2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
farklı modeller arıyorum ben kati erkek için cok az sey var ördüklerinde resimler atar mısın örnek olsun bizede..
bak bir de battaniye örmüştüm bunuda atmıştım buraya parça parça örüp diktim kedileride etamin işler gibi sonradan işledim üzerine..

Eklentiler

• 10417803_10153247532447458_1177167380280628585_n.webp
    10417803_10153247532447458_1177167380280628585_n.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzeller:KK66:Eki Görüntüle 1503211

çokk güzeller canım güle güle kullansın bebişin, ben de akşama iş çıkışı gidicem, çok uygun şu an fiyatları..

al cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..

aaaay hepsi birbirinden güzel en önemlisi senin el emeğin.. inş içlerinin dolduğunu da görürüz cnm :) :anneadayı::nazar:

kafayı yicem heee .bere modeli bakıyorumm hep kızlara göre ..boncuklu... taşlı ....fiyonklu....ne ararsan laynnn bizim oğlanların başı kelmi de güzel model yok:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
baykuşlu ör cnm baykuşlu bereler yaz google amcam çıkarır sana hemen onların içinde var erkek için olanlar..

Kızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzeller:KK66:Eki Görüntüle 1503211

english home'un herşeyini çok seviyorum.. bu indirimi nası da kaçırmışım :) bu akşam hemen gidiorum iş çıkışı :)) ben de alayım bşiler.. saol arkadaşım hbr verdiğin için :)

Benim baktığım babytech olan tekerlekliydi. Ama öğrendim kiii aynı modelden çooook markanın varmış :) diğerlerine de bakmak lazım :)

evet canım çok markada var bu tarz beşikler ama tekerlekli olan güvenilir olur mu onu da bilemiyorum, istediğimizde tekerleklerini sabitleyip istediğimizde hareket ettirebiliyosak en iyisi olur aslında.

kafayı yicem heee .bere modeli bakıyorumm hep kızlara göre ..boncuklu... taşlı ....fiyonklu....ne ararsan laynnn bizim oğlanların başı kelmi de güzel model yok:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

üzülmene gerek yok canım, sen kız modelleri ör, bizim gibi kızı olacak olupta örgüden anlamayanlara hediye edersin :KK45:

Bugün ilk Tetanoz iğnemizi vurdurdum.Ağrım var:63: Kan tahlili verdim ve tansiyonuma baktırdım 15/9 du:KK43: Cumaya kadar takip edecekmişiz. Dikkat etmem gerekir. Bebegim icin tehlikeliymis yüksek tansiyon. Canım çook sıkıldı.:KK12: Böyle sorunu olan var mı hanımlar o_O
Tabi canım ben varım senin gibi doktorum kesinlikle tuz yok dedi ... benim annem preklemsi geçirdi o yüzden riskli gruptayim dikkat ediyorum. ..

Selamlar hanimlar bayadr girsemde yazamiyrdum..bu aralar benimde akintim cok oluyo ve gaz sancim da var malesef....kan sulandirici iğne kullaniyorum ve dün akşam ilk defa o kadar canimi yaktiki sabah bi baktim göbekte kocaman morluk moralim bozuldu duygulandim bebegimin büyüdüğü göbişim de büyümüşken tatlı tatlı görüntü içimi acıttı...tek sağlıklı olsunlarda hepimizin yawrusunu bize bağıslasn Rabbim buna şükür...
Ayrıca ben haftada bir gidiyorum doktoruma rutin başta öyle konuştk..yalnız cinsite erkek dedi sonra kıza benzio sonra erkek artik cok sıkıldm gerci doktorum da bu durumdan memnun degildi en son 'ilk defa bu kadar inatci bi bebekle karşılaştm yerinde durmuyoki diye terler döktü nafile :-( artk ayrıntılı ultrasyona kaldk dedim aaaa gidecegmiz hastanedeki uzmanla 10 yil calısmış slm söle iyi baksn zamannda bir hatamz oldu onunla kız dedik tahminde erkek dogurdum inşallah sende öyle olmaz dedi töbeeee dedim....şans artk cinsiyet degil meselem bişey begenioz alamiyoz...zaten bi battaniye bi kac zıbın o kadar...annem garibim de bi pembe bi mavi sarı yesil ne bulduysa aliyormuş...yolun yarisina geldik bakalim hakkimizda hayirlisi ...

Back
X