- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
yastık kullanmak ilk dönemlerde tehlikeliymiş..Neyi kullanma
Neyi kullanmayın dedi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yastık kullanmak ilk dönemlerde tehlikeliymiş..Neyi kullanma
Neyi kullanmayın dedi canım?
oyyy..eşinin mesleği nedir ..ne demek hediyeleri ver..sanırım genel anlamda bi sıkıntı varmış değilmi evliliğinizde...vekilöğretmenlik falan yapamıyormusun peki
normal canım değerin zaten hep söylüyorum yüksek olsa köyü yazılırKızlar Günaydın burda bebeğin AFP değerine göre yorum yapan arkadaşlar vardı benim AFP 15 Mom 0.50 çıktı nasıl sizce?
canım ayrıca yan yatırmak gerekiyor sürekli emdikten sonra hemen uyuduysa bunun için yan yatırma yastığı kullanilabilirben bi kitap okuyorum..kitapta da yazıyor yastık kullanmayın diye.yatağıda sert olsun diyor..bende öyle yapıcam nasip olursa
bizim ilk... ama daha bi kıpırtı göremiyorum ikisinden de..annesinin babasının heyecanı oğluşuna yeter de artar bile.. :) ben işin şakasındayım.. doğuma yakın annenler ve k.validenler de illaki heycanlanır, sevinir ama tabi herkesin sölediği gibi ilkler biraz daha şanslı oluyor..
canım çıkmadı ankara da başvurdum çıksaydı yapacaktım tezli yüksek lisans yaptım ama belli biyerde tıkanıyor insan hamile kalmasaydım kolejlere cv bırakacaktım ama nasip değilmiş, hamileyken de kimse almazdı diye artık biyere başvurmadım
e-bebekteki indirim iyimiş zamanı geçirmeden gidebilirim inş.Şu an mothercare'de 22-23-24 nisana %25 indirim, e-bebek'te her 250 TL'ye 100 TL indirim var diye aklımda...
:) seninle ne kadar çok benziyoruz.Selamlar hanimlar bayadr girsemde yazamiyrdum..bu aralar benimde akintim cok oluyo ve gaz sancim da var malesef....kan sulandirici iğne kullaniyorum ve dün akşam ilk defa o kadar canimi yaktiki sabah bi baktim göbekte kocaman morluk moralim bozuldu duygulandim bebegimin büyüdüğü göbişim de büyümüşken tatlı tatlı görüntü içimi acıttı...tek sağlıklı olsunlarda hepimizin yawrusunu bize bağıslasn Rabbim buna şükür...
Ayrıca ben haftada bir gidiyorum doktoruma rutin başta öyle konuştk..yalnız cinsite erkek dedi sonra kıza benzio sonra erkek artik cok sıkıldm gerci doktorum da bu durumdan memnun degildi en son 'ilk defa bu kadar inatci bi bebekle karşılaştm yerinde durmuyoki diye terler döktü nafile :-( artk ayrıntılı ultrasyona kaldk dedim aaaa gidecegmiz hastanedeki uzmanla 10 yil calısmış slm söle iyi baksn zamannda bir hatamz oldu onunla kız dedik tahminde erkek dogurdum inşallah sende öyle olmaz dedi töbeeee dedim....şans artk cinsiyet degil meselem bişey begenioz alamiyoz...zaten bi battaniye bi kac zıbın o kadar...annem garibim de bi pembe bi mavi sarı yesil ne bulduysa aliyormuş...yolun yarisina geldik bakalim hakkimizda hayirlisi ...
Çok kızdım eşinize. Meslek sahibi olmakla alakalı birşey değil üzmeyin kendinizi. Ayrıca öğretmenlik bir meslek değil mi? Valla ben mimarım ama çalışma şartları dolayısıyla cidden bir yanım öğretmen olaydın keşke diyor arada :) siz kendinizi küçük görmeyin ki eşiniz de sizi küçültmesin yapmayın lütfen. Hem sizinle öğretmen olduğunuz, eve para getirebileceğiniz için mi evlenmiş?
Benimde agriyo canim ilk guni uyurken hic agridan donemedim saga sola esim bile aralikli uyandim baktim sana diyo :/Canım dun vurulurken acımadığını söylemiştim ama bugün birazcık ağrı var kolumda![]()
Teşekkür ederim canım bu hattı bilmiyordum aradım hemen. Sözlü işten çıkarılmamla ilgili bir şey yapılamıyormuş, mutlaka yazılı bir belge gerekiyormuş. Dava açacağım için de daha henüz vermediler onu bana.hemen 170 alo sgk hattının ara olanı biteni anlat ve nasıl bir yol izlemen gerektiğini sor cnm.. hamileyken yasal olarak 7 buçuk saatten fazla çalıştıramazlar mesela o hakkını kullanmak istediğini belirt iş yerine en azından fazla kalmamış olursun.. ayrıca hamile halinle işten çıkarırlarsa tüm tazminatlarını alma hakkına sahipsin sakın bişey imzalama bu süre içinde.. ve eğer sigortan asgariden yatıyorsa ama daha fazla ücret alıyorsan onuda belirt sgk görevlilerine.. haklarını öğren ve korumaya al kendini.. doğum paranı alıncada istifa edersin.. bir muhasebeci olarak şimdilik tavsiyem bu sgk ile konuş anlamadığın bişey olursa bana özelden yaz cnm..
Mecburen bugün geldim canım işe. Avukatlarıyla birşeyler hazırlıyorlarmış bana imzalatmak için onları bekliyorum. Önce avukata gösterip sorun yoksa öyle imzalarım.canımişe gitmemezlik öncelikle yapma ki haklı fesih nedeni doğurma onlara , işten çıkardıklarında ise haksız fesih yapmları nedeniyle işe iade davası açarsın böylece seni haksız olarak çıkarmaları neticesinde tazminat elde dersin.
Beni de en çok üzen bunu anne olan bir kadının yapıyor olması hem de sadece kendi kişisel nedenleriyle. Güçlü durmaya çalışıyorum cnm teşekkür ederm destekleriniz için.Ya böyle haksızlıklara tahammül edemiyorum. Muhtemelen hamilesin ya ilerde de işlerine yaramayacağını düşünmüşlerdir. Bunu yapanın da kadın olması ayrı bir üzücü. Hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar bu yüzden başka bahaneler üretmeye çalışıyorlar. Bu konuda bulunduğun ildeki kadın dernekleri sana ücretsiz hukuk danışmanlığı verebilir. İnternetten de haklarınla ilgili epeyce bilgi alabilirsin. İşten çıkarılman durumunda bir sürü tazminat hakkın doğar kötü niyet tazminatı diye bir şey bile var bu durumlar için. Sen bu tavırlar karşısında güçlü dur yıldıramasınlar seni.
İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.canım sana bütün hak ve alacaklarını aldığına vs. dair bir yazı imzalatmak isterlerse sakın imzalama, sonrasında hangi şehirdesin bilmiyorum ama bi avukata başvur, iş davalarında genelde ücret vs alınmadan dava açılıyor, kanun kapsamında korumadasın yani. tazminat ve diğer haklarını söke söke alırsın
cnm bedava avukt sadece barodan talep edersen oluyor maşallah onlarda 10 yıl sürdürüyor davaları en mantıklı olan bir avukat tutman zaten kazanacaksın bu davayı maksimum 1-2 yıl sürecek dava harcı ve avukatlık ücretinin yarısını sen ödersin davayı kazanınca karşı taraftan alır avukat kalan ücretini.. ama hemen sonuçlanmasını bekleme bu işler meşakkatli ama değer.. hem belki davalık olunca anlaşma yoluna giderler..İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.
Öğretmenlik meslek ve cok seviyorum ama yapamıyırum atanamadım, canım toz pembe günler gectiği için bir süre sonra her şey paraya geliyor çalışşsaydın sende kazansaydın oluyor. acı gerçekler bunlar
Canım bursadayım ben cumhuriyet caddesinden aldım herşey satılıyor çok farklı şeyler varTaç şeklinde yaptığın taşları nerden aldın canım?,ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Olabilir canim, zaten damarlar belli oranda genisledigi icin bas agrisi normal, yatarken boynuna uygun nitelikte bir yastik kullanirsan faydasi olabilir insallahKizlar bugun yine bas agrisiyla uyandm burnum kaniyodu tansiyonumu olctum 9 / 5 cok dusukte degl bana gore ama neden boyle olduki dun aksam uzuldum biraz ondanmi![]()
Saol CNm harfleri word den istediğimiz şekilde büyüklükte yazıp çıktı alıyorsun ve keçenin üstüne koyup kesiyorsun çokta basit ve düzgün oluyor kral tacını burda ıvır zıvır böyle malzeme satan yerler var Ordan aldım heryerde var zaten tuhafiyelrde bile bulunabilirçok güzel olmuş canım keçe harfleri bu kadar düzenli nasıl kesebildin, kral tacı taşları netten mi aldın
Bu sonuçta benim çocuğumun rıskı. Beni bu halimle çıkarıyorlarsa başka yerde iş bulmam imkansız. Dava sürecine girersem mutlaka bir avukatla anlaşıcam. Ama daha henüz beni çıkarttıklarına dair belgeyi vermiyorlar. İş başı yaptım bugün çalışmaya devam etmemi söylediler. Psikolojim bozuldu iyice. Performansa dayalı çıkarma için avukatlarıyla bişeyler hazırlıyorlarmış. Ama bildiğim performansa dayalı bile çıkarsalar davayı kazanabiliyorum.cnm bedava avukt sadece barodan talep edersen oluyor maşallah onlarda 10 yıl sürdürüyor davaları en mantıklı olan bir avukat tutman zaten kazanacaksın bu davayı maksimum 1-2 yıl sürecek dava harcı ve avukatlık ücretinin yarısını sen ödersin davayı kazanınca karşı taraftan alır avukat kalan ücretini.. ama hemen sonuçlanmasını bekleme bu işler meşakkatli ama değer.. hem belki davalık olunca anlaşma yoluna giderler..
Benimde geçen gece uyurken bir baktım burnum kanıyor normal ama gebelikte burun kanaması telaş yapma. Baş ağrısı da normal. Tansiyonun düşmüş biraz. Üüzülme canım neden üzüldün bebişini düşünKizlar bugun yine bas agrisiyla uyandm burnum kaniyodu tansiyonumu olctum 9 / 5 cok dusukte degl bana gore ama neden boyle olduki dun aksam uzuldum biraz ondanmi![]()