2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhabaalar :)) ben de bi eylül annesi adayıyıym, yaklaşık 17 haftalık hamileyim, profildeki hamilelik takvimini nasıl oluşturuyoruz acaba?
kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi yazan yere ilk adet tarihini yazman gerekiyor sanırım

ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?

Bu da bizim mobilyamiz.Siparisten bir ay sonra gelir dediler fakat bir hafta sonra gelmiş biraz erken oldu hayırlısı artık

Eklentiler

• 2015-04-24-15-18-37.webp
    2015-04-24-15-18-37.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 168
  • 2015-04-24-15-18-52.webp
    2015-04-24-15-18-52.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 156
Vala daha geçen gün baktım bende aşıyı yeni oldum ordan biliyorum 3.gün oldu hala ağrı çekiyorum. 2. dozu da bir ay sonra yaptiracam inşallah. Yine de araştırın ısterseniz
2 do hamileyken 3. Dozda bebegin asilari ile olacaksin dedi hemsire buda 10 yil mi 5 yil ne koruomus

valla ben huggies düşünüorum ama eşim illede ilk göbek bağı oyuntulu molfix alıcaz ne kadar cahilsin die benimle dalga geçio :KK70:
oyyyyyyyyy:KK70::KK70::KK70:benimkide her gittiğimiz yerde alayımmı alayımmı diye kaş göz işareti yapıyor:KK70::KK70:tv'de sürekli bebek bezi reklamı çıkıncada bu iyi değilmiş,şu pişik yapıyormuş ,bunun öyle olduğuna bakma sızıntı yapıyormuş diyor :KK70::KK70::KK70:benden çok bilgi toplamış

ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
bende duruma göre sebamed düşünüyorum

biz sebamed'in şampuan losyon ve sabununu kullandık.
doktorumuz alerjisi çıkıncada özellikle sebamed önermişti.
büyüdükçede dalin in şampuanına geçtik.
sebamet iyi bir marka ama azcık tuzlu:)

Aldiktan sonra farkettim unnadoda daha uygundu ama zaten 250 tl alisverise 50 tl indirim ceceki verdigi icin sallamadim :) ben simdilik 1 beden 50li 2 beden 54 ve 90lik paket aldim.ogrendigim kadariyla 1i cok kullanamiyormusuz sıkıyomus bebis biraz gelisince ondan daha cok 2 aldim.
Iyi olmuş o zaman yine bi kayıp yok :) ben unnado ve markafoni den almıştım yanlarında ıslak mendil hediyeliydi yine gerçi o çok önemli değil ama olsun dursun kenarda :) bende 1 beden çok almayın elinizde kalır diye okumuştum bi yerde o yüzden 1 tane 50 li aldım ama 2 bedenler hep maxi paket :)

Back
X