2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm arkdslar.herkese iyi pazarlar.ben bi şey paylsmk istyrm.son bir haftdir istahim acayip acildi.kendimi durduramyrm.isin kötüsü yefiklerm hep cips çikolata ..bu tarz şeyler.bugün sinir oldum kendime evdeki tüm aburcuburlari çöpe attm.bu şekilde bebeğimi saglikli beskeyemm ki.ne yiyeym günlük ne kadar yeter bilemym.bide artık yürüyüşe baslmk istyrm.kendi çok hantallasms hissedyrm.saglikli bi hamile olmakkk istyrm.var mi tavsiyelerinizz
canin tatli istediginde meyveye cips istediginde yogurt ve peynire yonelmeye calis canim kuru yemislerde faydali tuzlu yerine tuketebilirsin. Birde yurumek cok uzaklastiruyor abur cuburdan esine de yasak koy cunku o yerken sen yememezlik yapamiyorsun.

benim de bariz şekilde iştahım açıldı çok çabuk acıkıyorum canım aburcubur da çekiyor ama yememeye çalışıyorum. nadiren organik ketçap yedim ama çok az. yürüyüş yoga ve yüzmeye başladım ben, yürüyüşe 14.haftada başladım, önce yarım saat sonra 1 saate kadar. fırsat bulamazsam yorgunsam yürümüyorum. yürüyüş sonrası 10 dklık hamilelik yogası yapıyorum. haftada 2 yüzmeye gitmeye çalışıyorum, 20 dk kadar yüzüyorum, yorulmamaya çalışarak. ne egzersiz yaparsak yapalım kalp atışlarının hızlanmaması ve nefes nefese kalmamamız gerektiğini biliyorum. canın aburcubur çektiğinde badem kuru üzüm ceviz kuru kayısı gibi şeyler yemeye çalış, süt ve ev yapımı yoğurt yiyebilirsin atıştırmalık olarak yine.. hem bebeğe hem sana faydalı. kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ben, çiftlik yumurtası tercih ediyoruz. ekmek yemiyorum. nadiren pilav yiyorum, bulgur tercih ediyorum. yürüyüş ağrılara çok iyi geliyor ayrıca doğumu da kolaylaştırıyor. son ay yürüyüşü artıracağım inşallah..benim söyleyebileceklerim bunlar canım..
yaptiklarin cok guzel ama yuzme isinde havuzdaki klorun ve diger temizlenmesi icin kullanilan maddenin bebege zarari oldugunu duydum.

Slm arkdslar.herkese iyi pazarlar.ben bi şey paylsmk istyrm.son bir haftdir istahim acayip acildi.kendimi durduramyrm.isin kötüsü yefiklerm hep cips çikolata ..bu tarz şeyler.bugün sinir oldum kendime evdeki tüm aburcuburlari çöpe attm.bu şekilde bebeğimi saglikli beskeyemm ki.ne yiyeym günlük ne kadar yeter bilemym.bide artık yürüyüşe baslmk istyrm.kendi çok hantallasms hissedyrm.saglikli bi hamile olmakkk istyrm.var mi tavsiyelerinizz
Benimde iştahım çok Arttı hatta çevremdeki insanların bana çok yiyiyormuşum gibi bakmalarındadnda rahatsız oluyorum ne bakıyorsunuz 2 canlıyım ben tabiki yicem tavsiyem hafif meyvelere yönel mesela erik ( artık mevsimi açıldığı için söylemekte sakınca görmüyorum) hem hafif hemde yavaş tüketebileceğin bi meyve tıkamaz seni tabi seviyorsan

Sakiz cignemek cok iyi gelioo

yaptiklarin cok guzel ama yuzme isinde havuzdaki klorun ve diger temizlenmesi icin kullanilan maddenin bebege zarari oldugunu duydum.

doktora danıştım temizliğine dikkat edilen havuzlar için sorun olmaz dedi. iyi bakım yapılan bir havuz, çıkışta hemen duş alıyorum ve yarım saat kalıyorum en fazla.

bende oyle duydum cocuk zaten hastayken mizmiz oluo dokunulmak rahatsiz edio Uzaktan daha ii
Benim esimse tum onerilere ragmen ben guvemiyorum temassiza diyo:) cok bilir pasam oyle dokunmadan ates olculmezmis. Hem alindan yapikan olcum dogru sonuc vermezmis. Yuzden kulaktan olcnlerden alacagim. Bir de emzikli atesmolcer buldum ona bakacagim.

Canim bende haftada bir cips yiyorum bazen cok canim istiyor. Cikolatayida her gun olmasa da gun asiri yiyorum. Gecen hafta duzenli yuruyuslere basladik her aksam 1 saat. Ama oyle tempolu falan degil. Domforum vitrinlere bakar gibi sahilde dolasir gibi uuru spor yapar gibi yurume demisti. Nu haftta ici yengmi 32 haftalik doguma aldilarr. Baya uzun bir mesafeyi hizli hizli yurumus. Aksam hafif bir lekelenmesi oluyor. Ertesi sbh kontrole gidiyorlarki yengemde agrisiz sizisiz 8 cm acilma olmus. O yuzden cok hizli tempolu yuumemek lazim lazim ve mesfesi abartmamak lazim.

Ben zaten bugün olan bu olay için değil doğum için ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum. Sadece süreyi uzatiyordum ayrintiliyi da burda yaptırıp doğuma 1.5 2 ay kala giderim diyordum ama bugun ayrintilidan sonra gitmeye karar verdim. yine de hayırlısı demekten başka çarem yok gibi..

Çok sağolun hepiniz Özür dilerim size de sıkıntı verdiğim için ama paylaşacak kimsem yoktu.. Aileme anlatsam daha çok büyüyecek sahipsiz olmadığımı biliyor. Bir sıkıntısı vardı diye düşünüyorum. böyle patladığına göre yoksa gerçekten kötü biri değil. kendi mi bile suclamaya başladım. Bi ara uyumustum uzerimi örtmus gidip pasta almış. Beni uyandırdı kalk bitanem gece uyayamazsin diye. Sonra bi baktım pasta getirdi. Mumlarini da yakmış. Sarildim ağladım gözleri dolu dolu oldu :KK61:inşallah anlamıstır hatasını yarın da nöbetçi fırsat belki de iyice anlaması için :KK61:
Böyle barışmanıza çok sevindim canım; Tartışmanızı Anlıyorum herailede oluyor şiddetini onaylamasam da mevzu ailesi olduğu için arada kalmıştır o yüzden bu kadar sinirlenmiş ve senden çıkartmıştır canım; dediğin gibi ailesinin yalnışlarını görse de Yüreği kabul etmiyordum; ne olursa olsun onlar onun annesi ve babası onları hayatından silemez; onlarla görüşmeniz siZe zarar verse de eşinin bu arada kalma durumunu anladığını ve ona hak verdiğini anlatmalısın ona; en azından sen görüşmesen de o mesafeli şekilde ailesiyle görüşürse inan o da sen de daha mutlu olursunuz; çünkü tamamen görüşmezse onun bi yanı hep eksik kalacaktır ve bu da ara ara böyle Yaşadığınız gibi sinir patlamalarına sebep olur. Bebeğin doğunca da bununla mücadele etmen daha zor olur; bırak arada ailesiyle görüşsün hevesi geçsin rahatlasın ki o zaman seni ve Bebeğini daha mutlu edecektir inan bana canım

:)vay kerata ya bak sen oyun yapıyor annesine :)benim eşim daha hiç hissederedi,1haftaya oda hisseder herhalde
Benim kiziminda cani cok kiymetli soluma yatarken bazen hafif one dogru yatiyorum bacagimi kendime dogru cekip hanimefendi eahatsiz oluyor heralde hmen tik tik tik twkmeler geliyor. Bir dw bizim kiz cilegi cok seviyor heralde ne zaman cilek yesem daha cok harwktleiyor. Babamiz 1 kez hissedebildi. Cok hareketli oldugu anda bile biri elini koyunca hemen duruyor. Cok nazli kizim var coooook :)

Benim kiziminda cani cok kiymetli soluma yatarken bazen hafif one dogru yatiyorum bacagimi kendime dogru cekip hanimefendi eahatsiz oluyor heralde hmen tik tik tik twkmeler geliyor. Bir dw bizim kiz cilegi cok seviyor heralde ne zaman cilek yesem daha cok harwktleiyor. Babamiz 1 kez hissedebildi. Cok hareketli oldugu anda bile biri elini koyunca hemen duruyor. Cok nazli kizim var coooook :)
:)çok tatlılar cidden :)dün bnm de eşim hissetti ,dönüp duruyor bnmkide ,bazen tekmelerini yukarda göbek deliğinde bazen çok affedersin kasığın aşağısında hissediyorum :)zamanla dahada şiddetlenicek tekmeleri hareketleri annesi :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 230
  • image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 218
benim de bariz şekilde iştahım açıldı çok çabuk acıkıyorum canım aburcubur da çekiyor ama yememeye çalışıyorum. nadiren organik ketçap yedim ama çok az. yürüyüş yoga ve yüzmeye başladım ben, yürüyüşe 14.haftada başladım, önce yarım saat sonra 1 saate kadar. fırsat bulamazsam yorgunsam yürümüyorum. yürüyüş sonrası 10 dklık hamilelik yogası yapıyorum. haftada 2 yüzmeye gitmeye çalışıyorum, 20 dk kadar yüzüyorum, yorulmamaya çalışarak. ne egzersiz yaparsak yapalım kalp atışlarının hızlanmaması ve nefes nefese kalmamamız gerektiğini biliyorum. canın aburcubur çektiğinde badem kuru üzüm ceviz kuru kayısı gibi şeyler yemeye çalış, süt ve ev yapımı yoğurt yiyebilirsin atıştırmalık olarak yine.. hem bebeğe hem sana faydalı. kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ben, çiftlik yumurtası tercih ediyoruz. ekmek yemiyorum. nadiren pilav yiyorum, bulgur tercih ediyorum. yürüyüş ağrılara çok iyi geliyor ayrıca doğumu da kolaylaştırıyor. son ay yürüyüşü artıracağım inşallah..benim söyleyebileceklerim bunlar canım..
. Cnm ekmeği hic mi yemiyosun.ama karbonhidrat alimi da gerekli degilmi

Canim bende haftada bir cips yiyorum bazen cok canim istiyor. Cikolatayida her gun olmasa da gun asiri yiyorum. Gecen hafta duzenli yuruyuslere basladik her aksam 1 saat. Ama oyle tempolu falan degil. Domforum vitrinlere bakar gibi sahilde dolasir gibi uuru spor yapar gibi yurume demisti. Nu haftta ici yengmi 32 haftalik doguma aldilarr. Baya uzun bir mesafeyi hizli hizli yurumus. Aksam hafif bir lekelenmesi oluyor. Ertesi sbh kontrole gidiyorlarki yengemde agrisiz sizisiz 8 cm acilma olmus. O yuzden cok hizli tempolu yuumemek lazim lazim ve mesfesi abartmamak lazim.
yok canimzaten bu haftaya kadar düşük tehlikesi kanama derken çok hareketsizkkaldm.ama artik tam zamanki diye dusnym.yavasyavas ve öncelikle yarim saatle baslicam

Back
X