2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,
hepsine kulak tıka onemlı olan sen ve bebegın..bazen oluo hepımızın ewınde gergın anlar ama ona konsatre ol..gelecektekı tek destekcın yanından ayırmayacagın o olcak..şimdiden uzme onu

Benimde geçen gece uyurken bir baktım burnum kanıyor normal ama gebelikte burun kanaması telaş yapma. Baş ağrısı da normal. Tansiyonun düşmüş biraz. Üüzülme canım neden üzüldün bebişini düşün :KK74:
Dogru diyosun canim normal ama tedirgn oldm birden :( hamilelk duyguslligi canm bi seyler dusunup uzuluyorm :(

sewgili gizemli_mor bazı erkeklerin anlayışsızlıklarını kafamızda hamile bir kadına bu yapılır mı deyip daha çok büyütüoruz.en büyük hatamız herhalde bu!çünkü hamile olan biziz,heran içimizde bi canlı olduğunu unutmuyoruz ama onlar içgüdüsel olarak bu duyguyu sonradan öğreniyorlar.
ha bu eşini haklı çıkarır mı elbette hayır ama senin bu tip şeylere üzülmeyi ertelemen gerek!ufak bir stres belirtisi bebişin oturup seninle dertlenmesine yol açar'o kadar hassas bir dönemdeyiz.
amaaaa gelelim kadınlık onuruna,her hakkın saklı kalsın,intikam soğuk yenen bir yemektir.:KK4:

bende çok kötüyüm canım öksürükten, geceleri uyuyamıyorum inan. ama ayva ve elma çayı yaptım içine de bi çubuk tarçın attım işe yaradı biraz gibi. sende dene bence
Gecmis olsun canim zor valla onuda denerim tabi

bilmezmiyim canım şu kış bitmek bilmedi hep hastayız geçer de oğlunda sende rahat edersiniz inş. benim randevum 5 mayısta ama gidecekmiyim bilmiyorum önümüzdeki hafta denizliye gidiyoruz orda tanıdık bir hastaneden randevu aldım çarşamba gidicem memnun kalmazsam yada aklıma takılan bir durum olursa burda tekrar gidicem bakalım hayırlısı umarım herşey yolundadır oğluşlarımız da çok iyidir.
Amin insallah canim mantıklı dusunmussun aynen oyle yap

bilmezmiyim canım şu kış bitmek bilmedi hep hastayız geçer de oğlunda sende rahat edersiniz inş. benim randevum 5 mayısta ama gidecekmiyim bilmiyorum önümüzdeki hafta denizliye gidiyoruz orda tanıdık bir hastaneden randevu aldım çarşamba gidicem memnun kalmazsam yada aklıma takılan bir durum olursa burda tekrar gidicem bakalım hayırlısı umarım herşey yolundadır oğluşlarımız da çok iyidir.
Amin insallah canim mantıklı dusunmussun aynen oyle yap

güle güle kullanın canım ben bişiy alamadım ya bitmişmidir bu gün gitsem kaliteleri nasıl ?
Teşekkürler canım ben dün akşam bile çok bişey bulamadım ama bi şansını dene derim... havlu ve uyku tulumu yumuşacık battaniyeyi hele çok beğendim canim

Yaaaa güle güle kullan cnm çok güzeller keşke yakınımda olsaydı bende bakardım :)
Tesekkurler canım bende çok daha fazla şey vardır umuduyla gittim ama tükenmişti resmen internet sitesinden de takip edebilirsin canım. ..

kızlar aşıdan geldım. biraz yakıyo haberiniz olsun :)

sağol canım.
kızlar dün eşimde ufacık bir sebepden büyük bir kavga ettik, komşuya gittim eve geldiğinde komşudaydım arayınca geldim orda burda sürtüyorsun dedi zaten kaldığım şehirde hiç akrabam yok sadece 3 tane komşu var onlarda ayda bir görüşebiliyoruz bütün gün evdeyim agza alınmıcak şeyler dedi bana kardeşlerinin tırnağı olamazmışım zaten bütün gün evdeyim kafayı yemek üzereyim laf anlatamıyordum sinirden elimde cam su şişesi vardı onu sehpaya vurdum tuzla buz oldu. okadar üstüme geliyor ki her şeyi kırıp dökesiim geliyor. bugün normalde istanbul a gitcektik, götürmicem seni dedi ailenin yanına doğuma da göndermicem dedi, bütün gece ağladım ve dediği şey sadece kırıp döktün yetmedi mi yat uyu dedi, kimseye anlatamıyorum bari buraya yazayım içimi dökeyim,
Allah yardımcın olsun canım.okurken çok sinirlendim...lütfen onu Allah'a havale et.sen bebeğini düşün.ona uyup sinir krizleri geçirme.şu an bebeklerimiz herşeyden etkileniyorlar.bol bol dua et.kendini ezdirme.karşısında ağlayıp üzüldükçe daha çok üstüne gelir.dik durmalısın.

Kizlar dun ptt avm diye bi internet sitesinden 120 lik ve 260 lik Avent naturel cam biberon aldik piyasadaki en ucuzu buydu 63 lira ikisi. Gorus bebenin internet sitesinden elektronik gogus pompasi aldik Avent philips 229 lira. Yine piyasadaki en ucuzu buydu.

kesinlikle cnm kaç yıldır ordasın kendileri çıkarıyorsa ve tazminatını tam ödüyorlarsa çık uğraşma.. tabi asgariden değil normal hakkın olan aldığın maaş üzerinden tazminat hesaplanacak şartın bu olsun kabul et çık.. aksi halde her türlü kazanırsın cnm gebelikten ötürü mazaret yaptıkları aşikar..
Senemin dolmasına 1 ay var. Aslında 5 mayısta dolacak ama sigortamı da geç başlatmışlardı. Dava süreci başlarsa bu sigorta olaylarını falan da işin içine katıcam zaten. Büyük ihtimalle tazminat vermeyi kabul etmeyecekler. Bunlar sadece ihbarı verip gönderme derdindeler.

Kizlar dun ptt avm diye bi internet sitesinden 120 lik ve 260 lik Avent naturel cam biberon aldik piyasadaki en ucuzu buydu 63 lira ikisi. Gorus bebenin internet sitesinden elektronik gogus pompasi aldik Avent philips 229 lira. Yine piyasadaki en ucuzu buydu.
ben 260 tl ye almıştım göğüs pompasını yaww

Back
X