2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kati sen gerçekten harikasın ne ara ördün bu kadar seyi masallahh bizede annem örüyo battaniye bakalım sürpriz nasıl birsey daha bende görmedim bi tane örme yeter diye düşünüyorum hazır alcam giderlerini
Ben ördüm, halam bir tane beyaz ördü çok şık oda hazır gibi oldu, bi tanede triko battaniye nevresim setinin içinde vardı.. yeter bu kadar.. kendi ördüğümü arabasında kullanacağım halamın ördüğünü evin içinde hazır olanda yatak örtüsü niyentine :KK70: cnm daha çook örerdimde ilk 3 ayım baya zor geçti çalışıyorum eve zor atıyordum kendimi vurup kafayı yatıyordum.. akşamdan akşama anca bu kadar ördüm işte.. :KK69::KK69:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:çıktım englis homedan:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
Bulamadın mı canım? Ya bugün ben de gittim 2 tane erkek gelmiş bebek eşyalarını resmen talan ediyorlar. Bi bakışları var, görseniz Kadından beter anlıyor gibiler;) etrafta 2-3 gün kadın vardık ağzımız açık izledik onları calla. Hatta bi teyze " bunlar kocaysa, bizimkiler ne " dedi :KK45::KK45::KK45:

orda ne kadar canım? Çok güzelmiş:KK66:
inan ne desem yalan olur kendime aldım kızıma tek kişilik aldım bir de bebişe almıştım ayrıca bebişe yorgan ve yastıkta almıştım sanırım hepsine 500 tl vermiştim ama kendime aldığım ipek satendi.. ve daha hamile kalmadan önce aldım ben geçen yaz almıştım bebek düşünüyoruz ne de olsa diye..

Ben ördüm, halam bir tane beyaz ördü çok şık oda hazır gibi oldu, bi tanede triko battaniye nevresim setinin içinde vardı.. yeter bu kadar.. kendi ördüğümü arabasında kullanacağım halamın ördüğünü evin içinde hazır olanda yatak örtüsü niyentine :KK70: cnm daha çook örerdimde ilk 3 ayım baya zor geçti çalışıyorum eve zor atıyordum kendimi vurup kafayı yatıyordum.. akşamdan akşama anca bu kadar ördüm işte.. :KK69::KK69:
Kattim hem çalışıyorsun , hem kızın var hem hamilesin hem eve gel yemek,bulaşık vs bir de örgü. Süpersin arkadaşım . Biz yıkılıyoz evde yeter uleyyyyyyyyn kalk suyunu kendin al diyorum kocama bazen o kadar yani :KK70::KK70:

Bulamadın mı canım? Ya bugün ben de gittim 2 tane erkek gelmiş bebek eşyalarını resmen talan ediyorlar. Bi bakışları var, görseniz Kadından beter anlıyor gibiler:KK66: etrafta 2-3 gün kadın vardık ağzımız açık izledik onları calla. Hatta bi teyze " bunlar kocaysa, bizimkiler ne " dedi :KK45::KK45::KK45:
hadi yaaa..vallaa doğru söylemiş teyzeler..benim bi arkadaşın eşi de bebek şekerini yapmış..keçeyle..bildiğin oturmuş kesmiş biçmiş dikmiş....vayyy be dedimm..adama bu günlerde böyle koca lazım....ama içimden:cool:

nazar değecek kati akşamdan akşama ördüğün buysa yani maşallahhhhhh...:nazar::nazar::nazar:

Kattim hem çalışıyorsun , hem kızın var hem hamilesin hem eve gel yemek,bulaşık vs bir de örgü. Süpersin arkadaşım . Biz yıkılıyoz evde yeter uleyyyyyyyyn kalk suyunu kendin al diyorum kocama bazen o kadar yani :KK70::KK70:

nazar değecek kati akşamdan akşama ördüğün buysa yani maşallahhhhhh...:nazar::nazar::nazar:

kızlar ekrandan tü tü tüüüü diye tükürün lütfen bende totomu kaşıyım :KK70::KK70::KK70::KK70:

nedir bizim çektiğimiz bir mağazaya giriyosun %70 kız reyonu kalan %30 erkek oda bebek çoçuk karma oluyor.. ben kızımı giydirmekle meşhur bir anaydım şimdi itibarıma leke süremem nerde ne var didik didik ediyorum :KK70::KK70::KK70:
puhahaaaaa aynen yaaaa:KK70::KK70::KK70:bide ben netten bebek eşyası almadım hiç..normalde kendime falan yaparım ama..bebek için görmek dokunmak istiyorum kumaşı vs. nasıl..bu arada karaca h.da dehşet güzel kaliteli şeyler var

Günaydınalmiler herkese.. Kızlar fena halde gribim burun boğaz fena.. İlaç olarakta sadece ateşim varken parol aldım birde boğazım için otacı bitkisel pastil.. Başka bişeyde kullanamıyorum.. Hamileyken hasta olmak kadar kotusu yokmus :KK43:
Sizler hastayken neler kullandınız nası gecıtrdınız bu illeti :/
Canim bende gecen ay grip olmustim dr.aradim bogaz pastili alabilirsin dedi esimde bitkisel bogaz pastili almis iki uc tane kullandim receteyide okudum hamileler kullnamaz yaziyor korktum valla kullanmadim sonra bol bol ılık su ic nane limonuda önermemisti dr balin iine zencfil koy limonda sık canim gemis olsun valla

Back
X