- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
kılcal damara denk gelmiştir...bi ara benim nokta nokta morluk dolmuştu.şimdi olmuyor.koldan yapıyoruz artık biz..sağlıklı olsunda inşş..her iki cinsiyetin giyebileceği kullanabileceği şeyler al çok hevesleniyorsanSelamlar hanimlar bayadr girsemde yazamiyrdum..bu aralar benimde akintim cok oluyo ve gaz sancim da var malesef....kan sulandirici iğne kullaniyorum ve dün akşam ilk defa o kadar canimi yaktiki sabah bi baktim göbekte kocaman morluk moralim bozuldu duygulandim bebegimin büyüdüğü göbişim de büyümüşken tatlı tatlı görüntü içimi acıttı...tek sağlıklı olsunlarda hepimizin yawrusunu bize bağıslasn Rabbim buna şükür...
Ayrıca ben haftada bir gidiyorum doktoruma rutin başta öyle konuştk..yalnız cinsite erkek dedi sonra kıza benzio sonra erkek artik cok sıkıldm gerci doktorum da bu durumdan memnun degildi en son 'ilk defa bu kadar inatci bi bebekle karşılaştm yerinde durmuyoki diye terler döktü nafile :-( artk ayrıntılı ultrasyona kaldk dedim aaaa gidecegmiz hastanedeki uzmanla 10 yil calısmış slm söle iyi baksn zamannda bir hatamz oldu onunla kız dedik tahminde erkek dogurdum inşallah sende öyle olmaz dedi töbeeee dedim....şans artk cinsiyet degil meselem bişey begenioz alamiyoz...zaten bi battaniye bi kac zıbın o kadar...annem garibim de bi pembe bi mavi sarı yesil ne bulduysa aliyormuş...yolun yarisina geldik bakalim hakkimizda hayirlisi ...