2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mantari antibiyotik gecirmez zaten saniyorum..

Allah korusun canim ya mecbr kaldk yine doktorlra desene :/

Vallahi Allah eksikligini gostermesin drlarin muhtacta etmesin ama sakasi yok enfeksiyonun ben bir ay ugrastim bakteri olmus o gecain diye iki kutu antibiyotik ictim onu gecirdik simdide antibiyotik mantar yapmis fitil kullaniyorum ve gunde 3 litre su iciyorum korkudan artik ihmal etme güzelim sende su hamilelik icin cok onemli

Cokk uzuldum canimm :KK43: allah dogru yolu göstersin ona annesi babasi icin kendi ailesini yoka sayan biri :KK43: tartismayi anlarimda siddet ne demek.bence ailene ac konuyu biraz kafa dinlemek icin yanlarina git belki o süreçte değişir anlar olmasi gerekeni..allah islah etsin
Ben zaten bugün olan bu olay için değil doğum için ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum. Sadece süreyi uzatiyordum ayrintiliyi da burda yaptırıp doğuma 1.5 2 ay kala giderim diyordum ama bugun ayrintilidan sonra gitmeye karar verdim. yine de hayırlısı demekten başka çarem yok gibi..
Cnm oncelikle cok uzuldgmu belirtmk isterm.Allah yrdmcn olsun.seni cok iyi anliyrm.cunku benim 2. Evliligim.ilk esim surekli siddet uyguluyordu.artk bosanmaya karar vermstm ki hamile oldgmu ogrendm.ozamn bocaladm napcam cocugm ne olck.ama zaten bebegim dogamadi .esimin siddetinden dyresinden dolayi 19.haftada dusurdum.ve hemen bosandm.aileme herseyi anlattm.bnmki kotu sonla bitti.ama simdi coook mutlym esimle.umarm esin duzelir.ama ailene anlat bnce.ben tecrubesz dm yasm kucuktu vs.oyuzden 1 yilimi cehenneme cevirmesine izin verdm.ama sen izin verme
Çok sağolun hepiniz Özür dilerim size de sıkıntı verdiğim için ama paylaşacak kimsem yoktu.. Aileme anlatsam daha çok büyüyecek sahipsiz olmadığımı biliyor. Bir sıkıntısı vardı diye düşünüyorum. böyle patladığına göre yoksa gerçekten kötü biri değil. kendi mi bile suclamaya başladım. Bi ara uyumustum uzerimi örtmus gidip pasta almış. Beni uyandırdı kalk bitanem gece uyayamazsin diye. Sonra bi baktım pasta getirdi. Mumlarini da yakmış. Sarildim ağladım gözleri dolu dolu oldu :KK61:inşallah anlamıstır hatasını yarın da nöbetçi fırsat belki de iyice anlaması için :KK61:

yaaa o kadar üxüldüm ki anlatamammmmmmm... Allah ım öncelikle yardımcın olsun canım. Her karı koca arasında bazı tatsız olaylar olur. evet davranışları çok yanlış ona diyeceğim yok. diyeceğim tek şey seviyorsan kalman, sevmiyorsan çekip gitmen en doğrusu. ben çok üzüldüm. inş aranız en kısa zamanda düzelir cnmmmmm
Inşallah. Çok sağolun Allah razı olsun kusura bakmayın ben böyle yazıp kimsenin canını sıkmak istemezdim ama kimsem yok anlatabilecegim :(( bizim aramızda bir sorun olsa amenna ama ailesinin sebep olduğu şeylere katlanamiyorum. Hormonların da etkisi var sinir stres vs. Allah yine daha beterinden korusun çok şeyler atlattık bu da geçecek inşallah.

Vallahi Allah eksikligini gostermesin drlarin muhtacta etmesin ama sakasi yok enfeksiyonun ben bir ay ugrastim bakteri olmus o gecain diye iki kutu antibiyotik ictim onu gecirdik simdide antibiyotik mantar yapmis fitil kullaniyorum ve gunde 3 litre su iciyorum korkudan artik ihmal etme güzelim sende su hamilelik icin cok onemli
Sagol canm benm daha dikkat etmeye calisicm :(

Ya ben gunde bi bardak bile su icmiyorm o mu tetikliyo acaba :KK43:
Bana hemşire hamilelikte akıntı çok oluyormuş bunun içinde bol su iç dedi 3 litre kadar (çatlağıda önleRmiş su ) Pamuklu iç çamaşırını ütüleyip kullandım işe yaradı gerçekten Hoppa

Ben zaten bugün olan bu olay için değil doğum için ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum. Sadece süreyi uzatiyordum ayrintiliyi da burda yaptırıp doğuma 1.5 2 ay kala giderim diyordum ama bugun ayrintilidan sonra gitmeye karar verdim. yine de hayırlısı demekten başka çarem yok gibi..

Çok sağolun hepiniz Özür dilerim size de sıkıntı verdiğim için ama paylaşacak kimsem yoktu.. Aileme anlatsam daha çok büyüyecek sahipsiz olmadığımı biliyor. Bir sıkıntısı vardı diye düşünüyorum. böyle patladığına göre yoksa gerçekten kötü biri değil. kendi mi bile suclamaya başladım. Bi ara uyumustum uzerimi örtmus gidip pasta almış. Beni uyandırdı kalk bitanem gece uyayamazsin diye. Sonra bi baktım pasta getirdi. Mumlarini da yakmış. Sarildim ağladım gözleri dolu dolu oldu :KK61:inşallah anlamıstır hatasını yarın da nöbetçi fırsat belki de iyice anlaması için :KK61:
himm surekli bir durum degilse ins duzelecktr.sonucta uzun sureli bir evlilignz varms.umarm birdaha boyle sıkıntılar yasamazsinz

umutluyum78 umutluyum78
bende zayıf değilim,benim kızımda haziranda 3 yasinda olacak insaallah.
sabahtan beri oturtmadi beni anliyorum.
bugunlerde bende cok merak ediyorum.
pazartesi kontrolum var.tedirgin olma bak bende hissetmiyorum.konrolüne ne kadar var?
Cnm benimde perşembe günü kontrolüm keşke biran önce hissetsek ve bu kuskulardan kurtulsak

Inşallah. Çok sağolun Allah razı olsun kusura bakmayın ben böyle yazıp kimsenin canını sıkmak istemezdim ama kimsem yok anlatabilecegim :KK43:( bizim aramızda bir sorun olsa amenna ama ailesinin sebep olduğu şeylere katlanamiyorum. Hormonların da etkisi var sinir stres vs. Allah yine daha beterinden korusun çok şeyler atlattık bu da geçecek inşallah.
CAnim Allah yardimcin olsun, sen dua et, hemepes etmek uygun degil, elbettw ona gore de tedbirini al ama swn artik bir annesin, hepsinden ote kendini uzme ki bebegin iyi olsun. Sen de hissetmeye baalamissindir sanirim bebisini, ben uzulunce oyle cok hareketleniyor ki yavrum

Çok sağol canım hepimiznki inşallah :)
Kipadan aldım bu arada ve hepsi indirimdeydi. Yakınlarında kipa olanlara bir uğramasını tavsiye ederim :)
Ayyy cok guzel bu haber werdin bana cokkk optum seni:) bende bakiyorum mickey mouse lu tulum almistim kipadan acaba kipadan mi aldi indirimm . Var die merak etmistim bugun kosa kosa gidicem oglusuma cicilerrr bakmaya

Paylaşacak başka kimsem yok sizden başka. Bizim eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız oldu unutulacak yada affedilecek şeyler değil. ne benim ailem ne ben ne de eşim iki yıldır hiç gorusmuyorduk. Bunlar nasıl olduysa 6 ay önce eşim başka bir şehirde gorevdeyken karsilasiyorlar ve konuşmaya başlıyorlar yine kendilerini suçsuz bizi hepimizi suçlu çıkarıyorlar eşim biliyor aslında tüm gerçekleri ama hazır görüşüyorken arayı bozmuyor. Biz onların yüzünden bir sürü maddi problem yaşıyoruz üstelik bu problemlere benim ailem de ortak oldu ve tamamen borca battık. Düğün borçları vs hersey bizim üstümüze ve benim ailemin. Şimdi onlar bu ne yüzsüzluk ise torun geliyor diye bayram ediyorlar. Dün bir tanıdıkları yla tesadüfen karşılaştık bana öyle şeyler anlattı ki cildirdim eşim meğer ne merakliymis benimle paylasmadigi şeyleri bile onlarla paylaşmis. Bende cildirdim. Tartistim umruna takmadı gitti playstation oynadı bende yeter dedim güldü oyuna devam etti bende tv yi kapattım elleri zaten kocaman avcunun iciyle suratima bir yapistirdi :KK61: ben ağlamaya başlayınca da omuzlarimi sıktı o bebeğe bişey olursa seni öldürürüm diye bende yemek yemedim. Ağladım ağladım saatlerce engel olamıyorum kendime. Biletimi al gidicem dedim anandan iste parasini dedi benim sana verecek param yok dedi. Bugün de doğum günüm gece belki gelir dedim geç yatmış hiç konuşmadi sabah kalktım kahvaltı hazırladım kalkmadi 1 saat önce kendi kendine bişeyler yedi ondan önce yine kavga ettik yine ağladım bu kez kollarimi bacaklarimi sıktı tokat attı saçlarımı çekti bebeğe bişey olursa seni de aileni de yok edicem diyo ayrılalım diyorum ayrilicam zaten şu bebek dogsun elinden de alicam diyo. Ben simdi nasıl aglamiym. Çok korkuyorum iki gündür aglamaktan bebeğe bişey olacak diye. Çanta hazırladım evden gidiyorum dedim s. git dedi ben napıcam. Kimseye anlatamam çekip gitsem kendine bişey yapar diye korkuyorum kalınca ben huzurlu değilim :KK61: hastaneye gitsem mi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum

canım çok üzüldüm hele hele hamileyken böyle şiddet yaşamak çok acı. affet ya da affetme denemez ama mutlaka hatasını anlaması gerek yoksa arkası da gelebilir. ailevi meseleler genelde en sık rastlanan tartışma nedeni. sen ne kadar kabahatli bulsan da kendi ailesi, onlarla yetişmiş, onları tamamen haksız görüp senin arkanda olmasını bekleme. zamanında ben de ailesi yüzünden eşimle gereksiz çok tartışma yaşamışım bakıyorum da, şimdi olsa onları savunacak bi konuma sokmazdım açıkcası, artık sokmuyorum da ve eşim artık onları sonuna kadar savunmuyor, yeri geliyor gayet güzel eleştiriyor ve beni daha çok destekliyor. sen eleştirdikçe ister istemez ailelerini haksız dahi görseler onları savunuyorlar. ben kendim için düşünüyorum da ailemin eleştirilmesi zoruma gider, onlar kötü bile olsa eşimin onlar için kötü bişey söylemesini de istemem. arada her ne olursa olsun, torunları olacağı için sevinirler. eşin de ailesiyle arayı düzeltmek istemiş olabilir, ne anlatmış bilmiyorum ama bizler de ailemize her şeyi anlatmıyor muyuz, annelerimizle paylaşıyoruz herşeyimizi.. ömürboyu küslük zaten olmaz ki aileyle.. eğer aralarındaki husumet devam ederse eşin dediğim gibi ne olursa olsun "senin yüzünden ailemle görüşemiyorum" sonucuna bağlar. bu insan psikolojisi için böyledir. mutlaka geçerli sebebin vardır, borca sokmak senin aileni bile buna bulaştırmak affedilemez, ama eşinin ailesine senin kadar dışardan bakması da malesef bi noktadan sonra imkansız..
bunları eşinin açısından bakabilmen için yazıyorum belki gönlünü ferahlatır diye. bunlar elbette sana vurmasını asla haklı kılamaz. sen yine tepkini koy, hakkını ara, özür dilemeden de bence yumuşama. karnındaki bebek için de bolca dua et Allah gönlünü ferahlatsın canım...

Ayyy cok guzel bu haber werdin bana cokkk optum seni:) bende bakiyorum mickey mouse lu tulum almistim kipadan acaba kipadan mi aldi indirimm . Var die merak etmistim bugun kosa kosa gidicem oglusuma cicilerrr bakmaya
:))) kışlıkların çoğu %50 indirimdeydi. İndirimli ne varsa aldım diyebilirim ben de bulmuşken :)) sen de bulursun inşallah

Sevmez olurmuyum canimdan çok seviyorum o da öyle biliyorum çok sıkıntı çektik bugünlere gele bilmek için.
Bundan sonra yapmayacagini düşünüyorum. Böyle bende devam etmem ne olursa olsun. Sakinlesip adam akıllı konusmaliyiz ancak..[/QUOTE
canini sikma canim evlilikte tartisma olur ama siddet cok yanlis sende ailesi ile ilgili hicbir yorum yapma demekki ailesi hassas noktasi :( hidayete ersin insllh canini sikma sonra bebeginde etkilenir...

Slm arkdslar.herkese iyi pazarlar.ben bi şey paylsmk istyrm.son bir haftdir istahim acayip acildi.kendimi durduramyrm.isin kötüsü yefiklerm hep cips çikolata ..bu tarz şeyler.bugün sinir oldum kendime evdeki tüm aburcuburlari çöpe attm.bu şekilde bebeğimi saglikli beskeyemm ki.ne yiyeym günlük ne kadar yeter bilemym.bide artık yürüyüşe baslmk istyrm.kendi çok hantallasms hissedyrm.saglikli bi hamile olmakkk istyrm.var mi tavsiyelerinizz

Slm arkdslar.herkese iyi pazarlar.ben bi şey paylsmk istyrm.son bir haftdir istahim acayip acildi.kendimi durduramyrm.isin kötüsü yefiklerm hep cips çikolata ..bu tarz şeyler.bugün sinir oldum kendime evdeki tüm aburcuburlari çöpe attm.bu şekilde bebeğimi saglikli beskeyemm ki.ne yiyeym günlük ne kadar yeter bilemym.bide artık yürüyüşe baslmk istyrm.kendi çok hantallasms hissedyrm.saglikli bi hamile olmakkk istyrm.var mi tavsiyelerinizz

benim de bariz şekilde iştahım açıldı çok çabuk acıkıyorum canım aburcubur da çekiyor ama yememeye çalışıyorum. nadiren organik ketçap yedim ama çok az. yürüyüş yoga ve yüzmeye başladım ben, yürüyüşe 14.haftada başladım, önce yarım saat sonra 1 saate kadar. fırsat bulamazsam yorgunsam yürümüyorum. yürüyüş sonrası 10 dklık hamilelik yogası yapıyorum. haftada 2 yüzmeye gitmeye çalışıyorum, 20 dk kadar yüzüyorum, yorulmamaya çalışarak. ne egzersiz yaparsak yapalım kalp atışlarının hızlanmaması ve nefes nefese kalmamamız gerektiğini biliyorum. canın aburcubur çektiğinde badem kuru üzüm ceviz kuru kayısı gibi şeyler yemeye çalış, süt ve ev yapımı yoğurt yiyebilirsin atıştırmalık olarak yine.. hem bebeğe hem sana faydalı. kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ben, çiftlik yumurtası tercih ediyoruz. ekmek yemiyorum. nadiren pilav yiyorum, bulgur tercih ediyorum. yürüyüş ağrılara çok iyi geliyor ayrıca doğumu da kolaylaştırıyor. son ay yürüyüşü artıracağım inşallah..benim söyleyebileceklerim bunlar canım..

Back
X