yaka kesme veya arttırma işlemi yok çok basit.. kolay gelsin bekliyorum rsm..

yaaa nasıl becerıonuz yaaa omrumde ılk orgumu esıme atkı yaparak yapmıstım duz bır orguydu..hıc kabılıyetım yok benımm:KK69:

al benden de o kdr cnm :) hiiiç mi hiç bilmiorm.. eşime atkı örücem demiştim, sevgiliyken.. onu bile anneanneme ördürmüştüm heheh :) şimdi de anneannem, annem ve k.validem örgü işlerine bakıyor :)

Back
X