2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bana da doktorum gyno ferro sanol verdi bu ilaç normalde beni ishal yapıyor bunu söyledim. Eğer ishal olursan bi işe yaramaz gynoferon alırsın dedi.Ne hikmetse su ana kadar ishal durumu olmadi devam ediyorum aynı ilaca.
Geçmiş olsun sen çözümü bulmussun ben de seninkinin tam tersi olacak sanirim faydasi olmayacagi hic aklima gelmemisti sagol bu gece yine deniycem emin olmak için

kızlar bebeginizi hangi aralıklarla hissediyorsunuz.ben bir kere net hissettim.çarşamba günü.sonra gazla karistirabilecegimi düşündüm bir iki hareket daha.benle aynı zamnlarda olanlar cevap verirse biraz fikir sahibi edinmiş olurum.
Canım ilk beebgimde çok nadir hissederdim hatta doğana kadar çok az hissettim.ama bu bebeğimi uyumadığı vakitler hep hissediyorum acayip hareketli.sürekli hareket halinde hemde .

benim de ilk bebeğim.bi de bana rahim darlığı var dedi bi doktor.eğer öyle olsaydı daha çok hissetmem gerekmez miydi mantık olarak.

Kızlar 12 haftalıkken tahlillerimi doktora göstermiştim normal demişti sadece kansızlık ve d vit eksikliği var demişti 16. Haftada farklı bir doktora aynı tahlilleri gösterdim tiroid yüksek bi tahlil yapalım dedi ve ilk tahlile göre biraz daha yükselmiş.
Ilk doktor yoktan yere 5-6 hafta kaybettirdi bize şimdi ilaç kullanıyorum tsh 3.88 en az 2.5 olması gerekiyormuş.. Nasıl güveneceğiz bu doktorlara

Fazla tuzlu yemiyorum, normal seviyede. Azaltmam mı gerekiyor ?
xenforo-smilies-kk13.gif
bu tarz şişkinlikleri tuz tuketımı yapar dıye bılıyorum..ama doktorun bilir canım...

Kızlar 12 haftalıkken tahlillerimi doktora göstermiştim normal demişti sadece kansızlık ve d vit eksikliği var demişti 16. Haftada farklı bir doktora aynı tahlilleri gösterdim tiroid yüksek bi tahlil yapalım dedi ve ilk tahlile göre biraz daha yükselmiş.
Ilk doktor yoktan yere 5-6 hafta kaybettirdi bize şimdi ilaç kullanıyorum tsh 3.88 en az 2.5 olması gerekiyormuş.. Nasıl güveneceğiz bu doktorlara
Canım her iki doktor da kadın doğum uzmanı mı ? Bence kadın doğum seni dahiliyeye sevk etsin ve dahiliye endokrin bölümü baksın değerlerine.tiroid konusunda en uzman yer dahiliye endokrin bölümü

tetanos asisindan mi bahsettinizz kacirmisim

evet ben s.arabistanda görevliyim burada yaşıyorum, ilk doğumumda türkiyedeydim, tetanoz aşısı yapılmıştı ama doğumdan sonraki yaptırılacak 3 dozu söylemedikleri için hamileyken yaptırdığım 2 doz ömür boyu koruma sağlamıyormuş. burada doktora danıştım aşı yapılacak mı diye, bizim böyle bir rutin uygulamamız yok, zaten ortam steril dedi. burada 2li 3 lü 4 lü testler de yok, şeker yüklemesini henüz bilmiyorum, takip baya farklı türkiyeye göre.. hayırlısıyla inşallah sağlıkla tamamlarız bakalım..

çok g. olsun cnm bende kendi dr uzak diye başka bir dr gitmiştim hiç tahlil yapmamıştı sonra memnun kalmadım 11. haftamda kendi dr gittim tüm tahlilleri yaptı troid çalışmıyormuş bende 5 hafta kaybetmiştim çok üzülmüştüm hemen ilaç tedavisine başladık şimdi her ay gidiyorum düzenli test yapıyoruz çok şükür yolunda herşey.. kesinlikle dr çok önemli allah korusun fark edilmese troid bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş sende şükret arkadaşım geçte olsa farkedilmiş.. korkma ilaç tedavisiyle yoluna girer değerlerin..

Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.
bende onu kullanıyorum..ılk başlarda oldu sonra geçti..

Canm
Bnde kullanıyorum tiroid ilaci bnmde 3.49 cikti en son gunde iki doz eutrox kullanıyorum cok yuksek değilmiş ama uygun olani 2.5-1.5 olaniymis ilac kullnmadgn zamn yukseliyor ama sakin birakma ilacını 15 gnde bir kan verip takip ettitiyorm bn dr'um sürekli olculucek dedi cok kati bu konuda can sıkıci bi durum degil ama ilacı duzenli kullnmk yeterli birde ac karna ic tok fayda etmiyor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah subhanalllah katticimmm
misk bak bebişime ilk converse dün yaptım kuzucum bu biraz ufak oldu ikinciyi kırmızı laci beyaz birazda büyük yapmayı düşünüyorum :KK48:

Eklentiler

• 11196344_10153261791987458_8321508650948795372_n.webp
    11196344_10153261791987458_8321508650948795372_n.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 236
cnm inanmycksn tam da kafamdan bunu geciriyodum.hic su icmedigimi.bjndan sonra giunde 2.5 lt icicm

2.5 lt çok tatlım ben günde 1.5 içiyorum bazen 2 yi bulduğu oluyo doktorum çokta abartma dedi allaha şükür ne idrar yolu enfensiyonu nede başka bişe yaşadm çok büyük etki ve faydası var hem vücuda esneklikte kazandırıo

Günaydın güzel arkadaşlarım ☺️
23 nisan tatilini cumayı da birleştirip, ufak bi kaçamağa dönüştürdük.. O yüzden perşden beri foruma bakamadım.. Umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır, herşey yolundadır.. Ufacık tatil bile Nassıl iyi geldi anlatamam.. Amaa tatilde bile oğluşuma alışveriş yapmadan duramadım.. İşte yeni cicilerimiz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 157
Slm arkdslar.herkese iyi pazarlar.ben bi şey paylsmk istyrm.son bir haftdir istahim acayip acildi.kendimi durduramyrm.isin kötüsü yefiklerm hep cips çikolata ..bu tarz şeyler.bugün sinir oldum kendime evdeki tüm aburcuburlari çöpe attm.bu şekilde bebeğimi saglikli beskeyemm ki.ne yiyeym günlük ne kadar yeter bilemym.bide artık yürüyüşe baslmk istyrm.kendi çok hantallasms hissedyrm.saglikli bi hamile olmakkk istyrm.var mi tavsiyelerinizz

valla tatlım eve bol bol sebze al haftada bir veya iki günü balık günü yap bizim eşimle salı günleri balık akşamımız çünkü dizim var ve yemekle uğraşmak istemiorum o yüzden eşim eve gelirken alıo sağolsun :-) evde cnm bişeler yemek istedikçe salatalık havuç kemiriorum cnm bişe içmek isterse bir bardak süt koyuyorum kendime cips kola ztn hamileliğimin başında bıraktım eve almamız yasak :KK70: iş yerinde de ev yemekleri yapan biyerle anlaştım hergün ev yemeği yemeye çalışıorum gün arasında da midem kazınırsa meyve yiyorum iş yerinde sana da tavsiyem bunlar olur

Back
X