2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah :nazar::nazar::nazar: ne güzel isim Defne... sağlıkla doğsun adıyla yaşasın yavrun. biz isim bulamadık oğluma daha :KK43: ben hasan ali istiyorum babası mustafa. doğuma kadar ikna edebilirim umarım.

Çok teşekkürler canım rabbim hepimizin evlatlarina uzun ömür versin inşallah.. isim de ikisi de güzel bence daha vakit var ikna edersin ;)

Cok fazla para tutuyor hersey ve cok eksigi var bebeklerimizin o yuzden paylasmak istedim canim. En ucuz fiyati bulunca paylasalim. Mesela yine gorus bebe de 5 li hastane cikislari 17.9tl, uni baby 3lu islak mendil 5 tl.

aynen ne çok şey var alınacak. ben daha bir iğne bile almadım yavruma. bakıyorum da her ay biraz biraz alsam anca tamamlıycam. biraz da aile büyüklerine paslamayı düşünüyorum. bebek odasını alcaklar zaten :) o konuda şanslıyım. kılık kıyafet konusuna kayınvalidem sağolsun çoktan başlamış. hem örüyor hem alıyor bana fırsat kalmayacak. yine de sıfırdan bir sürü ihtiyacı olacak meleklerimizin. benim 3 adet beşige ihtiyacım var mesela. çalıştığım için annem bakacak. orada bir beşik, yatak odasında bir beşik, kendi odasında bir beşik :) bir de nette patik gördüm converse şeklinde çok hoşuma gitti bugün onu başlayacağım. annesinden ilk örgüsü olacak. tam da kış girişi doğacak. güzel güzel giyer minik ayaklarına

arkadaşlar bir de buraya sorayım dedim, belki yardımcı olabilecek birilerini bulabilirim: 17+6 günlük hamileyim, doktor 12. ve 14. haftalarda bebeğimin cinsiyeti için "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada önce kız dedi, ben daha önce erkek dediğini hatırlatınca tekrar baktı ve "bağdaç kurmuş. bazen göstermeyebiliyorlar; %100 erkek" dedi, dün tekrar gittiğimde ise çok garip bir cinsiyeti var. çıkıntı var; fakat ufak bi çıkıntı. yine de %80 erkek diyorum" dedi.

şimdi bu ne demek oluyor, kız bebeklerde 17. haftalara kadar çıkıntı kalır mı ve de eğer erkekse o çıkıntı neden küçük olabilir? içim sıkıldı doktor öyle söyleyince... konuya dair bilgisi olan birileri veyahut benzer şeyler yaşayan tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın beni lütfen...

Kızlarr yarın yine dişçiye gidiyorum
Geçen gittiğimde hiiiç acımadı yaptığı iğne bile ama işte yine de o koltuktan korkuyor insan :KK17::KK17::KK17:
Dua edin hiç acımasın yine:))

ağrısız sızısız inşallah canım. :) benimde diş etlerim çok kanamaya başladı. normalde böyle bir sorun yoktu şimdi gün içinde bile kanıyor. şimdilik diş ağrım yok. umarım olmaz da. hamilelikte diş eti kanaması diş ağrısı falan normalmiş tabi. daha çok kalsiyum tüketmek lazım ama neredeyse hiç tüketmiyorum

Kızlar Selam,

Bugün sağlık ocağına aşı için gittim, Hiçbir etkisii görmedim gayet iyiyim ağrım da ateşimde olmadı. Gitmişken ilaçlarımı da yazdırayım dedim aile hekimi kan değerlerimi sordu söyledim çok düşükmüş hangi ilacı kullanıyorsun dedi ferrum ford dedim bu sana yetmez dedi ve Feramat diye bir kan ilacı verdi. Aranızda bu ilacı kullanan varmı? Emin olamadım şimdi doktorum feramat daha etkiliyse niye ferrum verdi :KK43:
Canim degerin kacti bana kac ilaci yazmadi oysa alt sinira inmistim bilemedim:KK53:

ağrısız sızısız inşallah canım. :) benimde diş etlerim çok kanamaya başladı. normalde böyle bir sorun yoktu şimdi gün içinde bile kanıyor. şimdilik diş ağrım yok. umarım olmaz da. hamilelikte diş eti kanaması diş ağrısı falan normalmiş tabi. daha çok kalsiyum tüketmek lazım ama neredeyse hiç tüketmiyorum

Canım tüket mutlaka bende amaaan diyip geçiştiriyordum 2 tane dişim kırılınca korkudan paşa paşa içiyorum sütleri
Benim normalde de kanıyordu doktor diş etlerinde iltihap var ve birazda diş taşı oluşmuş dedi
Daha önceden dişçi fobim olunca şimdi paşa paşa gidiyorum dişim kırılmasın bir de mikrop oluşmasın diye:(

Canım tüket mutlaka bende amaaan diyip geçiştiriyordum 2 tane dişim kırılınca korkudan paşa paşa içiyorum sütleri
Benim normalde de kanıyordu doktor diş etlerinde iltihap var ve birazda diş taşı oluşmuş dedi
Daha önceden dişçi fobim olunca şimdi paşa paşa gidiyorum dişim kırılmasın bir de mikrop oluşmasın diye:KK43:

aynen canım haklısın. bişey olmadan ben içeyim paşa paşa. bu akşam eve giderken alayım en iyisi.

Teşekkür ederim canım bu hattı bilmiyordum aradım hemen. Sözlü işten çıkarılmamla ilgili bir şey yapılamıyormuş, mutlaka yazılı bir belge gerekiyormuş. Dava açacağım için de daha henüz vermediler onu bana.

Mecburen bugün geldim canım işe. Avukatlarıyla birşeyler hazırlıyorlarmış bana imzalatmak için onları bekliyorum. Önce avukata gösterip sorun yoksa öyle imzalarım.

Beni de en çok üzen bunu anne olan bir kadının yapıyor olması hem de sadece kendi kişisel nedenleriyle. Güçlü durmaya çalışıyorum cnm teşekkür ederm destekleriniz için.

İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.
ewt canım davayı kaybeden taraf oder avukatlık ucretını..bende mahkemelık ıslemlere bakıorum hep oyle

maşallah :nazar::nazar::nazar: ne güzel isim Defne... sağlıkla doğsun adıyla yaşasın yavrun. biz isim bulamadık oğluma daha :KK43: ben hasan ali istiyorum babası mustafa. doğuma kadar ikna edebilirim umarım.
ismi cok guzel olmus.:) Kiz bebek candir :) ben bebegimjn cinsiyetinin erkek oldugundan beri bi durgunlastim icime hep kiz dogmustu.

arkadaşlar bir de buraya sorayım dedim, belki yardımcı olabilecek birilerini bulabilirim: 17+6 günlük hamileyim, doktor 12. ve 14. haftalarda bebeğimin cinsiyeti için "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada önce kız dedi, ben daha önce erkek dediğini hatırlatınca tekrar baktı ve "bağdaç kurmuş. bazen göstermeyebiliyorlar; %100 erkek" dedi, dün tekrar gittiğimde ise çok garip bir cinsiyeti var. çıkıntı var; fakat ufak bi çıkıntı. yine de %80 erkek diyorum" dedi.

şimdi bu ne demek oluyor, kız bebeklerde 17. haftalara kadar çıkıntı kalır mı ve de eğer erkekse o çıkıntı neden küçük olabilir? içim sıkıldı doktor öyle söyleyince... konuya dair bilgisi olan birileri veyahut benzer şeyler yaşayan tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın beni lütfen...[/QUOTbenim de oyleydi 3 doktor gezdim erkek de birlestiler.

arkadaşım sen kalbini ferah tut, senin huzuruna ihtiyacı olan bir yavru var karnında.. kusuruma bakma ne olur ama söylemeden de geçemeyeceğim öyle sinirlendim ki eşinin hal ve hareketlerine.. Hamile olmasan bile nasıl böyle hareket edebilir ki bir erkek eşine karşı. Sen ona Allah-u Teala'nın emanetisin, erkekler emanetlerine ne kadar düzenli ve hoş bakarlarsa, ne kadar latif davranırlarsa Rabbim rızıklarını genişletir, huzurlarını bollaştırır. Keşke bunları bilseler de öyle davransalar. Kaldı ki hamilesin, bu süreçte daha da dikkatli olması gerekiyor oysa. Şuan çalışmıyor olabilirsin ama bu seni horlayabileceği anlamına gelmez. her ne olursa olsun otur konuş ve hoş bir şekilde ayağını denk alması gerektiğini hissettir. Çekilecek acı diye birşey yok yavrum, kadınsın güzelsin. Rabbim sana anneliği bahsetmiş bak.. O da artık adam olması gerektiğini farkeder inşallah kısa sürede. Kusura bakma tekrar eşin hakkında hoş şeyler yazmadım, helal et hakkını ama bir kadına böyle davranılmasını sindiremiyorum
ne guzel demssın agzına saglık

sewgili gizemli_mor bazı erkeklerin anlayışsızlıklarını kafamızda hamile bir kadına bu yapılır mı deyip daha çok büyütüoruz.en büyük hatamız herhalde bu!çünkü hamile olan biziz,heran içimizde bi canlı olduğunu unutmuyoruz ama onlar içgüdüsel olarak bu duyguyu sonradan öğreniyorlar.
ha bu eşini haklı çıkarır mı elbette hayır ama senin bu tip şeylere üzülmeyi ertelemen gerek!ufak bir stres belirtisi bebişin oturup seninle dertlenmesine yol açar'o kadar hassas bir dönemdeyiz.
amaaaa gelelim kadınlık onuruna,her hakkın saklı kalsın,intikam soğuk yenen bir yemektir.:KK4:
canım karıstırdın sanırım yabanci hayat yabanci hayat eşiyle sorun yaşayan aama ewt katılyorum yorumlarına

Karışık ve yorucu süreçler.. Avukat parasında gözüm yok elbet herkese hak ettiği ücret verilir. Ben davamda haklı olduğumu biliyorum, çocuğumun rıskıyla oynuyorlar. İnşallah hak yerini bulur da dava açmaktan çekinenlere yol göstermiş olurum.
canım kazansanda avukatlık parasını sen almıosun zaten senın avukatın alıo..eger kaybedersen karsı tarafın avukatının ucretını ve kendı avukatının ucretını odersın.ama bu gıbı durumlarda zaten sen haklısın

şimdi bu ne demek oluyor, kız bebeklerde 17. haftalara kadar çıkıntı kalır mı ve de eğer erkekse o çıkıntı neden küçük olabilir? içim sıkıldı doktor öyle söyleyince... konuya dair bilgisi olan birileri veyahut benzer şeyler yaşayan tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın beni lütfen...
Canım Dr gerçekten düşüncesizlik etmiş; biz zaten harşeyden etkileniyoruz; seni rahatlatması gerekirken kendi netleştirememişse sussun bari; benim 2-3 tane tanıdığımın drları özellikle Detaylı ultrasondan önce bişey söylememişler net değil diye şimdi bebekleri gayet sağlıklı çok şükür; sen içini ferah tut canım bebek büyüdüğü için huzuvlarını kapatabiliyor, Detaylı usg de hayırlısıyla netleşir canım hiçbir sıkıntı yoktur canım Allah'ın izniyle sen içini ferah tut

Kızlar bakın bunları dantel saksı ların içine koymak için yapıyorum hastanede gelenler alsın diye nasıl olmuş? ? 14297121366961907537465.webp

erkek demelerının sebebı bazen ılk haftalarda gobek kordonu bacak arasında oldugu ıcın oyle algılanıyor...daha sonrakı haftalarda netleşiyor..cınsıyet konusunda ıkı farklı doktora gorunmek daha saglıklı bence..başka bır kadın dogum uzmanına gorun derım

Back
X